ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Vattenfall

Boldking Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Boldking

Scheren zonder gedoe met de mesjes van Boldking

Doordat je scheermes vrijwel dagelijks gebruikt wordt, moet deze in orde zijn en vooral geen flauwekul zijn. Kies daarom voor de scheermesjes van Bolking en ontvang je nieuwe mesjes eenvoudig op de deurmat. Deze flexibele mesjes komen op alle (ook lastige) plekken, bestel je tegen een eerlijke prijs en worden bezorgd wanneer jij nieuwe nodig hebt. Dus wanneer je laatste mesje bot is, liggen nieuwe mesjes alweer op de deurmat te wachten zonder dat jij daar zelf aan hebt moeten denken. Wil jij ook dit gemak ervaren? Sluit dan direct jouw abonnement af.

Boldking Beoordelingen

Hans Kazan  | 10/08/20  13:37:40 | Winkelbeoordeling :
Boldking, heeft scheermesjes die goed scherp zijn en tijdlang blijven. Over de oneffenheden van mijn kin gaan zonder erin te snijden en dat is erg plezierig, uitstekende kwaliteit dus voor een goede prijs.
Ferry Swinkels  | 03/08/20  08:59:07 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn huid erg gevoelig is, ben ik op zoek gegaan naar goede producten en kwam de site van Boldking tegen. Heb een aantal producten besteld om uit te proberen en ben er super tevreden van. Geen irritatie meer na het scheren, Zou niet meer zonder kunnen. Top producten!!!!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Thuisbezorgd.nl
visit register click click