ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Bruna.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Bruna.nl

Bestel uit een ruim assortiment aan boeken en meer bij Bruna

Een spannende thriller of toch liever een roman? Wat je smaak ook is, bij Bruna vind je altijd de literatuur die je zoekt! Daarnaast kun je er terecht voor een groot assortiment aan kinderboeken, e-books, kalenders, agenda’s en diverse cadeaus. Neem een momentje voor jezelf en geniet van het beste leesvoer uit binnen- en buitenland!

Bruna.nl Beoordelingen

Henk Gesink  | 28/08/22  09:17:20 | Winkelbeoordeling :
Ik had een boek besteld bij Bruna dat pas later geleverd kon worden. Ik kreeg daar keurig bericht van. Toen het boek beschikbaar was, werd het meteen geleverd en ook daarvan kreeg ik bericht, ik werd dus goed op de hoogte gehouden, prima!
Frans van Dusschoten  | 12/02/22  13:31:23 | Winkelbeoordeling :
Een boek besteld bij Bruna en laten bezorgen als een cadeau. Keurig mooi de volgende dag, netjes verpakt en via mail op de hoogte gehouden. Jammer dat de service er niet is dat je er ook nog een kaartje bij kunt doen, maar verder ben ik enorm tevreden over Bruna.nl!
Charley Brown  | 24/09/21  19:49:13 | Winkelbeoordeling :
Twee boeken besteld bij Bruna, werden de volgende dag al geleverd. Netjes verpakt en zonder beschadigingen ontvangen. Perfecte en zeer vriendelijke service. Ik ben al tig jaar trouw lezer. Ik ben tevreden over Bruna.nl.
Jos Thi  | 14/05/21  11:32:42 | Winkelbeoordeling :
Bruna is een erg betrouwbare website. Altijd komt mijn bestelling heel en op tijd aan, één keer dat het niet zo lekker liep; ik had een product besteld die in de herdruk was en verwacht was 2 maanden later dan dat ik het had besteld, hier was ik van op de hoogte, het stond gewoon op de website.
Harry Spotter  | 20/06/20  09:36:57 | Winkelbeoordeling :
Perfect opgelost van Bruna, Ik had een bestelling geplaatst, maar iets vergeten (niet kunnen vinden). Meteen een mail gestuurd en binnen een uur was het opgelost. Dag later alles in huis. Perfect! Kunnen andere bedrijven in deze Corona tijd nog wat van leren!
Bonny de Vries  | 22/03/20  01:17:15 | Winkelbeoordeling :
Het was makkelijk bestellen en je krijgt € 5 cashback dus mooi boek uitgekozen. Het boek dat ik uitgekozen heb werd echt heel snel geleverd. Ik ben nu aan het genieten van het lezen van dit prachtige boek.
Bhakti Dharma  | 19/06/19  18:37:32 | Winkelbeoordeling :
Al wel 25 jaar koop ik af en toe iets bij Bruna, een boek, een tijdschrift, schrijfmateriaal of wat anders. Nu aangevuld met on line mogelijkheden om iets te kopen of te bekijken. Vertrouwd en hoop dat het blijft.
lion van der wens  | 22/05/19  05:29:14 | Winkelbeoordeling :
Bruna.nl alle kantoorspullen die je ooit nodig denkt te hebben zijn daar in een winkel te koop . Kalenders of een leuk tijdschrift om te lezen op een luie dag . Ook leuke boeken om cadeau te geven of mooie wenskaarten alles is er te koop
Vanessa Leman  | 07/04/19  19:38:06 | Winkelbeoordeling :
bij Bruna bestel ik best wel graag. de levering bij bestelling bij Bruna verloopt vrij snel. problemen heb ik nog niet gehad bij een bestelling bij Bruna, dus daar heb ik dan ook geen ervaring mee en kan ik dan ook niet beoordelen. er is wel een goede communicatie via mail, waar ik wel veel belang aan hecht. ik bestel dus zeker en vast nog terug bij Bruna
Leo Paans  | 08/01/18  04:19:11 | Winkelbeoordeling :
Bij bruna kun je allerlei boeken kopen, zoals romans, naslagwerken en hobbyboeken zoals kookboeken. Ook voor agenda;s en kalenders en kantoorbenodigdheden hebben zij assortiment. Mooi ingerichte winkels en ook een mooie en overzichtelijke website.
marianne hiemstra  | 20/08/17  07:15:23 | Winkelbeoordeling :
ik bestel regelmatig bij Bruna.nl. Ze hebben vaak boeken al in de voorverkoop en dan ben je een van de eerste die het boek kan lezen. vorige week nog alle schoolspulletjes relaxed online besteld met mijn kleindochter. Ze zijn al in gebruik :)
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,00% CashCoins
Ontvang 5% korting op jouw bestelling bij Spartoo.nl
Code:FALL0522
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click