ONTVANG 2,50% CASHCOINS ONTVANG 2,50% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

CameraNu.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over CameraNu.nl

Shop met korting voor de beste camera's bij CameraNu.nl

CameraNu.nl is één van de grootste fotowinkels in Nederland. Koop hier jouw digitale camera's, videocamera's, objectieven, flitsers, scanners, camera accessoires en nog veel meer. Zij leveren tegen zeer scherpe prijzen en hebben een assortiment waar voor iedereen wat te vinden is. Van Canon en Nikon tot Sony, Olympus, Panasonic, Leica, Pentax, Sigma, Tamron en vele, vele andere merken. Zij zijn daarnaast officieel dealer van de volledige lijn producten van Apple. Shop voortaan met korting voor jouw camera bij CameraNu.nl!

CameraNu.nl Beoordelingen

Tim Trabelsi  | 16/11/22  10:07:27 | Winkelbeoordeling :
Goede klantenservice van CameraNu.nl, nog ouderwets een telefoonnummer te vinden op hun site zonder dat je naar allerlei irriterende chatbots wordt gestuurd. Pakket was na 2 dagen al geleverd. Klantenservice zoals het hoort, top!
Harry de Boer  | 04/11/22  19:58:36 | Winkelbeoordeling :
Ik ben in het bezit van een behoorlijk verouderde brugcamera, wilde vernieuwing en verbetering. De klantenservice van CameraNu.nl hebben mij een top advies gegeven door een panasonic lumix fz2000 te adviseren, ik ben zeer tevreden met deze camera en hij is precies de camera die ik zocht, topadvies!
Ferry Bouman  | 02/11/22  11:35:08 | Winkelbeoordeling :
Meerdere keren wat besteld bij CameraNu.nl en mijn ervaring met ze is prima. Altijd netjes op tijd de bestelling binnen en een dikke pluspunt: gewoon een telefoonnummer waar je naartoe kan bellen. Toppers!
Berry de Plakker  | 22/08/22  13:57:50 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaringen met CameraNu.nl zijn altijd geweldig, ik ben al 6 jaar vaste klant en ik word er altijd top geholpen en als iets niet op voorraad is word je altijd top op de hoogte gehouden. Nette levering. Goed deskundig en vriendelijk personeel. Ik ben erg blij met CameraNu.nl
Henk Gesink  | 03/07/22  09:55:34 | Winkelbeoordeling :
Op dinsdag een printer besteld en op woensdag al ontvangen! Er mistte alleen een gratis actie artikel, dus gelijk gemaild en binnen 1 uur (op woensdag) had ik een reactie dat het artikel diezelfde dag nog nagestuurd werd. Topservice, ik ga bij CameraNu.nl zeker nog vaker bestellen!
Frits Barend  | 29/06/22  19:35:20 | Winkelbeoordeling :
Al mijn camera's, objectieven en accessoires bestel ik sinds langere tijd met volle tevredenheid bij CameraNu.nl. De vakkundige service, het ongelooflijk grote assortiment, de snelle afhandeling en de prijzen zijn voor mij de reden bij CameraNu te kopen!
Xantippe Visser  | 15/04/22  15:23:24 | Winkelbeoordeling :
De oculairdoppen van mijn verrekijker broken af na 1 jaar van aanschaf. Ik moest een mailtje sturen en kreeg relatief snel antwoord. Na 2 dagen liet men me weten dat men nieuwe oculairdoppen gratis ging opsturen. En de volgende dag zaten die al in de brievenbus. Dus, een hele goeie service!
Xantippe de Wit  | 02/03/22  08:49:48 | Winkelbeoordeling :
Altijd fijn dat wat je besteld ook klopt en zelfs beter is dan verwacht. Dat had ik toen ik een printer bestelde. Ik had deze als demonstratiemodel gekocht maar was niet van een nieuwe te onderscheiden. Ook logistiek was het prima voor elkaar, een goede track&trace. Erg tevreden over CameraNu!
Charley Brown  | 26/11/21  18:52:23 | Winkelbeoordeling :
Ook online prima service van CameraNu.nl. Bij mijn laatste aankoop werd een verkeerd product geleverd. Dat kan gebeuren!, de vraag is dan altijd hoe er met zo’n fout wordt omgegaan. Na bellen met de klantenservice werd het juiste product dezelfde dag nog bezorgd. Prima opgelost dus!
Farce Majeur  | 27/10/21  16:39:33 | Winkelbeoordeling :
CameraNu.nl heeft een prima service! Bij mijn laatste aankoop werd een verkeerd product geleverd. Dat kan gebeuren, de vraag is dan altijd hoe er met zo’n fout wordt omgegaan. Na bellen met de klantenservice werd het juiste product dezelfde dag nog bezorgd. Prima opgelost dus!
Harry Webber  | 23/08/21  18:56:12 | Winkelbeoordeling :
Vriendelijke verkopers van CameraNu.nl met verstand van zaken. Ik werd snel geholpen en kreeg goede uitleg over mijn producten die ik wilde bestellen.echt een aanrader als je camera spullen nodig hebt!
Veronica Veronica  | 28/07/21  10:18:36 | Winkelbeoordeling :
Super goede service, ik had de verkeerde maat voorzetlens besteld, eigen fout. Dit is keurig opgelost door oude retour te sturen en te ruilen voor de juiste maat, dit ging ook nog eens supersnel. Zeer vriendelijk geholpen door de klantenservice. Top geregeld allemaal, zeer tevreden klant!
Jos Thi  | 16/07/21  19:02:05 | Winkelbeoordeling :
Camera lenzen en toebehoren besteld bij CameraNu.nl. Er waren wat onduidelijkheden, gebeld en fantastisch geholpen. Goed advies en alles tot in de puntjes geregeld. Daarna de camera en lenzen opgehaald in de winkel in Apeldoorn, ook daar vriendelijk en deskundig personeel.
Harry Spotter  | 23/04/21  08:36:18 | Winkelbeoordeling :
CameraNu is mij gebleken goede producten te leveren. Opvallend positief zijn: de snelle levering. Het direct reageren op een bericht. Het geven van advies. De goede en mooie informatie over foto-onderwerpen. Zeer leerzaam. Ik waardeer cameraNu met een dikke 10!, buitengewoon tevreden!
Sjaak Swart  | 16/04/21  20:12:01 | Winkelbeoordeling :
Gisteren om 22:00 uur mijn nieuwe camera besteld en vervolgens vandaag om 16:00 uur in mijn handen! snelle levering, hele scherpe prijzen en zeer klantvriendelijk. Tel dit hele plaatje bij elkaar op en dan kom je bij CameraNU uit... een volgende aankoop zal zeker weer hier plaatsvinden!
Freddy Maertens  | 14/04/21  21:11:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden met CameraNu.nl. Reeds meerdere bestellingen gedaan en men komt na wat men beloofd. Goed prijs versus kwaliteit verhouding. Ik heb nog geen retourzendingen gedaan, dus kan daar nog niet over oordelen.
TJW van Dongen  | 03/10/19  11:42:00 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel en webwinkel. Scherpe prijzen en een groot assortiment. Met goede kennis van zaken denken mee om de best mogelijke oplossing te bieden voor de klant. Daarbij ook nog een zeer goede service. Echte top winkel!
Henk Engberts  | 12/10/18  11:02:29 | Winkelbeoordeling :
mooie duidelijke website. nog geen aankopen gedaan. ook een prettig dat er een fysieke winkel is. voor mij is dat in Urk. ook de filmpjes zijn duidelijk en helder, over de producten. groot aanbod, en diversiteit.
Tom Vos  | 05/07/15  23:27:02 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke en supervoordelige site. CameraNu.nl levert conform hun belofte de volgende dag al. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van deze site. Daarnaast krijg je via cashbackkorting ook nog eens 1% bij je saldo.
Michelle Jansen  | 21/01/15  23:03:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel met goed personeel die verstand van zaken heeft. Ik doe er graag mijn online aankopen voor mijn fotospullen. Urk is voor mij te ver om er langs te gaan maar online is ook de service zeer goed geregeld en dan nog 1% cashbacks. TOP!
Tim Van Dongen  | 12/09/14  14:05:15 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webwinkel. in de winkel nog nooit geweest maar via internet is de service goed. Je krijgt snel reactie op je vragen en de levering is ook zeer netjes. Eigenlijk gewoon een hele goede fotowinkel!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
10,00% CashCoins
Ontvang tot €75,- korting bij HelloFresh
Code:75AFF2022
ONTVANG 2,50% CASHCOINS ONTVANG 2,50% CASHCOINS
visit register click click