ONTVANG TOT 25,00 CASHCOINS Budget Alles-in-1 EasySwitch.nl

bol.com Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over bol.com

Krijg cashback op entertainment, elektronica, speelgoed, babyartikelen en meer bij bol.com bol.com is een van de grootste webshops met het breedste assortiment. bol.com heeft een assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen op het gebied van o.a. boeken, muziek, dvd, games, speelgoed, baby, mooi & gezond, koken & tafelen, elektronica en computer. Naast de vele artikelen van top merken biedt bol.com ook andere vele voordelen zoals veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen! bol.com is bomvol voordeel in de vorm van actieprijzen, prijsvragen en kortingen maar ook bomvol service! Snel besteld & snel in huis, dat is bol.com!

bol.com Beoordelingen

Femie Wargers  | 06/08/20  16:48:45 | Winkelbeoordeling :
Uitstende online shop, waar je eigenlijk bijna alles kan vinden. De levertijdennzijn zeer goed en de service is ook prima. Alleen qua prijs is het niet altijd de goedkoopste, maar ook zeker niet duur.
Wompert Visser  | 06/08/20  19:08:09 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop levert op tijd. Producten zijn ook goed en als er iets mis is kan je het gewoon terug sturen. Verder heb ik er niet echt nadelige dingen beleefd of zo eigenlijk.............................
Ronald van Uden  | 06/08/20  12:59:49 | Winkelbeoordeling :
Prima winkel. zondag een externe harde schijf besteld, maandag was de bezorging al. Ze doe wat ze beloven. Natuurlijk zijn ze niet de goedkoopste maar wel eer betrouwbaar. Goedkoper kan altijd maar krijg je dan ook de levering en ook op de afgesproken dag?
Henriette Buise  | 07/08/20  06:35:29 | Winkelbeoordeling :
als ik iets aanschaf, dan is dat via Bol.com de enige site die vertrouw. ze zijn service gericht enz enz Ik heb nog nooit een klacht over hun gehad.. Ga zo door Bol, jullie zijn kanjers... Logisch dat ze een van de grootste zijn
Khadija Andrews  | 07/08/20  08:04:19 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is echt een website waar je van alles kan kopen en ze bieden het aan op de volgende dag bij je thuis. Als ze een product niet hebben kan je gelijk zien wanneer ze het terug zullen hebben en hoe klanten de product hebben ervaren!
Mitchell de Bakker  | 06/08/20  21:26:01 | Winkelbeoordeling :
leuke goede winkel en veel verschillende dingen ik koop er vaak dan koop ik meestal ook ik vind het een fijne om te zoeken naar spullen gadjes andere spullen kleding make up en douch spullen van alles is er te koop
Lissa  | 05/08/20  13:03:40 | Winkelbeoordeling :
Altijd super goede kwaliteit. De comunicatie met verkopers loopt uitsteken en je word goed op de hoogte gehouden van waar jou pakketje al is. Ze leveren altijd op de afgesproken datum. Bol.com heeft heel veel goedkopen kwaliteitvolle producten. Het is een echte aanrader!
Luchienke Bruinink  | 05/08/20  11:11:55 | Winkelbeoordeling :
Snelle en vriendelijke service. Er is een ruim assortiment, je kunt er bijna alles vinden. Het wordt snel bij je thuisbezorgd, vaak al de volgende werkdag als je voor 2200 uur bestelt. Het enige nadeel is wanneer je bij verschillende externe partners koopt, je de producten apart thuisgestuurd krijgt. In de toekomst zou dit wat mij betreft anders mogen door een keuze te krijgen in apart bezorgen of in 1 levering.
Kelly Hermens  | 06/08/20  06:19:46 | Winkelbeoordeling :
Super webshop. Alles wat je maar zoekt vind je op bol.com. de aller allerleukste dingen en heel veel keuze van alles. Top. Groetjes Ook leuk dat er eigen adverteerder zijn die dingen te koop aanbieden. Ik kijk graag rond op de site van bol.com Hebben ook altijd leuke aanbiedingen
Inez Edo  | 01/08/20  09:09:59 | Winkelbeoordeling :
Super makkelijke site, met alles wat je maar wensen kan. Ik heb er zelfs wel eens schoenen gekocht. Nog nooit een slechte ervaring gehad. Goede communicatie over de levertijd. Ook fijn dat er van veel producten reviews zijn die door andere klanten zijn gedaan. Dat maakt de keuze vaak makkelijker.
Jahfar Bouzyan  | 31/07/20  06:24:43 | Winkelbeoordeling :
geweldig alles te vinden en een snel bezorging via post nl. altijd tevreden geweest over bol.com
Janneke Hoekman  | 26/07/20  22:14:39 | Winkelbeoordeling :
altijd een fijne webshop. ze hebben eigenlijk altijd wel wat je zoekt! Ik heb er laatst een nieuwe telefoon gekocht, laten bezorgen via select, en het was gewoon op de aangegeven tijd in huis! toppie hoor!
Kim Kraaijenbrink  | 25/07/20  15:06:46 | Winkelbeoordeling :
Geweldig van deze site zijn de snelle levering (vaak al de volgende dag in huis) en de goede service. Ik heb wel eens een foutje gehad in het ontvangen product (zelden) en heb hiervoor altijd een nieuw product en/of vergoeding gekregen. Enige minpuntje is dat het aanbod soms wisselvallig is.
Miranda Kivits  | 26/07/20  08:19:46 | Winkelbeoordeling :
Als je vandaag iets besteld ,heb je het bijna altijd de volgende dag in huis,dus super snel geregeld. En ook altijd voor een redelijke prijs. Ook de keus is heel breed van producten en artikelen. Ga zo door zou ik zeggen .
Lenneke Buijs  | 26/07/20  12:44:17 | Winkelbeoordeling :
Bestel er veel. Van boeken, ook 2e hands, tot servies en speelgoed. Kan mij geen slechte ervaring herinneren. Overwegend vlotte en goede bezorging, niet perse directe betaling nodig welke op diverse wijzen kan gebeuren. Veel zijdig.
melanie dam  | 24/07/20  22:07:38 | Winkelbeoordeling :
Het platform gebruiken gaat snel en makkelijk. Ze hebben een ruime keuzen aan producten dat je niet altijd even vlot in de Belgische (online) winkels vind. Soms een tikkeltje duurder dan Amazon of Coolblue maar over het algemeen bieden ze een uitstekende service aan. Levertijden zijn ook altijd goed. Recent een picknick rugzak besteld op donderdag voor weekend en het werd vrijdagmiddag al geleverd. Dit alles voor een scherpe prijs. Dus zeker het proberen waard. direct doen
Steve Johnsen  | 26/07/20  17:31:12 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een heel goede webshop met veel variatie. Er is veel waar je van kan uitkiezen en als je iets nodig hebt dan is dit een goede site! Ze verkopen boeken, elektronica en nog veel meer voor een goede prijs.
Sander Vasseur  | 26/07/20  21:08:45 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne website. Super goed aanbod, goede klantenservice. Erg snel altijd binnen. Wanneer een artikel niet naar wens is/niet bevalt, kan het altijd weer retour worden gestuurd. Mooie producten altijd op voorraad.
Poppy Willighagen  | 26/07/20  10:29:52 | Winkelbeoordeling :
ik heb niets dan goeds te, zeggen over bol.com de medewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. ik wou dat andere bedrijven net zo waren. ik geef jullie allemaal een dikke,10 omdat niets nooit te veel is! jullie zijn vriendelijk en behulpzaam perfect nooit enige klachten gehad.
natascha souren  | 25/07/20  14:47:25 | Winkelbeoordeling :
wij hebben hele goede ervaring met bol.com, met bestellen en met retourneren dus raad iedereen bol.com aan wij zijn zeer tevreden, ze doen helemaal niet moeilijk als je ergens niet tevreden over bent,ze hebben overal wel een oplossing voor,dus bestellen bij bol.com groetjes natascha
Jeffrey Godijn  | 24/07/20  21:28:01 | Winkelbeoordeling :
veel keus uit spullen alles wordt optijd geleverd de prijsen vergelijken met andere winkels is bol.com niet een van de duurste als mensen zouden vragen waar ik mijn spullen vandaan haal dan zeg ik altijd bij bol.com
Daisy van Brakel  | 24/07/20  19:41:01 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd erg tevreden over het aanbod bij Bol.com. Ze hebben veel keus en de prijzen zijn ook aantrekkelijk. Vooral nu ik Select heb, ben ik vaak voordeliger uit. Altijd snelle levering en goede service!
Izak Kwaak  | 24/07/20  14:27:18 | Winkelbeoordeling :
vind ik een van de allerbeste webwinkels snelle levering goede service ik slaag er altijd klantenservice is altijd berijkbaar ben er al jaren klant Kan het iedereen aanbevelen heb nog nooit iets hoeven terug te sturen
Jacqueline Kalsbeek  | 23/07/20  18:31:36 | Winkelbeoordeling :
Breed assortiment, veel veelzijdige producten, maar soms liggen de prijzen aanzienlijk hoger dan bij andere aanbieders, maar soms ook wel lager maar niet vaak Makkelijke zoekbalk en fijne meedenken qua intypen woorden en aanvullingen
Mariska Jonker  | 23/07/20  16:15:26 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop, met een zeer groot aanbod voor goede prijzen. Levering ook goed geregeld zeker als Select klant van bol.com. Dan is de levering extra snel en kan je soms gebruik maken van extra voordeel!
Roy Schuurmans  | 22/07/20  06:55:17 | Winkelbeoordeling :
Heb afgelopen zondag een product besteld en afgelopen dinsdag al in huis. Kreeg netjes een mail dat deze verlaat was door de overval. Ik vind het altijd zeer prettig om met BOL.com zaken te doen. Heb vorig jaar een sporttas besteld deze was kapot. Stuur een mail en het wordt opgelost
Marijke Blok  | 21/07/20  14:52:35 | Winkelbeoordeling :
Bij Bol.Com kan je een Digitale VVV bon inwisselen voor een Cadeaubon van hun.zelf. Dit is zeer handig want ze hebben een groot asortiment aan producten. Je gaat naar Bol.Com en logt in toets jouw code in en je ontvangt per mail een cadeaubon van hun.,
Sandra  | 19/07/20  19:17:56 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een super fijne webshop. Ik koop er regelmatig spullen op. Ik word altijd op de hoogte gebracht met een nette email met info. De pakketjes zijn altijd goed en netjes verpakt. Klantvriendelijk en snelle service. Bol.com maakt beloftes waar.
Jessica Janmaat  | 19/07/20  10:44:59 | Winkelbeoordeling :
Bestellingen komen snel binnen en als het per ongeluk fout gaat is het snel geregeld met de klantenservice. bestel er graag en ze lijken wel alles te hebben in hun warenhuis. Al vele boeken enz gekocht bij bol.com
Nathalie Zwart  | 19/07/20  09:46:08 | Winkelbeoordeling :
Super leuke site. Snelle verzending. goed bereikbaar. klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam.wij bestellen graag op deze site omdat het goed verzorgd is. Hebben ook nooit problemen met bol.com.
Isabel Villavisencio Asca  | 17/07/20  22:35:54 | Winkelbeoordeling :
Ik ben altijd tevreden over bol.com. De prijzen zijn goed en de service ook Ik heb er heel vaak op besteld en dat is altijd goed verlopen. Alles staat er netjes en overzichtelijk aangegeven en de zoekopties ook daarbij heb je meerdere keuzes voor elk product kwa merken enzovoort.
Romeysa Farissi  | 16/07/20  21:46:27 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super tevreden met bol.com alleen maar goede ervaringen, van mijn stofzuiger was de stang kapot, en zou een nieuwe stang toegestuurd krijgen, dat was wat lastig kreeg ik binnen een dag een nieuwe stofzuiger toegestuurd top dit!
Louise  | 19/07/20  15:22:05 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met zeer breed assortiment. Overzichtelijk en duidelijk, met goede zoekfunctie. Wel vaak duurder dan bij anderen. Leveren gaat vrij snel en retourneren is makkelijk. Goede klantenservice, die snel reageert.
Frank Gensen  | 18/07/20  11:04:55 | Winkelbeoordeling :
Als je een product te laat geleverd krijgt ten opzichte van de beloofde levertijd, dan krijg je meestal van BOL een vergoeding hiervoor. Dit vind ik wel een van de voordelen van BOL, omdat ze dan meer dan anderen gehouden aan een juiste levertijd.
Jitske G  | 17/07/20  16:33:40 | Winkelbeoordeling :
Bolis een fijne winkel Ze bezorgen snel en hebben goede service Problemen worden altijd goed opgelost Ze reageren snel op facebook Verzendkosten zijn laag of gratis Retourneren is ook meestal gratis wat fijn is
Anoniem  | 18/07/20  22:14:51 | Winkelbeoordeling :
Super site, heeft een mega assortiment. Zeer snelle levering en ook een erg gemakkelijk bestelproces. Ik bestel er regelmatig en ben dan ook blij dat de site ook aan cashbackkorting is gekoppeld, want dan krijg ik korting bij de volgende aankopen.
Lisa Manuela  | 16/07/20  10:07:21 | Winkelbeoordeling :
Bol.comis een geweldige site en heeft een goede service ,met snelle en correcte levering van de bestelde goederen en is van goede kwaliteit, Bol.com heeft ook altijd mooie aanbiedingen, ik ga zeker in de toekomst weer wat bestellen!!
Jenny Kans  | 16/07/20  07:18:13 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel heel regelmatig bij Bol.com en ik ben daar zeer tevreden over. Alles goed verpakt en snel bezorgt. Ook kan je daar achteraf betalen en dat doe ik regelmatig als het bedrag wat hoger is. Nooit problemen mee gehad. Een aanrader!!
JHTln,.mn  | 15/07/20  13:42:01 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop, altijd snel in huis. Hebben bijna alles, en als het een keer niet aankomt, is de service ook erg goed. Kortom, altijd handig om hier te kopen, en helemaal nu ze ook weer meedoen met enqueteclub.
jamie kok  | 15/07/20  20:53:13 | Winkelbeoordeling :
Als ik iets nodig heb kijk ik altijd bij Bol.com ze hebben een heel groot assortiment en geven ook voor bestellen al duidelijkheid over de levertijd. alles komt netjes op tijd aan en is altijd compleet en netjes verpakt.
FMYKR  | 15/07/20  08:01:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al jaren klant bij Bol.com vanwege het grote aanbod. Op sommige artikelen liggen de prijzen hoger, maar soms is het bestelgemak ook fijn. Meestal zeer snelle levering en als je op het laatste moment (een kadootje) nodig hebt, dan is Bol.com mijn eerste keus.
Kristel Veeke  | 14/07/20  17:45:02 | Winkelbeoordeling :
Bol is echt een topwinkel.Ik bestel er echt vaak. De bezorging is snel, ze hebben goede en veilige betaalmogelijkheden en de klantenservice is prima. Over ruilen wordt nooit moeilijk gedaan.
els Rosbeek  | 14/07/20  05:27:44 | Winkelbeoordeling :
Ik koop geregeld bij bol. Com ze hebben veel en het wordt snel bezorgd heel tevreden en ook voor leuke prijzen ze zijn niet duur ik beveel bol. Com aan alles is erg duidelijk een goede webshop en vaak ook gratis bezorging
Angela Olijve  | 12/07/20  12:43:05 | Winkelbeoordeling :
Bol.com vind ik de ideale site om te bestellen. Aangezien zij veel partnerschappen heeft heb je keuze uit verschillende prijsklassen. Als je iets sneller besteld wil hebben dan is daar ook een keuze.
JUDITH Elling  | 10/07/20  21:14:09 | Winkelbeoordeling :
Goeie duidelijke website. Handig om de zoekmachine te gebruiken. Ze hebben vaak alle producten op voorraad en leveren snel
Rashmi Jaggoe  | 10/07/20  20:56:59 | Winkelbeoordeling :
Super fijne webshop. Ik slaag hier echt altijd voor alles. De klantenservice is super vriendelijk en helpt altijd. Ook wanneer je niet goed geholpen bent komen ze er altijd op terug doormiddel van een attentie.
Samir El Maach  | 10/07/20  20:42:06 | Winkelbeoordeling :
BOL.com is een top website ik heb echt al zo veel spullen bij ze besteld zoals boeken en dingen voor me huis. Het heeft een hele grote assortiment en je kan letterlijk alles vinden wat je zou kunnen bedenken behalve eten.
Linda vd berg  | 10/07/20  14:42:35 | Winkelbeoordeling :
Goede shop, Je kunt er vrij veel vinden en kopen. Wanneer ik iets nodig heb, En wil graag online bestellen, koop ik het op bol.com. Makkelijk en snel verzonden. Je word ook netjes op de hoogte gehouden wanneer iets binnenkomt, en tussen welke tijd.
Candy Zhang  | 12/07/20  15:37:52 | Winkelbeoordeling :
Altijd snelle bezorging bij bol.com. Super fijn en duidelijke, makkelijke website! Altijd een bevestigingsmail ontvangen en een uitgebreide productrange van verschillende verkopers. Ik ben zeer tevreden!
minke postma  | 12/07/20  17:39:31 | Winkelbeoordeling :
Al meerdere keren hier besteld en alles wordt netjes en snel verstuurd. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden aangaande je bestelling/verzending en als het een keer niet goud gaat wordt het netjes afgehandeld. Zeker een aanrader.
willma  | 13/07/20  08:10:39 | Winkelbeoordeling :
snelle en correcte leveringen over het algemeen alles op voorraad, veel spullen en altijd wat je zoekt op bol.com te krijgen, en netjes op de hoogte gehouden van je bestelling fijn zal er vast vaak bestellen
Dick van Silfhout  | 11/07/20  17:48:24 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is de web winkel waar je voor bijna alles terecht kunt en in alle prijs klasse. Ik heb er persoonlijk hele goede ervaringen mee betreffende aankoop, verzending en garantie. Mocht een product met schade wordt ontvangen wordt dit kosteloos en snel vervangen.
patrick pico  | 10/07/20  09:41:51 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is een goede webshop heeft duidelijke prijzen een heeft groot aanbod en een zeer snelle service als een artikel niet voorradig is krijg je snel een email en een snelle refund van je geld bol.com heeft een groot assortiment een een overzichtelijke webshop
Brenda Rijgersberg  | 09/07/20  11:52:34 | Winkelbeoordeling :
nette mooie site met ruime keuze aan allerlei producten van dierenvoeding tot gezelschapsspellen. ook een goede keus aan 2ehands boeken die snel worden geleverd. snelle levering goede service . leuke aanbiedingen.
Manuela Hoyer  | 08/07/20  10:47:25 | Winkelbeoordeling :
Ik ben Zeer tevreden over bol.com service is geweldig jammer dat het niet altijd de goedkoopste product is
Anouk van hooijdonk  | 08/07/20  09:35:20 | Winkelbeoordeling :
Hele fijne webshop. Altijd snelle en juiste levering. Bezorgers zijn ook altijd vriendelijk. Goede service en nog nooit een probleem gehad. Heel ruim aanbod in producten en bijna altijd alles op voorraad.
Peter Tosh  | 08/07/20  19:22:56 | Winkelbeoordeling :
Vorige week een cadeaukaart besteld die de dag al erna geleverd werd. Door corona werd er gewaarschuwd dat het wat langer kon duren bij de post, dus had ik m anderhalve week van te voren besteld omdat het voor een verjaardag was.
Yvonne Kooij  | 08/07/20  18:50:31 | Winkelbeoordeling :
Bij bol.com kun je eigenlijk voor alles terecht het is 1 van mij faforiete online winkel ik koop hier vrij regelmatig je kan op je gemak lezen wat de reviews van het artikel zijn en dat vind ik erg fijn om te lezen wat andere mensen van het artikel vinden dus voor mij is bol.com
Deborah meun  | 08/07/20  06:47:55 | Winkelbeoordeling :
Topwinkel! je kan er alles bestellen en het is er de volgende dag al dat is het meest ideale van bol.com. Als je even snel wat nodig hebt dan bestel je het gewoon op bol.com en is het er binnen no time.
Mieke Drost  | 07/07/20  18:42:57 | Winkelbeoordeling :
Bestel graag bij Bol.com. Altijd snel verzonden en op tijd geleverd. Een enkele keer gehad dat het wat langer duurde maar netjes geïnformeerd hierover en het pakketjes kwam toen één of twee dagen later binnen. Heel blij met Bol.com
Greta Burema Doll  | 07/07/20  17:34:09 | Winkelbeoordeling :
Bol.com, fijne webshop om te winkelen, duidelijke en overzichtelijke product informatie. Levering vaak snel. Ook de service van bol.com is uitstekend...bij problemen worden er passelijke oplossingen gezocht.
Angelina Hieselaar  | 07/07/20  19:42:05 | Winkelbeoordeling :
het is altijd prettig bestellen bij bol.com, vaak hele goede aanbiedingen en de levering is heel snel met een laag drempel bedrag voor verzendkosten is dit altijd mooi meegenomen. de webshop is overzichtelijk kan hier met vrijwel alles slagen.
Mariska Koele  | 06/07/20  06:50:13 | Winkelbeoordeling :
Fijne website waar je altijd alles kunt vinden wat je nodig hebt. Vaak geen verzendkosten, alles tijdig geleverd en de mogelijkheid om achteraf te betalen. Prijzen en reviews kun je makkelijk vergelijken. Met Ladychashback verdien je ook nog wat met winkelen.
Floortje Hack  | 05/07/20  22:06:52 | Winkelbeoordeling :
Werkelijk alles heeft deze webwinkel! Van boeken tot cd’s, spullen voor in huis/de tuin, electronica, maar ook op het gebied van verzorging. Altijd goed geprijst en vaal al de volgende dag al in huis!
Denise Van doorn  | 03/07/20  23:58:46 | Winkelbeoordeling :
Een heel erg fijne en handige webshop. Soms is het wel heel erg duur. Ook zijn er soms leuke acties. Als je iets wilt bestellen via het internet zou ik het via bol.com doen! Echt een top website!
Clint Eastwood  | 02/07/20  10:45:12 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com echt de beste Nederlandse webshop! Niks op of aan te merken, gewoon de beste webshop van Nederland. Zeer betrouwbaar en altijd snelle en goede levering. De klantenservice is ook vriendelijk en behulpzaam, topper!
Joanna Sz  | 02/07/20  10:04:08 | Winkelbeoordeling :
Zeer grote selectie, alles zoals beschreven en met foto's Gratis levering en zeer snel, zelfs in het weekend. Snel en handig. Retourneren van goederen zonder enig probleem. Vriendelijke klantenservice. interessante tips en inspiraties
Marscha Stubbe  | 01/07/20  23:10:00 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden met de service van bol.com. Bij problemen bieden ze snel een oplossing, klantenservice is altijd vriendelijk. En ze bieden een goeie oplossing, tevens sturen ze leuke mails terug waar je vrolijk van word.
Kimberly postema  | 01/07/20  15:36:39 | Winkelbeoordeling :
Goed aanbod, goede service, ook bij de klantenservice word je goed geholpen, mocht er iets mis zijn. Snelle verzending en gratis verzending vanaf 20 euro. Makkelijk betalen en ook achteraf betalen is mogelijk.
Igor Colic  | 31/03/20  22:37:39 | Winkelbeoordeling :
Bol is een goeie webshop en heeft ook een app waar je ook achteraf betalen kan waar ik ook gebruik van maak en de bestelde producten heb u snel in huis vervolgens kan je in de app de factuur betalen ik ben ook tevreden over het uitgebreide assortiment van de shop en is altijd leuk en up to date
Leonie scholten  | 31/03/20  20:30:26 | Winkelbeoordeling :
Een zeer fijne online winkel. Voor iedereen goed te bereiken en een duidelijke lay-out. Daarnaast veel informatie over de aangeboden producten, zodat iedere aankoop een succes is! een goede klantenservice die snel reageert en helpt.
Veloc  | 30/03/20  14:05:42 | Winkelbeoordeling :
Fijne webwinkel. Staat levertijd duidelijk aangegeven. Ook verschillende opties qua levering. Houden je goed op de hoogte van de bestelling. Heldere website. Zeker een aanrader om je aankoop te doen!!!
Margreet Rolink  | 31/03/20  09:49:26 | Winkelbeoordeling :
Vandaag mijn bestelling eerder dan verwacht ontvangen. Bezorger hield voldoende afstand. Het was nu ook extra goedkoop door de cashback van ipay.nl Volgende week ga ik weer bestellen. Het beviel mij namelijk goed.
Kees Veerman  | 31/03/20  09:23:29 | Winkelbeoordeling :
Werkelijk alles is te vinden bij Bol.com. Etenswaren en specifieke produten zijn hier voor lage prijzen te krijgen. Nu met Ipay.nl is het nog goedkoper! Alle producten worden op gepaste afstand thuis bezorgt! Erg fijn!
Frans Riemens  | 31/03/20  08:02:20 | Winkelbeoordeling :
Bol.com is altijd optijd en een mooie prijs/kwaliteit verhouding, ik bestel hier regelmatig mijn spullen aangezien het een erg fijne website is en goed overzichtelijk, bestel je boven de 20 euro zijn de verzendkosten gratis is ook wel altijd fijn
Martin Spuesens  | 30/03/20  18:33:28 | Winkelbeoordeling :
Ik ben een trouwe vaste klant van de ze website en ben uitsluitend positief. Bijna alle bestellingen gaan via de app die uitstekend werkt. Betalingen bonnen verzenden aanbod allemaal goede ervaringen mee
 | 30/03/20  04:54:55 | Winkelbeoordeling :
erg blij met bol.com, service is goed, alles wordt zo snel mogelijk geleverd, verzend kosten erg jammer wanneer je super veel besteld hebt en dan ook nog verzendkosten
Ilona van Achteren  | 30/03/20  00:08:45 | Winkelbeoordeling :
een leuke webshop met allerlei dingen. oorbellen maar ook laptops, makeup en speelgoed. tweehands spullen voor een leuk prijsje. snelle levering en gratis bij huis bezorgd. bestel graag spullen bij bol.com.
Whit91  | 29/03/20  19:53:29 | Winkelbeoordeling :
Algemeen Zeer goede webwinkel. Ik bestel vaak bij bol.com. Mijn bestellingen arriveren altijd op tijd. De klantenservice service is snel en goed. Ik ben zeer tevreden. Bestellen en verzenden bij Bol.com werkt prima en meeste artikelen volgende dag in huis. Goed verpakt altijd
Maaike  | 30/03/20  10:11:20 | Winkelbeoordeling :
Naar mijn ervaring de beste webshop die er is. Fantastische klantenservice, goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Snelle levering en eenvoudig bestelproces. Bol.com heeft altijd mijn voorkeur boven andere webshops!
Hinsje van der Klift  | 29/03/20  14:42:36 | Winkelbeoordeling :
Als het enig zins kan bestel ik altijd bij Bol.com. Ik weet dat de garantie altijd goed zit en je wordt snel geholpen.Klachten worden snel en prima opgelost. De communicatie, download documenten en retour instructies zijn snel en duidelijk
Mies1  | 29/03/20  11:44:56 | Winkelbeoordeling :
Het is eg fijn dat je naast nieuwe producten ook tweedehands producten kan kopen. Op deze manier is bol.com ook nuttig voor mensen die van hun spullen afwillen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik altijd mijn spullen kan retourneren! Top webshop
Carla Visser  | 30/03/20  07:47:19 | Winkelbeoordeling :
fijne webshop snelle levering Artikelen meestal binnen 1 a 2 dagen geleverd . Artikel wordt goed omschreven, dus qua ontevredenheid niets om aan te merken. Bijna alle artikelen zijn op voorraad. Ik zelf een aantal keren besteld bij Bol.com variërend van dvd tot tuinset. Alles van goeie kwaliteit dus ik beveel Bol.com zeker aan als je iets nodig hebt.
Lisa Van Ewijk  | 30/03/20  09:15:34 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Bol.com een hele fijne website met ontzettend veel producten. De service is erg goed en de verzending super snel geregeld. Wat je ook zoekt ze hebben het. Als je niet tevreden bent wordt het ook keurig netjes opgelost.
Jesse schot  | 29/03/20  17:45:01 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop! Met een goede service waarbij je goed geholpen word bij vragen. Goeie prijzen niet duur
Alex Keulen  | 29/03/20  14:25:58 | Winkelbeoordeling :
Snel en vertrouwd bestellen bij bol.com, geldt neit altijd voor de partners dus hoeu je de gaten dat je bij bol.com zelf besteld. Gratis retouren en boven de 20 euro gratis verzenden.heb er nog geen probelemen mee gehad. Je kan goedkoper zoeken maar bij aanbiedingen is bol.com ook goedkoop.
Danny Van Malsen  | 29/03/20  07:00:41 | Winkelbeoordeling :
Het is al lang een Goede site. Ze hebben ook hele snelle en Goede service. En dan de Snelle levering die ze hebben met de producten die eigenlijk ook altijd op voorraad zijn. Echt top. Met vriendelijke groet.
Lynn Van Zundert  | 26/03/20  21:29:00 | Winkelbeoordeling :
Ik vind bol.com echt een top winkel. Jw kunt er alles vinden wat je nodig hebt. Zelf koop ik er me make-up, cadeaus, luchtjes, siraden en noem zo maar op. Verschillende prijzen en de volgende dag in huis. Ook vind ik het heel fijn dat als iets niet naar wens is je het gratis en gemakkelijk kan retouren.
Rob Wolda  | 27/03/20  08:16:52 | Winkelbeoordeling :
leuke webshop verkoopt echt van alles denk aan pampers baby kleertjes pc hardware pc,s laptops cd,s lingerie blu ray films games voetbal kleren onderdelen voor scooters verzorgings artikelen make up zou bol com zeker aan raden
Veerle  | 25/03/20  10:35:20 | Winkelbeoordeling :
Wie houdt er nou niet van bestellen bij Bol.com? Je krijgt snel en makkelijk alles thuis bezorgd. Soms gebruiken ze wel iets teveel verpakkingskarton door aparte pakketten te versturen. Je betaald verzendkosten tot een bepaald bedrag. Er zijn kleine aankopen die je kunt doen daar boven te komen.
Karin Gerritsen  | 25/03/20  04:27:33 | Winkelbeoordeling :
Is en blijft mijn favo webshop! Onlangs was er wat negativiteit bij Radar over leveranciers van Bol maar ik kan mij hier niet in vinden. Ze hebben een ruime keuze, bezorgen precies op de tijd zoals aangegeven en wordt prima op de hoogte gehouden van de zending.
jacky kroon  | 24/03/20  17:38:56 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben werkelijk waar alles. Het is snel zoeken en dan vervolgens jezelf verliezen in alle keus die je hebt. Fijn is dat je direct ziet of een artikel ook 2e ahnds wordt aangeboden. En je kan keizen voor grote winkels, kleine winkels of particulieren. Maar net wat je het leifst hebt.
Larissa van der Zande  | 24/03/20  10:30:48 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel vaak iets op Bol.com. Het is echt super handig. Je kan typen welk product je zoekt, filteren naar biijvoorbeeld je maximum prijs, je maat, de juiste kleur of het materiaal waar het van gemaakt moet zijn. Echt top!
Tanja  | 24/03/20  17:07:10 | Winkelbeoordeling :
altijd een goede service. zowel met verzenden en ontvangen als met retourneren. betalen gaat makkelijk, dat is ook een voordeel. ook de klantenservice app is makkelijk,dan hoef je niet te bellen. ik bestel er vaker.
Erwin De Boer  | 23/03/20  20:20:31 | Winkelbeoordeling :
Een super fijne web winkel waar bijna alles kan vinden wat je wilt zoeken en ze hebben echt bijna ook alles wat je zoekt en ook echt niey duur het product wat je hebt besteld woord ook echt snel geleverd dus je hoefd nooit lang te wachten
Katinka Geerling  | 22/03/20  18:01:35 | Winkelbeoordeling :
Fijne, zeer uitgebreide website. Makkelijk om te bestellen en snel en goed verpakt bezorgd. Verschillende betalingsmogelijkheden, waaronder ook achteraf betalen. Als iets niet in orde is, wordt het prima opgelost door de klantenservice.
Desiree Van Sundert  | 23/03/20  11:40:21 | Winkelbeoordeling :
een hele goede site voor als je iets wilt bestellen. snelle levering en goede kwalliteit. ook hele mooie producten met zowel hoge als lage prijzen. ik heb er bijvoorbeeld mijn kookboekken gehaald. erg goede site dus
Ronnie Aarts  | 22/03/20  07:04:02 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop,altijd alles op tijd in huis.je kunt er kopen wat je ook maar wilt , van de allerkleinste dingen tot de allergrootste dingen.Van hobby tot huishoudartikelen kortom alles is er te koop.Bol.com is een webshop waar je alles kunt kopen.
Michelle De visser  | 21/03/20  22:16:01 | Winkelbeoordeling :
veel keuze qua artikelen en ruim assortiment verder heeft bol.com een snelle levering en een duidelijke website waar alles goed is aangegeven en verder is bijna alles op voorraad en veel keus voor jong en oud
Hans Kazan  | 21/03/20  19:00:34 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al veel dingen bestelt bij Bol.com, altijd netjes op tijd ontvangen en in goede staat. 1 keer heb ik een kapotte spiegel ontvangen, toen kon ik hem terugsturen en kreeg ik een vervangend product! Goede klantenservice!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 3,50% CASHCOINS vanHaren Wijnvoordeel
visit register click click