ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Booking.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Booking.com

Boek meer dan 96.000 hotels in meer dan 15.000 bestemmingen wereldwijd met korting bij Booking.com

Bij Booking.com boek je eenvoudig en zeer voordelig online jouw hotel, waar dan ook ter wereld. Kies uit ruim 96.000 hotels in meer dan 15.000 plaatsen over de hele wereld. Van tropisch Manilla tot het romantische Venetië, van het wilde Canada tot de Loosdrechtse Plassen: Booking.com heeft talloze bestemmingen. Bespaar tot wel 75% op jouw hotelboeking als je boekt bij Booking.com. Lees de hotelbeoordelingen, bekijk de foto's en vind gegarandeerd het beste hotel voor de beste prijs bij Booking.com!

Booking.com Beoordelingen

Marleen van Beek  | 04/11/22  07:39:07 | Winkelbeoordeling :
Een mooie overzichtelijke site met een groot aanbod. Niet alleen hebben zij veel verschillende bestemmingen, maar kun je ook voor ieder budget wel een leuke bestemming vinden. Ondertussen heb ik al aardig wat vakanties en weekendjes weg via Booking.com geboekt en ben altijd tevreden geweest.
Heleen Sikkema  | 01/11/22  21:53:04 | Winkelbeoordeling :
Onlangs geboekt via Booking.com naar Duitsland. Veel keuze en mooie duidelijke foto's + beschrijvingen. Het was allemaal prima in orde! Een goeie site wees ons naar een goed hotel. Ik beveel Booking.com aan!
Stefan Duijn  | 16/09/22  15:56:08 | Winkelbeoordeling :
Maken het je gemakkelijk om Boekingen van vele hotels, accommodatie-eigenaars en andere Dienstverleners met elkaar te vergelijken. zoekresultaten tonen alle Accommodaties (hotels, appartementen, etc.) die bij je Zoekopdracht passen. Als je wilt, kun je filters gebruiken om je resultaten te reduceren. Handig, snel en voordelig.
Nicolette Geene  | 15/08/22  04:48:25 | Winkelbeoordeling :
uitgebreide website met veel keus. Makkelijk een zoekopdracht in te voeren en resultaat te behalen. inloggen en je voordelen bekijken is overzichtelijk. Makkelijk in gebruiknte nemen app. Fijne dagdeals zichtbaar.
HJCAP  | 08/08/22  16:42:33 | Winkelbeoordeling :
Vanaf het begin af aan mijn vakanties hier geboekt. Erg goede deals en goede service. Ook heel fijn dat je bij sommige deals pas bij aankomst hoeft te betalen en kan annuleren. Alles is altijd overeen gekomen met de aangegeven afbeeldingen.
Josephine Emmens  | 09/07/22  08:59:40 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Goede prijs voor de hotels gekregen, makkelijk nog te wijzigen en pas te betalen in het hotel bij check in. Handig vind ik ook de tips die je krijgt.
JoanM  | 04/07/22  13:03:17 | Winkelbeoordeling :
Fijne website om je reis te plannen - zeker ook binnen Nederland. Snel accommodaties vergelijken (prijs), boeken en aanpassen. Overige faciliteiten te bekijken en toe te voegen of annuleren mocht dit om welke reden dan ook nodig zijn.
Joey R.  | 24/06/22  10:24:20 | Winkelbeoordeling :
We hebben snel en makkelijk een hotel geboekt in Frankrijk voor onze tussenstop naar Spanje. Ik had ook gelijk een vraag gesteld of ik makkelijk kon parkeren met de caravan en ik kreeg binnen het uur een reactie van het hotel via Booking.com. Heel prettig om zo snel te schakelen.
Jolanda Rikhof  | 11/06/22  16:40:03 | Winkelbeoordeling :
Wij boeken regelmatig een leuke reis bij booming.com Wij vinden het een goede site met betaalbare prijzen. Wij vinden de site een echte aanrader waar je vaak op het laatste moment indien nodig kunt annuleren.
Harry Spot  | 29/05/22  09:56:40 | Winkelbeoordeling :
Ik boek al sinds 2012 via Booking.com, eerst vooral hotels en appartementen, maar nu ook steeds vaker vluchten. Nooit geen problemen gehad met iets. Ja je betaalt vaak iets meer dan bij het hotel zelf, maar daarentegen kan je vaak ook last minute annuleren.
Piet van Brabant  | 15/05/22  10:00:44 | Winkelbeoordeling :
Alleen maar positieve ervaringen met Booking.com. Wij boeken al jaren via Booking.com, zowel bij de accommodaties die we vooruit betaald hebben als ter plekke ging het altijd goed en ook de accommodaties waren zoals beschreven in de advertenties. Makkelijk en snel boeken via de website en app.
Bianca Zuijdam  | 05/05/22  08:53:28 | Winkelbeoordeling :
Prima, overzichtelijke website. Heel veel hotels te vinden en een leuk spaarprogramma voor extra kortingen. Ik boek altijd mijn vakanties via booking.com Ik krijg snel een bevestiging van de boeking en de foto's komen altijd overeen met de huisvesting.
Hans de Boer  | 01/05/22  09:38:59 | Winkelbeoordeling :
Na jaren van niet meer reizen, hoe fijn is het dan als je vriendelijk, geduldig en vakkundig geholpen wordt door Booking.com. Het appartement was geweldig. De ligging was top, het dakterras super en het was superschoon. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig en we werden gastvrij ontvangen, super!
Jack Beverloo  | 27/03/22  09:17:13 | Winkelbeoordeling :
Wij boeken onze vakantie altijd via Booking.com. Een groot aanbod van hotels maakt dat we deze site steeds weer gebruiken. De prijzen zijn prima en in heel veel gevallen krijg je je geld terug als de reis niet doorgaat of als je toch een ander hotel wilt boeken.
Jesse Schokker  | 14/03/22  10:13:51 | Winkelbeoordeling :
het is een goeie site. met een goed overzicht en makkelijk te begrijpen, je kan heel specefiek zoeken naar wat je nodig bent op welk moment je dat nodig hebt. ook kunnen je zoeken binnen de prijs, als je een wat duurdere kamer wilt of juist goedkoper dat kun je allemaal filteren.
Lenneke Buijs  | 05/03/22  13:02:37 | Winkelbeoordeling :
Bij de beoordeling zijn niet alle criteria relevant. Daarom sommigen een gemiddelde gegeven. Al vele keren gebruik gemaakt van booking. Leuk vind ik het dat ze voor regelmatige gebruikers eigen aanbiedingen hebben. Lang niet alle aanbieders laten merken trouwe klanten te waarderen
sandra Vanhaeren  | 23/02/22  06:13:48 | Winkelbeoordeling :
Booking.com, voor ieder wat wils. Mooie reizen van luxe hotels tot doortrekhotels. Goede klantenservice. Altijd mogelijkheid tot achteraf annuleren. Scherpe prijzen. Geen opmerkingen, 5 sterren waard !!
Tom Dumoulin  | 20/02/22  08:54:06 | Winkelbeoordeling :
Ik boek al jaren via Booking.com mijn hotels voor zakelijke reizen en heb nog nooit problemen gehad! Hoe vaker je boekt hoe meer korting je krijgt. Ik ben echt heel tevreden en boek nergens anders, als het niet hoeft!
Kim Boenne  | 30/12/21  13:37:40 | Winkelbeoordeling :
Als je op zoek bent naar een prettige overnachting kun je bij Booking.com alle kanten op en is er zoveel keuze dat er altijd wel iets te vinden is. Door de ervaringen van anderen te lezen weet je van te voren waar je aan toe bent.
Nander Veltman  | 06/12/21  19:10:37 | Winkelbeoordeling :
Al een paar jaar maken wij een tussenstop onderweg naar een vakantie-adres. Daar kan Booking.com uitstekend bij helpen. Eenvoudige zoekfunctie en eerlijke informatie over de accommodatie. Ik zou niet anders willen.
Kelly Deelen  | 21/11/21  12:36:55 | Winkelbeoordeling :
Heel veel aanbod, je kunt heelgoed zoeken als je de juiste kwalificaties invuld. Daarna op de kaart kijken, waar de prijzen dan al bij staan. Dit is erg prettig. Tot nu toe altijd hele fijne verblijven en hosts gehad.
Liesbeth  | 31/10/21  05:35:00 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijk en veel aanbod. In de meeste gevallen ook nog eens het voordeligst. De cashback kan ik niks over zeggen aangezien ik altijd vergeet te boeken via Enqueteclub, maar rechtstreeks via de app boek.
kim brink  | 20/10/21  11:22:42 | Winkelbeoordeling :
een website waar je vakanties kan boeken met erg goede deals, je bent er echt veel voordeliger op uit. best betrouwbaar tot nu toe nog niks fout gegaan, krijgt geld terug als je anuleert en ook het bestelbewijs snel binnen via de mail
JHK Jonker  | 03/10/21  19:52:56 | Winkelbeoordeling :
wij zijn al diverse keren verrast door de keuze in het aanbod van Booking.com en alle gekozen appartementen. Prima service en oplossing bij annuleren door corona. Zullen zeker de volgende reis via hen boeken.
Kirsten De Jong  | 05/10/21  08:59:55 | Winkelbeoordeling :
Super fijne website en erg overzichtelijk! Ik ga altijd naar Bol.com om mijn hotels te reserveren. Komt het toch niet uit dan kan ik altijd nog anuleren. Ik bekijk de foto's en de revieuws en zijn erg duidelijk met betaalgegevens. Top site.
Liesbeth De Jel  | 04/10/21  16:11:20 | Winkelbeoordeling :
Duidelijke webshop, al vele malen geboekt via hun. De webshop is duidelijk en de aangeduide hotels zijn goed geen tegenvallende verrassingen. Je kan uit alle prijsklassen kiezen. Als vast klant krijg je ook nog korting. Ieder geval een vertrouwde firma
Coby Gloudemans  | 02/10/21  23:25:27 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijke manier om een kamer te boeken, je hoeft niet alles af te zoeken naar een hotelkamer, je vult gewoon de plaats in waar je wilt overnachten en de datum en je krijgt zo een aantal opties, die je dan nog kunt uitsorteren.
Christini Induzzi Lopes  | 26/09/21  15:21:10 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd met veel plezier met deze reisaanbieder gereisd. En nu de pandemie van het coronavirus voorbij is, ga ik meer reizen met deze aanbieder. Het is zeer betrouwbaar en heeft goede prijzen. Ik raad de diensten van het merk ten zeerste aan.
Lucas Smits  | 06/09/21  12:07:15 | Winkelbeoordeling :
Voor een goedkope hotel of een voordelige vlucht of voor leuke betaalbare attracties ga ik altijd naar Booking.com. Booking.com heeft het grootste aanbod in goede hotels en veel goedkope tickets naar bekende vliegbestemmingen en je boek je tickets al binnen een paar minuten.
Loesje Smit  | 28/08/21  23:23:25 | Winkelbeoordeling :
Met Booking.com kun je ten alle tijden een hele voordelige reis afsluiten! Of het nou gaat om een zakelijke reis of een particuliere reis , bij Booking.com kan het allemaal! Ook geen paarse krokodillen o.a. kleine lettertjes! Ik ben er zeer tevreden over en kan het iedereen aanbevelen!
Daniëlle Kruizinga  | 24/08/21  09:57:20 | Winkelbeoordeling :
Ik kijk regelmatig op deze site. Het is een super site vol inspiratie voor de vakantie. Handig in gebruik en werkt snel en is duidelijk. Ook de zoekfilters vind ik erg handig. Zo kun je gericht zoeken
Samantha  | 09/08/21  12:29:14 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een betrouwbare site om een hotel/vakantie te boeken. Ze hebben een groot assortiment en dus voor ieder wat wils. Ook zijn ze veel goedkoper dan andere reisorganisaties. Een toppertje dus!
Astrid Terlouw  | 04/08/21  09:57:27 | Winkelbeoordeling :
Vorig jaar spontaan de weg op gegaan voor een weekje richting België gegaan zonder iets vooraf te regelen. Vriendlief zat achter het stuur en onder het rijden boekte ik leuke hotelletjes met mooie kortingen via Booking.com. Ideale app, met veel selectiemogelijkheden.
Sandra Stolker  | 27/07/21  20:40:48 | Winkelbeoordeling :
Bij Booking.com vindt je de beste hotels voor een leuke prijs! Je hebt er heel veel keuze en aanbiedingen. Zelf heb ik al meerdere keren een hotel geboekt met logies en ontbijt. Ik kan iedereen booking.com aanbevelen!
Roos Stam  | 01/07/21  13:18:57 | Winkelbeoordeling :
Geen fan van booking.com. Ik boek liever mijn overnachtingen bij het hotel zelf zodat zij geen commissie hoeven te betalen aan boeven bedrijven zoals booking.com. Ik gebruik booking.com zelf wel om te kijken wat het aanbod is.
Tessa VAN EYNDHOVEN  | 16/06/21  04:07:47 | Winkelbeoordeling :
ik heb meerdere sites geprobeerd. maar ik kom toch meestal weer hier op uit. je moet wel goed opletten. want niet altijd wordt de juiste volgorde weergegeven als je op prijs selecteert. of de "omgeving" wordt niet het zelfde gesorteerd.
Harry Webber  | 26/04/21  09:39:59 | Winkelbeoordeling :
Zelf gebruiken we Booking.com al meer dan 14 jaar, en nooit problemen gehad. Het hotel was altijd keurig geregeld. 1 Keer meegemaakt dat een hotel was gecancelled ivm een natuurramp, we zijn keurig door ze geinformeerd en direct onze betaling terug gekregen.
Suyin Camacho  | 16/01/21  17:45:59 | Winkelbeoordeling :
Het is heel gemakkelijk om een hotelkamer te boeken via de site. Om de zoekopdracht precies aan te passen naar wat je zoekt. Soms zijn de prijzen behoorlijk aan de prijzige kant. De service is heel goed. Via de site maar ook aan de telefoon zijn ze klaar om je woord te staan en te helpen.
Patrick Roberts  | 01/01/21  14:44:37 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik deze website altijd voor het boeken van mijn vakantieverblijven (hotels, huisjes en dergelijke). Ontzettend goede website met een enorm aanbod en goede zoekfunctionaliteit. Goede omschrijvingen van de accomodaties en veel en goede foto's. Uitstekende website.
Floortje Hack  | 10/10/20  09:50:50 | Winkelbeoordeling :
Voor elke vakantiebestemming gebruik ik booking.com om te zoeken naar de beste en leukste overnachtingsplekken. Of je nu een chique hotel wilt, gezellige B&B of een verrassend kastel of glamping, op booking vind je het allemaal.
Freddy Maertens  | 17/06/20  15:17:22 | Winkelbeoordeling :
In januari had ik voor juli, augustus een rondreis Amerika geboekt. Verschillende hotels zowel annuleerbaar als niet-annuleerbaar. Alles teruggekregen.Ook het niet-annuleerbaar voor verzoek tot resitutie, richting het hotel, waar ik toelichting kon geven (vlucht geannuleerd en negatief reisadvies).
Nieky De Hoop  | 07/06/20  17:50:20 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk online te boeken betrouwbaar betaalbaar ruim aanbod de beste hotels wereldwijd je kunt er ook n andere accommodaties boeken boek zoals jij t wilt beslist de moeite waard kortingen kunnen oplopen tot 50 %
Gabriella van Dijk  | 24/05/20  13:14:29 | Winkelbeoordeling :
Als Disneyland-fans boeken we ons hotel altijd hier. Boeken gaat gemakkelijk en prijzen vergelijken is simpel. Na meerdere boekingen wordt je korting steeds hoger, dankzij het Genius programma. Leuk en makkelijk!
Ildiko  | 21/05/20  19:40:08 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft ons nog nooit in de steek gelaten. Prima accommodaties en ook hele betaalbare prijzen. Nadat wij hier een paar keer geboekt hadden, kregen we 50 euro van booking op onze creditcard. Niet om dat ook bij booking te besteden, maar gewoon.... Cash.....
Gioia Huizenga  | 17/05/20  09:54:21 | Winkelbeoordeling :
Helaas is de vakantie geannuleerd vanwege het virus. Ik kreeg het hele bedrag teruggestort, wat altijd prima service isvan Booking.com. ik blijf altijd bij booking.com boeken voor mijn vakanties. Werkelijk top service.
Muzulaiya Colina  | 05/05/20  16:09:20 | Winkelbeoordeling :
Booking vindt ik geweldig .ik krijg verschillende accomodaties te zien. Hangaf wat je wil betalen en je krijgt zeker iets.Je kan verder alles regelen, ontbijt, extra bed, transport etc. Booking geeft ook informatie van het buurt ,dus denk maar aan restaurants, winkelcentra, atracties etc.Dat is Top
Jeldau Dijkstra  | 17/04/20  08:51:45 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is de website als je opzoek bent naar een hotel. Ze proberen je altijd de laagste prijs te garanderen. Het assortiment is enorm dus voor elke prijs is er wel iets te vinden. Boek je vaker via booking.com dan krijg je leuke vriendenvoordelen.
Sabine  | 10/04/20  07:26:04 | Winkelbeoordeling :
Ik boek eigenijk al mijn hotels via booking.com. Het is een ideale zoekmachine met ontzettend veel keuze in diverse prijsklassen. Wat ik vaak ook fijn vind, is de optie om gratis te kunnen annuleren. Zo kan je altijd nog switchen naar een ander hotel of andere plaats.
danielle  | 13/04/20  14:08:33 | Winkelbeoordeling :
Hier vorig jaar vakantie geboekt. Reis was zeker goed geregeld en kregen genoeg informatie. Helaas wat problemen bij aankomst. (Kon dit bedrijf niks aan doen) maar ze hebben ons heel goed geholpen met het oplossen. Kortom, een heel goed bedrijf!
Charlotte Rozel  | 04/04/20  07:00:59 | Winkelbeoordeling :
booking.com is de website die ik altijd als eerste raadpleeg als het gaat om het vinden van een algehele vakantie of alleen een los hotel. prettige site in gebruik en uiteindelijk kom ik altijd op iets goeds uit
Sybje de vries  | 06/04/20  06:37:58 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen jaren mijn vakantie geboekt via deze website. Iedere keer na tevredenheid. De website zit goed in elkaar. Maar zoals bij elke site, die slechts een tussenpersoon is, hangt de echte kwaliteit van je verblijf af van de eigenaar van het verblijf.
Laurent Quaden  | 23/09/19  20:19:53 | Winkelbeoordeling :
we zijn al jaren klant van booking .com goed geregelde hotel en we komen altijd uitgerust op het vakantie adres aan dank zij booking .com. ik raad het iedereen aan om uitgerust op vakantie te gaan ,zeer goede voorzieningen en vriendelijk personeel
Bert Visser  | 18/09/19  07:50:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne website en makkelijke app. Je kunt gemakkelijk filters instellen die jij belangrijk vindt voor een nachtje weg (of langer uiteraard). Ik heb hotels geboekt in Nederland,maar ook in Egypte heb ik Booking.com gebruikt, dit kunnen trouwens ook appartementen zijn.
Peter Voogt  | 13/09/19  13:03:13 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is het grootste platform voor hotels en overnachtingen. De voordeligste kamers vind je makkelijk en snel via de handige app op je mobiel of tablet. Na het boeken kun je jouw reservering nog eenvoudig aanpassen zodat het volledig voldoet aan jouw wensen.
Henrie Nak  | 13/09/19  09:01:33 | Winkelbeoordeling :
Ik boek vaak mijn vakanties bij Booking.com, Er is heel veel keuze voor de luxere hotels je kunt natuurlijk ook voor low budget gaan er is altijd wel wat te vinden, ook leuk om te kijken naar stedentrips in de mooiste steden!
Fred Bonaparte  | 02/09/19  10:48:07 | Winkelbeoordeling :
Om een hotel te boeken of te zoeken heb ik al heel vaak Booking.com gebruikt Zeer uitgebreid overal ter wereld en in alle prijzen. Ook vaak appartementen en huizen te huur. Vele met soepele annuleringsvoorwaarden, dus beter dan boeken via een standaard reisorganisatie.
Hendrik Westerhof  | 01/09/19  08:25:04 | Winkelbeoordeling :
Ga eens een hotelletje boeken en doe dat bij Booking.com. Want waarom zou je teveel betalen ? En zoveel keuze, zowel in binnenland als in buitenland. Laat je verrassen en boek jouw reis voortaan bij Booking.com !
Lotus Pijloo  | 26/08/19  23:46:44 | Winkelbeoordeling :
Booking.com de meest uitgebreide site om hotels te boeken. Betalen is vaak achteraf in n het hotel bij aankomst. Mooie aanbiedingen, annuleren is geen probleem Waar ik ook heen ga, zelfs Azië, boek ik bij de enige site booking. Com.
Evert Jansma  | 26/08/19  12:22:11 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een prima website om een hotel of Bed&Breakfest te reserveren. De beoordelingen zijn correct en er is voldoende keuze. Zeker als je last minute iets zoekt voor 1 of 2 nachten gaat dat heel goed via deze site.
Marianne Gommers  | 13/08/19  07:10:59 | Winkelbeoordeling :
Altijd de beste prijs bij Booking.com. Erg goedkoop hotel in Londen geboekt. Goede service midden in het centrum . Plaatje klopte goed wat booking.com schreef geen klachten gehad Ruskin hotel in Londen zou ik iedereen aanraden.
Wouter Dekker  | 12/08/19  11:54:10 | Winkelbeoordeling :
Makkelijke en informatieve website met handige informatie over hotels en appartementen en bed en breakfast huizen. Handig om snel te boeken en te reserveren. leuk dat je goedkoopste hotels eerst kan doen. Toppers
Suzy Van Nauw  | 09/08/19  12:15:17 | Winkelbeoordeling :
Ik kan booking.com zeker aanbevelen. Het is heel gemakkelijk om een gepaste overnaching te boeken. Je geeft je aankomst en vertrekdatum in, je kiest je bestemming en je krijgt een overzicht van alle beschikbare accomodaties. Je kunt ook nog filteren op vb sterren
Everliene Maas  | 06/08/19  13:22:23 | Winkelbeoordeling :
Een hele goede site . Je kunt je daar aanmelden en je vakantie bestemmingen worden bijgehouden. Regelmatig krijg je aanbiedingen. Alles is duidelijk en het is makkelijk boeken via Booking.com. Ik zou zeggen ga aan de slag en profiteer van de mogelijkheden.
Wilfred Bakx  | 06/08/19  14:55:39 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk simpel en snel een hotel huur auto huren. allemaal simpel en goedkoop en snel. Alles in een overzicht zo dat je goed kan vergelijken op prijs en locatie . keus uit veel bestemmingen en hotels. goede service. en makkelijk te boeken.
Hennie Loriaux  | 03/08/19  14:04:07 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met Booking.com.Goede service, onteressante prijzen ten opzichte van rechtstreeks boeken bij een hotel.Een echte aanrader voor mensen die voordeliger uit willen zijn.Ze hebben ook woningen.
Jacks Teller  | 31/07/19  21:13:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 2 maanden geleden geboekt bij Booking.com en moet zeggen dat ik alles snel heb ontvangen. Vlucht naar Thailand geboekt. Is voor vertrek in Augustus, ik zal alleen maar kunnen zeggen dat hun prijzen en service top zijn!
Veronika Kalou  | 29/07/19  20:31:14 | Winkelbeoordeling :
Meestal boek ik mijn hotels altijd bij Booking.com. Het is de perfecte site met de keuze uit duizenden hotels wereldwijd. En ook hebben ze altijd de beste prijs. Alles is altijd zeer goed geregeld. Dus wil je op reis en zoek je een leuk hotel, ga naar booking.com voor de beste deals..
eveline ker  | 24/07/19  17:59:49 | Winkelbeoordeling :
We hebben vaak geboekt via booking.com. Zowel op een plaats van bestemming als voor de vakantie. Het is prettig dat veel kosteloos te annuleren is en sowieso te annuleren is tot kort voor de dag van aankomst.
Sjaak Swart  | 19/07/19  22:19:13 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft een website met een uitgebreid assortiment aan reizen en verrassende bestemmingen. Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie ("secret") aanbiedingen wereldwijd maar ook gewoon in Nederland! Vlieg/hotel/autohuur deals van topklasse!
Aylin Koca  | 10/07/19  11:12:57 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al heel vaak Booking.com gebruikt om een hotel te boeken of te zoeken. Zeer uitgebreid overal ter wereld en in alle prijzen. Ook vaak appartementen en huizen te huur. Vele met soepele annuleringsvoorwaarden, dus beter dan boeken via een standaard reisorganisatie.
Fred Gasselich  | 05/07/19  10:43:58 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is echt een super handige site, voor mij is dit echt een goede vervanger voor een reisbureau, ik vind het zelfs beter als een reisbureau omdat die bij ons namelijk erg ver weg zijn, en dit kan ik vanaf thuis zonder druk doen.
Gerry van der wens  | 03/07/19  04:16:04 | Winkelbeoordeling :
Booking.com waar boek je de vakantie natuurlijk hier. Zeer grote keuze voor de luxere hotels je kunt natuurlijk ook voor low budget gaan er is altijd wel wat te vinden . leuk om te kijken naar stedentrips in de mooiste steden
Dave Donk  | 24/06/19  08:56:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Booking.com een hele leuke site om een leuke, voordelige trip uit te zoeken. De site is overzichtelijk en er is veel aanbod. Kortom ben je op zoek naar een mooie boekingsite met leuke aanbiedingen dan moet je zeker de site van Booking.com bekeken hebben.
Diana Lakerveld  | 19/06/19  19:51:42 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een hele fijne website en app. Je kunt gemakkelijk filters instellen die jij belangrijk vindt voor een nachtje weg (of langer uiteraard). Ik heb hotels geboekt in Nederland,maar ook in Egypte heb ik booking.com gebruikt,. Dit kunnen trouwens ook appartementen zijn.
emma van moorsel  | 17/06/19  12:15:43 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dit een hele praktische site om hotels te zoeken in een bepaalde plaats of omgeving, het boeken gaat heel erg makkelijk en de prijzen zijn niet echt duurder dan rechtstreeks bij het hotel, vaak gratis annuleren.
Danielle Pronk  | 18/06/19  08:00:16 | Winkelbeoordeling :
Hele leuke website met allemaal goede hotels. Er is voor elk wat wils en iedereen kan hier een hotel naar zijn of haar wensen / prijsklasse vinden. Boeken gaat zeer eenvoudig. Wat ook een pluspunt is zijn de scherpe prijzen
Richard Storm  | 14/06/19  11:14:36 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg tevreden over booking.com Het is een erg betrouwbare manier om je accommodatie en vlucht te boeken. In ons geval een paar maanden terug een hele fijne accommodatie kunnen vinden. Ook de vluchtdata en mogelijkheden is erg overzichtelijk.
Miranda Grispen  | 03/05/13  08:19:56 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met veel zoekmogelijkheden. Makkelijk om een accomodatie te boeken, veel keuze. Ik heb er al vaak gebruik van gemaakt en ben er zeer tevreden over.
Dinie Vrielink  | 27/05/13  16:56:00 | Winkelbeoordeling :
Leuke site die ook nog geld oplevert
SPME Goessens-Toonen  | 17/01/14  07:23:17 | Winkelbeoordeling :
Zeer prettige site om te zoeken en te boeken. We boeken al jaren via Booking.com en hebben nog nooit enig probleem gehad.
RJ Van Geest  | 20/04/14  10:52:52 | Winkelbeoordeling :
Ik heb meerdere keren via deze site een hotel geboekt op Booking.com. Zowel de reservering is altijd probleemloos verlopen. De site werd perfect en als je aan de andere kant van de wereld in het hotel aankomt, klopt alles ook. Als je dan nog vervolgens nog wat geld terug krijgt via Shopbuddie is dat toch weer mooi meegenomen!
Laila Van Krevel  | 08/07/13  11:14:15 | Winkelbeoordeling :
Snel en makkelijk boeken. Tot nu toe alleen nog maar goede ervarigen. Alleen booking.com laat lang op zich wachten met goedkeuring geven van de Cashback.
Lena Terra  | 17/03/14  10:21:17 | Winkelbeoordeling :
Als ik op vakantie ga kijk ik eerst even op de site van booking. Voor een reis naar Lissabon boek ik altijd hetzelfde hotel, lekker makkelijk en achteraf pas betalen. Ik logeer ook bij familie, maar al ik er een paar dagen tussenuit wil boek ik voor die dagen een hoteletje.
Mariska sylvana  | 12/08/14  09:00:28 | Winkelbeoordeling :
Prettige duidelijk website waar je diverse hotels kan boeken. Je ziet meteen hoeveel kamers er nog beschikbaar zijn en wat andere mensen er van vinden. Daarnaast verdien je er een leuk bedrag mee terug wanneer je het via deze website doet.
mrx van x  | 04/10/14  13:01:37 | Winkelbeoordeling :
Voor een leuk reisje kijk je natuurlijk op booking.com. waar de reis ook naar toe gaat of hoelang de reis ook duurt bij booking.com vind je altijd een geschikte reis die bij jou bestemming of budget pas
Diane-Marie Coulet  | 17/11/14  08:30:02 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is my favourite website to book hotels. First of all it always has the cheapest prices. It is fast and easy to use. The more you book through booking.com, the more rewards you can get - Like the secret deals or the *genius* 10% off your next booking. I cannot praise them enough.
Pieter Deckers  | 28/02/15  15:15:48 | Winkelbeoordeling :
Ik boek mijn hotel altijd bij booking.com. Het is de perfecte site met de keuze uit duizenden hotels wereldwijd. En ook hebben ze altijd de beste prijs. Alles is altijd zeer goed geregeld. Dus wil je op reis en zoek je een leuk hotel, ga naar booking.com voor de beste deals..
erik koops  | 09/03/15  10:50:56 | Winkelbeoordeling :
Booking.com heeft regelmatig leuke aanbiedingen, goede deals per accommodatie in niet alleen Nederland, maar ook het buitenland. Vergelijkingen met andere aanbieders wijzen uit dat Booking.com dikwijls de beste aanbiedingen en prijzen heeft. Aanrader dus!
Jeroen van Lieshout  | 07/05/15  17:04:42 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een brede internationale website om een reis te boeken. Er wordt onderscheid gemaakt tussen een zakelijke reis en een vakantie. Daarnaast worden wordt er een lijst met aanbevolen bestemmingen weergegeven en zijn er veel reviews terug te vinden.
Daniel Lock  | 25/05/15  22:54:04 | Winkelbeoordeling :
Booking.com is een uitstekende website om bijvoorbeeld een goedkope hotelovernachting op een bestemming op te zoeken. Ik ben erg blij met deze aanbieder, want ik heb er zelf altijd heel veel aan, als ik op vakantie ga!
Christian Weber  | 26/10/15  14:22:07 | Winkelbeoordeling :
BOOKING.COM heeft een van de betere websites op het internet in Nederland. Altijd met goede en goedkope aanbiedingen. Voor alle vakantiegangers de juiste data en bestemmingen. Dus kijk iedere dag op BOOKING.COM
Johan Wijngaarden  | 28/10/15  21:40:44 | Winkelbeoordeling :
Website met uitgebreid assortiment reizen en verrassende bestemmingen. Altijd up-to-date, storing vrij. Fraaie ("secret") aanbiedingen wereldwijd maar ook gewoon in Nederland! Vlieg/hotel/autohuur deals van topklasse!
Wil Jansen  | 29/10/15  22:07:54 | Winkelbeoordeling :
Op Booking.com vindt je heel makkelijk en snel een goed en betaalbaar hotel/appartement of villa! Het zoeken en boeken gaat heel gemakkelijk! Geschikte deals voor elk budget en iedere dag zijn er nieuwe! Er zijn geen reserveringskosten. Kijk eens op hun site en bespaar zo ook veel geld!
d. bhulai  | 30/10/15  13:50:36 | Winkelbeoordeling :
Booking.com biedt een ruim assortiment aan hotels, vakantieverblijven, enz. Op de site vindt je vele duizenden hotels in Europa tegen goede prijzen. Er zijn vaak leuke aanbiedingen waardoor je kunt besparen.
Berry Wagensveld  | 30/10/15  15:40:41 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke website, waar je goede hotels kunt boeken in de hele wereld tegen een lage prijs. En je hebt ook de mogelijkheid om een huis of appartement te huren wat wil je nog meer? En boek nu en betaal pas later.
Lewis Hamilton  | 31/10/15  08:32:33 | Winkelbeoordeling :
Verschillende keren met Booking.com op vakantie geweest en tot nog toe nooit problemen ervaren. maar ook met andere sites hebben we goede ervaringen. het internet helpt je tegenwoordig heel goed om de juiste keuze te maken om een vakantie te boeken.
parsram ramautar  | 02/11/15  12:33:24 | Winkelbeoordeling :
Booking.com biedt heel veel hotels en andere vakantieverblijven aan. Je kunt heel snel zoeken en boeken. Vaak zijn er interessante aanbiedingen en kun je extra voordelig boeken. De site is betrouwbaar.
Debora Cossu  | 03/11/15  06:06:47 | Winkelbeoordeling :
BOOKING.COM is een van de beste internet websites in Nederland. Je vindt er altijd goede en goedkope aanbiedingen. Voor alle vakantiesoorten de juiste bestemmingen voor een goede prijs. Ben je je vakantie aan het plannen, kijk op BOOKING.COM
Henriet van Wieren  | 06/11/15  11:54:53 | Winkelbeoordeling :
Echt een super handige site, voor mij is dit echt een goede vervanger voor een reisbureau, ik vind het zelfs beter als een reisbureau omdat die bij ons namelijk erg ver weg zijn, en dit kan ik vanaf thuis zonder druk doen.
Wim Speelberg  | 10/11/15  16:17:02 | Winkelbeoordeling :
Leuke site waar je voor het goede doel zeker een kijkje moet nemen. Veel verschillende en aantrekkelijke aanbiedingen en voor jong en oud is er wel iets. Zeker een aanrader voor nu en in de toekomst.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
1,50% CashCoins
Ontvang 20% korting op nieuwe items bij Bagage24.nl
Code:AWINNLDEZ
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click