ONTVANG TOT 3,00% CASHCOINS Expert Thuisbezorgd.nl

CameraNu.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over CameraNu.nl

Shop met korting voor de beste camera's bij CameraNu.nl

CameraNu.nl is één van de grootste fotowinkels in Nederland. Koop hier jouw digitale camera's, videocamera's, objectieven, flitsers, scanners, camera accessoires en nog veel meer. Zij leveren tegen zeer scherpe prijzen en hebben een assortiment waar voor iedereen wat te vinden is. Van Canon en Nikon tot Sony, Olympus, Panasonic, Leica, Pentax, Sigma, Tamron en vele, vele andere merken. Zij zijn daarnaast officieel dealer van de volledige lijn producten van Apple. Shop voortaan met korting voor jouw camera bij CameraNu.nl!

CameraNu.nl Beoordelingen

Harry Spotter  | 23/04/21  08:36:18 | Winkelbeoordeling :
CameraNu is mij gebleken goede producten te leveren. Opvallend positief zijn: de snelle levering. Het direct reageren op een bericht. Het geven van advies. De goede en mooie informatie over foto-onderwerpen. Zeer leerzaam. Ik waardeer cameraNu met een dikke 10!, buitengewoon tevreden!
Sjaak Swart  | 16/04/21  20:12:01 | Winkelbeoordeling :
Gisteren om 22:00 uur mijn nieuwe camera besteld en vervolgens vandaag om 16:00 uur in mijn handen! snelle levering, hele scherpe prijzen en zeer klantvriendelijk. Tel dit hele plaatje bij elkaar op en dan kom je bij CameraNU uit... een volgende aankoop zal zeker weer hier plaatsvinden!
Freddy Maertens  | 14/04/21  21:11:42 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden met CameraNu.nl. Reeds meerdere bestellingen gedaan en men komt na wat men beloofd. Goed prijs versus kwaliteit verhouding. Ik heb nog geen retourzendingen gedaan, dus kan daar nog niet over oordelen.
TJW van Dongen  | 03/10/19  11:42:00 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel en webwinkel. Scherpe prijzen en een groot assortiment. Met goede kennis van zaken denken mee om de best mogelijke oplossing te bieden voor de klant. Daarbij ook nog een zeer goede service. Echte top winkel!
Henk Engberts  | 12/10/18  11:02:29 | Winkelbeoordeling :
mooie duidelijke website. nog geen aankopen gedaan. ook een prettig dat er een fysieke winkel is. voor mij is dat in Urk. ook de filmpjes zijn duidelijk en helder, over de producten. groot aanbod, en diversiteit.
Tom Vos  | 05/07/15  23:27:02 | Winkelbeoordeling :
Mooie overzichtelijke en supervoordelige site. CameraNu.nl levert conform hun belofte de volgende dag al. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van deze site. Daarnaast krijg je via cashbackkorting ook nog eens 1% bij je saldo.
Michelle Jansen  | 21/01/15  23:03:12 | Winkelbeoordeling :
Zeer fijne winkel met goed personeel die verstand van zaken heeft. Ik doe er graag mijn online aankopen voor mijn fotospullen. Urk is voor mij te ver om er langs te gaan maar online is ook de service zeer goed geregeld en dan nog 1% cashbacks. TOP!
Tim Van Dongen  | 12/09/14  14:05:15 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webwinkel. in de winkel nog nooit geweest maar via internet is de service goed. Je krijgt snel reactie op je vragen en de levering is ook zeer netjes. Eigenlijk gewoon een hele goede fotowinkel!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 4,00% CASHCOINS G-Star Thuisbezorgd.nl
visit register click click