ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Blokker Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Blokker

Huishoud, speelgoed, tuinmeubilair en luxe producten koop je met korting bij Blokker

Blokker is de grootste aanbieder op het gebied van huishoudelijk, wonen, keuken & koken, persoonlijke verzorging, speelgoed en tuin. Blokker verkoopt producten van vele bekende merken, onder andere: Babyliss, Philips, Logitech, Princess en Sola. Zo heeft Blokker een goed en betaalbaar assortiment. Deze samenstelling van het assortiment, met de nadruk op het dagelijks gebruik bekent dat Blokker er voor iedereen is.

Blokker Beoordelingen

ingrid bergsma  | 05/11/22  05:45:30 | Winkelbeoordeling :
bij blokker een bestelling gedaan en ze hebben een goede website met goede artikelen en een snelle levering en goede informatie omtrent je levering en ze hebben ook leuke aanbiedingen en praktische spullen
Lee Wang  | 05/11/22  10:11:39 | Winkelbeoordeling :
Bij Blokker een friteuse gekocht die na twee keer al meerdere malen kortsluiting veroorzaakte. Zeer netjes te woord gestaan door de klantenservice van Blokker en direct de toezegging dat er een nieuwe bezorgd gaat worden. Superblij met deze geweldige service, een dikke tien voor Blokker!
Samira Yahyaoui  | 27/08/22  17:21:09 | Winkelbeoordeling :
ben altijd blij als ik in de blokker spullen koop erg goeie kwalitiet en je word er ook altijd netjes behandeld heb je een retour aankoop die je terug wilt brengen geen probleem en zonder gezeur! altijd vriendelijk personeel!
Tim Trabelsi  | 04/08/22  10:31:28 | Winkelbeoordeling :
Het was prettig om alles te kunnen volgen via e-mail ,wanneer en rond welk uur mijn pakket werd bezorgd! Vriendelijk en op de juiste tijd gebracht! Dit is de eerste keer dat ik online bij Blokker bestelde en dit viel zeker niet tegen, een pluim voor Blokker!
Mirjam Engels  | 01/07/22  20:36:17 | Winkelbeoordeling :
Ik zocht siliconen ijsblokjes vormen voor men dochtertje haar puree. Nergens meer op voorraad behalve bij Blokker. De prijs was super , had ze super snel binnen en ze doen hun werk ook nog eens super goed.
Henk Trabelsi  | 20/06/22  17:44:22 | Winkelbeoordeling :
Ik had van een bestelling bij Blokker, alleen het bestelde strijkijzer nog niet ontvangen. En na een belletje met de klantenservice van Blokker, zijn ze die gelijk vandaag komen bezorgen! Chapeau voor Blokker, dat is wel service!
Richard Friebel  | 02/05/22  07:27:50 | Winkelbeoordeling :
Blokker de winkel voor iedereen ... Goeden service , en een goeden retour afhandeling. Ik zelf heb nog nooit problemen met Blokker gehad . Goedkoop en werkzame spullen. Net zo goed en correct als de inloop winkel..!
Jolanda Bons  | 29/04/22  09:26:43 | Winkelbeoordeling :
Geleverde bestelling goed en snel ontvangen. Top winkel. Goed verpakt, nog nooit iets terug hoeven sturen, zou er zo weer bestellen een aanrader voor huishoudelijke artikelen te bestellen, ze hebben zo veel
Marja Holt  | 22/04/22  06:26:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb online een Senseo gekocht en dat ging heel makkelijk kreeg er nog 3 zakken pads bij daar was ik heel blij mee en het ging allemaal heel makkelijk en duidelijk en kwam gelijk de volgende dag binnen ben er heel blij mee
kim Boënne  | 17/04/22  21:53:49 | Winkelbeoordeling :
Blokker is een van mijn favoriete winkels op de Nederlandse markt. Ik koop er veel voor mijn gebruik in de keuken, kan met de leuke woonspullen mijn huis inrichten, ze verkopen leuke broodtrommels en schoolbekers voor mijn kinderen.
Tjalling De Jong  | 07/04/22  13:32:48 | Winkelbeoordeling :
Super fijne winkel. Ze hebben er van alles en laten je ook lekker je gang gaan. Als je hulp nodig hebt adviseren ze je goed en zijn erg behulpzaam. Het assortiment is zeer uitgebreid en voor ieder wat wils.
Bianca  | 31/03/22  18:05:31 | Winkelbeoordeling :
De website van Blokker staat vol met leuke en handige producten die zowel bruikbaar zijn binnen je huis als daarbuiten. Er is dus voldoende keus om een van die producten aan te kopen en thuis te laten bezorgen.
John Wayn  | 14/03/22  16:32:39 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn product online besteld bij Blokker en de Click&collect was perfect. Ik kreeg een keurige update wanneer mijn bestelling opgehaald kon worden. Ook het afhalen bij een filiaal van Blokker verliep vlekkeloos en snel. Vriendelijke medewerkster, top!
Frank de Boer  | 07/03/22  09:07:53 | Winkelbeoordeling :
Wat een ongelooflijke snelle topservice van Blokker. Ik ontving een glas met een breuk. Nadat ik hier via de mail een melding (met foto's) van had gedaan, ontving ik direct een reactie terug. Nu een dag later heb ik een nieuw glas ontvangen zonder breuk ditmaal. Echt TOP!
Dennis Van Gool  | 11/02/22  10:46:19 | Winkelbeoordeling :
De website biedt interessante info, meteen een compleet inzicht in het toffe aanbod, prijs en kwaliteit van het product(en) zijn toppers. Bij onduidelijkheden is er een nette service, dus ik ben dik tevreden en heb goede ervaringen opgedaan. Kan deze website ten zeerste aanbevelen.
Hans Webber  | 09/02/22  08:58:19 | Winkelbeoordeling :
Goede service en bijna altijd een snelle reactie van Blokker. Mijn vraag werd duidelijk beantwoord dus ik was helemaal tevreden. Mijn produkt online besteld voor ophalen in de winkel. Meteen een orderbevestiging gekregen, ik ben super geholpen door de klantenservice van Blokker!
Hadi Ghorbanpoor  | 04/02/22  19:01:51 | Winkelbeoordeling :
Een fijne winkel, keukengerei en keukengerei zijn in deze winkel goed bereikbaar. Keukenapparatuur is gemakkelijk verkrijgbaar in deze winkel en we kunnen kiezen. Winkelen is gemakkelijk en handig. Medewerkers zijn gemotiveerd en goed aanspreekbaar.
dick ber  | 25/01/22  06:52:02 | Winkelbeoordeling :
Normaal ga ik altijd naar de fysieke winkel, maar door de lockdown heb ik nu online besteld. Blokker is precies wat je verwacht, gewoon goed. De website werkt en de levering was op tijd. Spullen zijn prima op orde en ik heb nog een leuke aanbieding gescoord.
christina Verschoor  | 22/01/22  10:19:35 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk zo online bestellen kies welke winkel je het wil afhalen. Je ziet ook gelijk of het op voorraad is. Dan krijg je een email ter bevestiging. online kan je gelijk betalen. Zodat je het bij de winkel kan ophalen . En geen verzendkosten
Frans van Dusschoten  | 03/01/22  19:54:00 | Winkelbeoordeling :
Na een levering waar een beschadiging aan zat was er geen enkel probleem en stuurde Blokker direct een nieuwe na. Goede service dus, eerlijk en duidelijk van Blokker. De dag erna alweer binnen, keurig verpakt en nu was alles wel heel, super!
Ineke Herweijer  | 03/12/21  20:52:54 | Winkelbeoordeling :
Vandaag ging ik voor de aanbieding kaarsen. 3 halen, 2 betalen. Dan kom je daar en staan er maar enkele kaarsen en niet eens in de kerstkleuren, dus geen rood, groen of wit. Dus voor niets door weer en wind naar Blokker geweest
jim bakker  | 01/12/21  23:59:32 | Winkelbeoordeling :
goeie site en ook zeer goede info over alle producten, nette producten voor een goede prijs, laats een koffieapparaat gekocht voor een zeer goeie prijs en hij doet het perfect
astrid  | 12/11/21  19:38:27 | Winkelbeoordeling :
Ik koop regelmatig en graag producten zowel in de winkel als online. Goede merken en als het nodig is gaat retourneren ook zonder problemen. Ruime keuze in artikelen en regelmatig goede aanbiedingen. Vooral de kleinere apparaten voor in de keuken zijn voordelig bij Blokker.
Astrid Terlouw  | 11/11/21  12:35:22 | Winkelbeoordeling :
Blokker blijft een fijne winkel, zowel fysiek als online. Als ik iets snel nodig heb voor het huishouden kijk ik vaak even bij e Blokker. Van wasmand tot batterijen, van theedoek tot speelgoed. Ze hebben van alles
Tim Valk  | 09/11/21  23:42:47 | Winkelbeoordeling :
Voor huishoudelijke apparaten ga ik vaker naar een fysieke winkel dan dat ik ze online bestel. Ik kijk wel van tevoren online waar het artikel wat ik wil het goedkoopst is en kom dan regelmatig bij blokker uit.
Hans Bazoer  | 07/11/21  09:43:13 | Winkelbeoordeling :
Woensdagavond een bestelling gedaan van prachtig serviesgoed. Had het in de winkel gezien maar omdat het zwaar zou zijn heb ik het gewoon online besteld. De dag erna al binnen, keurig verpakt en alles was heel, super van Blokker!
joey versteeg  | 04/11/21  15:42:32 | Winkelbeoordeling :
altijd leuke en goede prijs aanbiedingen scheeld heel veel vergeleken bij de normale winkels, zeker de schoonmaak spullen zijn geregeld voor 1 euro in de aanbieding ook kan je er uitstekende bad handdoeken kopen
Anna Kournikova  | 18/10/21  11:22:50 | Winkelbeoordeling :
Goede service van Blokker, ik had hier een koffer gekocht, deze bleek na 3x gebruik (vlak voor einde garantie) toch van mindere kwaliteit, de koffer ging nu al niet meer goed dicht. Goed geadviseerd en een nieuwe koffer gekregen, complimenten!
Floortje Hack  | 28/09/21  11:57:58 | Winkelbeoordeling :
Blokker blijft een fijne winkel met heel veel keuze. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger, koffiezetapparaat of een ander servies, de keuze is reuze. Kwalitatief goed, goede prijzen en snelle levering.
Priscilla  | 28/09/21  12:01:19 | Winkelbeoordeling :
Leuke winkel ..blokker begint nu steeds meer mooie woonaccessoires in t assortiment te krijgen . Heerlijke snuffelwinkel van schoonmaakmiddelen tot huishoud producten en leuke dingen voor in huis .. meestal is het personeel ook heel vriendelijk
Diny Zinsmeister  | 26/09/21  08:31:30 | Winkelbeoordeling :
Bij blokker een stofzuiger van Bosch gekocht in Gorinchem, de stofzuiger werkt naar behoren, krachtig en minder herrie en een 12 meter lang snoer, ben er blij mee..........................................
Patrick Hendriks  | 12/09/21  10:27:38 | Winkelbeoordeling :
Blokker.nl heeft de leukste producten voor al je huis-houden. Je vind hier op deze website veel weekaan-biedingen en kortingen tot wel 50% van bekende top merken. De producten zijn van goede kwaliteit en ze hebben leuke spaarprogramma's. En ze leveren de volgende dag.
Kelly Mans  | 08/09/21  11:47:28 | Winkelbeoordeling :
Altijd een goede winkel, de laatste x dat ik het bezocht qua fysieke winkel, had ik er mooie oven schalen vandaan, het blijft mooi die winkel, en nu sinds kort kan je er punten sparen voor korting of dergelijke top
aagje Hogerheide  | 05/09/21  21:49:25 | Winkelbeoordeling :
Ruime keuze , goede kwaliteit, overzichtelijk en snel in huis. Vragen worden netjes beantwoord en problemen correct opgelost. Kleine prijsjes Goede service Voor leuke en goede cadeaus ga ik naar Blokker Ook winkelen bij blokker met vriendelijke verkoopsters.
Agatha de Bakker  | 02/09/21  11:22:36 | Winkelbeoordeling :
Een uitstekende webshop, snelle levering, goede prijs en kwaliteit verhouding, nooit geen problemen gehad met een product of verzending. Altijd erg tevreden, Duidelijke website, uitgebreid assortiment.
Henk van Dorp  | 26/08/21  10:54:12 | Winkelbeoordeling :
Vorige week een handmixer van het eigen merk van Blokker gekocht door middel van Click&collect, en dat was perfect. Keurige update wanneer bestelling opgehaald kon worden. Ook afhalen verliep vlekkeloos en snel. Vriendelijke medewerkster.
Trijntje Venema  | 24/08/21  00:24:21 | Winkelbeoordeling :
Superhandige winkel blokker Al bekend vanaf jongs af aan Voor huishoudelijke benodigdheden kun je er altijd terecht.. Tegenwoordig ook voor de must have gadgets kun je er terecht Goed matriaal met goede prijzen
Dirk Kamminga  | 08/08/21  12:35:55 | Winkelbeoordeling :
Blokker was nooit zo mijn winkel maar de laatste tijd hebben ze mij wel weer terug gewonnen, ik bestel nu regelmatig goederen in hun webshop. Vooral de laatste tijd met hun 2 voor de prijs van 1 is een echte aanrader. Dus daarom krijgen ze mijn 5 sterren en wil zeggen ga zo door Blokker.
Jelmer Reusen  | 18/07/21  23:04:02 | Winkelbeoordeling :
Vooral de service heeft mij compleet verbaast. De medewerkers waren erg vriendelijk en wisten mij ook meteen te helpen. De cashback was ook zeer snel teruggestort! Overall raad ik aan naar de blokker te gaan.
henry de groot  | 01/07/21  11:37:11 | Winkelbeoordeling :
Vandaag weer diverse mooie huishoudelijke spullen gekocht bij de blokker. de service is zoals gewoonlijk al jaren super. medewerkers denken met je mee en zoeken dingen op en uit. zonder je een vervelend gevoel te geven. kort om een super winkel
Linsey Van Rijn  | 01/07/21  20:35:30 | Winkelbeoordeling :
leuk aanbod, snelle verzending en kosteloos bij een bedrag boven de 30 euro, keurig verpakt en zeer tevreden over de webshop en het aanbod van blokker.nl zeker voor herhaling vatbaar de volgende keer,
Maris van den Bovenkamp  | 06/06/21  06:16:15 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de Blokker een hele fijne winkel en webshop. Ze hebben eigenlijk alle huishoudelijke dingen wel die je nodig kunt hebben, of die je zoekt. Fijne service, spullen vrij snel in huis. Zeker een aanrader!
Jan Boer  | 17/05/21  12:43:03 | Winkelbeoordeling :
Blokker.nl is de beste website voor al je huishoudelijke apparaten. Je vind op deze website veel A-merken voor een goede prijs. De kwaliteit is goed en je vind hier leuke weekaanbiedingen tot wel 25 %. En je bestelde product wordt snel gratis bezorgd bij besteding van 40 euro.
Vero Nica  | 27/04/21  08:06:29 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling ging perfect via click&collect bij Blokker. Keurige update wanneer bestelling opgehaald kon worden. Ook afhalen bij het Blokker filiaal verliep vlekkeloos en snel. Vriendelijke medewerkster, prima dus!
Johan peters  | 13/04/21  13:57:19 | Winkelbeoordeling :
Blokker.nl is dé website voor als je opzoek bent naar goede kwalitatieve huishoudelijke producten. Op deze website vindt je veel A-merken met leuke dagelijkse kortingen die wel kunnen oplopen tot 30%. Gratis bezorgen vanaf 40 euro en gratis retourneren binnen 100 dagen. Echt een top website!
Brenda  | 08/04/21  10:33:16 | Winkelbeoordeling :
Ze verkopen hier altijd kwalitatief goede producten. Wel zijn deze soms prijzig, maar dat is het meestal ook wel waard. De webshop is overzichtelijk en duidelijk. Ook een goede service. Wanneer er iets mis is, wordt dit goed en netjes opgelost.
Jos Maagdenberg  | 06/04/21  19:43:21 | Winkelbeoordeling :
Bij Blokker kun je terecht voor alle huishoudelijke artikelen zoals pannen,borden,bestek,wasbakken,droogrekken,schoonmaakmiddelen,elektrische apparaten. Ook online kun je alles gemakkelijk bestellen en staat de service op nummer 1.
Lucas Smits  | 01/04/21  17:52:41 | Winkelbeoordeling :
Blokker.nl de leukste webshop voor al je huishoudelijke artikelen. Met een ruime keuze in: tuin, wonen, tafelen, baden, slapen, vrije tijd, wassen en strijk producten. Zeer overzichtelijke ingedeelde website met al gratis bezorging vanaf 40 euro .
Jos Thi  | 04/04/21  15:15:53 | Winkelbeoordeling :
Heb al vaker besteld op de website van Blokker en het ophalen ging altijd goed. Dit keer doen ze alleen aan bezorgen ivm Corona. Bestelling kwam de volgende werkdag in huis, netjes verpakt, compleet en geen beschadigingen. Als ze dit kunnen volhouden, ben ik super tevreden over Blokker.
Anoniem  | 13/03/21  09:50:15 | Winkelbeoordeling :
Goede online en offline winkel. Zij hebben veel soorten electronica en huishoud artikelen van goede kwaliteit en hebben ook vaak aanbiedingen. Hele goede klantenservice en ook vriendelijke medewerkers in de winkel.
max van schooten  | 11/03/21  09:16:14 | Winkelbeoordeling :
Bij Blokker kun je alles vinden wat je zoal in en om het huis nodig kunt hebben. Door het zeer ruime en prettig geprijsde assortiment is het een winkel waar ik erg graag kom. De service is er prima en er is altijd wel iemand die advies kan geven.
Gulen Karabulut  | 03/03/21  07:56:24 | Winkelbeoordeling :
Het heeft snelle service en je hebt ook meerderen betaal mogelijkheid als iets dan ook niet goed is zonder probleem terug router. Je kan meer producten zien op online shop van blokker wat je niet in winkel zie.
Anja Roos  | 11/02/21  19:37:05 | Winkelbeoordeling :
blokker is een makkelijke toegangkelijke site, waar je alles zo kan vinden wat je nodig hebt, zowel voor je huis als voor kinderen bijvoorbeeld, makkelijk in te vullen en vlug geleverd, prima site dus :-)
Reyan  | 03/02/21  11:46:39 | Winkelbeoordeling :
Snel cashback bevestigd en bestelling snel verzonden. Prijs was bij hun het goedkoopste dus een goede ervaring. Als er wat mis gaat zijn ze goed bereikbaar. Verzendkosten worden ook niet berekend bij een besteding van 20 euro
Leo Beenplakker  | 05/01/21  15:27:46 | Winkelbeoordeling :
Bestelling van 19,98 bij Blokker. Doordat ik geen verzendkosten wilde betalen heb ik twee van hetzelfde artikel besteld. Boven de 40€ wordt gratis bezorgd, dus nu op 39,98 maar wat schetst mijn verbazing. Geen verzendkosten! Ik denk dat er weinig bedrijven zijn waar dat gebeurt. Top dus!!!
karin gerritsen  | 31/12/20  03:59:52 | Winkelbeoordeling :
Jammer dat er minder winkels van Blokker zijn maar de webshop is heel fijn. Ze hebben een prima assortiment, zijn niet de goedkoopste maar bieden wel kwaliteit. Navigeert snel en makkelijk en bestel en bezorgproces gaat vlekkeloos
Ron van Hoof  | 04/01/21  00:09:58 | Winkelbeoordeling :
Blokker is oerhollandse een online- en offlinewinkel, waar je veel huishoudelijke artikelen kunt kopen tegen een zeer billijke prijs. De winkel medewerkers is erg behulpzaam en ook het inruilen geeft geen problemen.
geert Bosgraaf  | 20/12/20  13:32:45 | Winkelbeoordeling :
blokker een winkel naar m,n hart waar je veel huishoudelijke artikelen kan kopen en nog meer voor een betaalbaare prijs die voor iedereen toegankelijk is en dr is vast altijd wel een blokker in de buurt bij je
Anouk Peters  | 07/12/20  16:27:02 | Winkelbeoordeling :
Dit is een winkel die veel huishoudelijke artikelen verkoopt.Van schoonmaak artikelen(stofzuigers,spinraggers
Ralph Sergeant  | 06/11/20  21:16:23 | Winkelbeoordeling :
Fohn gekocht bij de Blokker. Prima prijs kwaliteitsverhouding. Na het vragen wat ze mij aan zouden raden kreeg ik bericht over welke fohn goed is en in de goedkopere klasse zat. De fohn was snel verstuurd en had hem snel thuis ontvangen.
Ralph  | 06/11/20  13:50:37 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een fohn gekocht bij de blokker webshop. De fohn was goed betaalbaar. Breed aanbod van goed koop, midde klasse tot duur. Ik ben voor de goedkoopste gegaan. Ondanks dat toch prima kwaliteit. Daarvoor heb ik informatie gevraagd over welke fohn zij mij adviseerde. Ik had de volgende dag antwoord
deborah  | 05/11/20  20:49:28 | Winkelbeoordeling :
Het beste kun je via de site bestellen, want in de winkel hebben ze nooit wat je zoekt. Maar de site van blokker is echt top ze hebben op de site een breed assortiment en veel keuze de bezorging is ook prima altijd goed op tijd.
Gazina Harmens  | 04/10/20  12:30:10 | Winkelbeoordeling :
Online bij blokker bestellen is heel makkelijk vanuit je luie stoel. Je hoeft er de deur niet voor uit... helemaal makkelijk in deze tijd met Corona. En het wordt snel en keurig bij je thuis bezorgd.
Richard Storm  | 21/09/20  15:03:11 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een zeer prettige web site waar je al je huishoudelijke producten op kunt vinden. Met enige regelmaat doe ik mijn aankopen bij de website van blokker. Alles goed te vinden op categorie of zoeken op productnaam. Kortom echt een aanrader
Ricky Wamberto  | 15/09/20  17:29:00 | Winkelbeoordeling :
Bestelling binnen 2 dagen in huis, netjes en onbeschadigd bezorgd door post NL. Volgens de site: besteld voor 22:00 uur de volgende dag in huis klopt dus niet helemaal. Al met al dik tevreden over Blokker, ging vlot en product is naar wens.
Berry Wagensveld  | 25/08/20  17:48:42 | Winkelbeoordeling :
Ben je opzoek naar a merken met betaalbare prijzen, dan zit je bij blokker.nl zeker goed. Met een groot assortiment in: koken & bakken, reizen & vrije tijd, wassen & strijken, wonen, baden & slapen en eten & tafelen. Nu met gratis bezorging al vanaf 40 euro, echt fantastisch!
Monique  | 08/07/20  08:58:53 | Winkelbeoordeling :
Via de site van de Blokker laatst heb ik ideale Leifheit schoonmaak attributen gekocht. Een week later zag ik dat deze met 20% korting in de aanbieding waren, en heb de Blokker benaderd. Hele nette service, ik kreeg het verschil terugbetaald!
Sandra Stolker  | 19/06/20  12:50:48 | Winkelbeoordeling :
Nog niet zo lang geleden heb ik een een persoons dekbed gekocht die speciaal voor de zomer bedoeld is, en met een eenpersoons dekbedovertrek erbij. Ik ben er zeer tevreden over, zowel van het dekbed en het dekbedovertrek. Ze zijn beide van uitstekende kwaliteit.
Harry Spotter  | 30/05/20  15:14:21 | Winkelbeoordeling :
Online een bestelling geplaatst bij Blokker en die heb ik afgehaald in de winkel, Je krijgt meerdere mailtjes betreffende het verzendproces en wanneer het kan worden afgehaald. De wijze van verpakking van het bestelde is uitstekend; een binnen -en een buitendoos zodat er niks beschadigd raakt.
Jan van Nood  | 17/05/20  11:31:41 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een prima webshop en sommige prijzen zijn iets duurder dan bij andere zaken, maar de kwaliteit maakt dit ruimschoots goed. De verzending is meestal stipt op tijd en de klantenservice helpt haar klanten bijzonder deskundig. Prima zaak!!!
Marjolijn Loopstra  | 18/05/20  10:39:47 | Winkelbeoordeling :
Gemakkelijk om zaken te bestellen bij Blokker. Ze hebben een uitgebreid assortiment daar en snelle bezorging. Zeker nu met de COVID-19 crisis is het fijn dat ze gewoon thuis en tijdig bezorgen zodat je niet de winkel in hoeft,
Peter Tosh  | 15/05/20  06:31:37 | Winkelbeoordeling :
Assortiment in de online winkel is groter dan in de fysieke winkels. Je krijgt meerdere mailtjes betreffende het verzendproces en wanneer het kan worden afgehaald. De wijze van verpakking van het bestelde is uitstekend; een binnen -en een buitendoos zodat er niks beschadigd raakt, super!
Steelo Brim  | 13/05/20  17:36:34 | Winkelbeoordeling :
Ons bestelde product voldeed niet aan de online presentatie. Na deze terug gestuurd te hebben, 2x gebeld te hebben en 3 mails gestuurd te hebben dan toch eindelijk de juiste variant ontvangen. Service/behulpzaamheid kan verbeterd worden, echter is het wel goed afgehandeld door Blokker.
Nicky Schoenmakers  | 13/05/20  17:21:14 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel Bestelling was snel binnen en we hebben veel plezier van onze aankoop.. Heb er ook vertrouwen in dat het product nog jaren mee zal gaan Ik zou deze winkel aanraden bij vrienden en familie
Anouska Poets  | 01/05/20  19:37:53 | Winkelbeoordeling :
Had nog een VVD cadeaukaart van euro 250,00 die amper ergens te besteden was vond ik, maar bij Blokker is hij helemaal opgegaan, goede oprechte adviezen over droogrekken, waterkokers, beschuitblikken, schrobbers en wat al niet meer. Ik ben huishoudelijk weer up to date, prima geholpen !
Marijke Blok  | 04/05/20  13:40:33 | Winkelbeoordeling :
Een stoomstrijkbout teruggebracht deze werd niet erg warm meer. Was ongeveer een half jaar oud. Viel dus onder de garantie. Kreeg zonder problemen een andere stoomstrijkbout. Dit was een ander model., goedkoper en kreeg geld terug.
Joyce Martens  | 20/04/20  18:09:18 | Winkelbeoordeling :
Ideaal online winkelen en bestellen, alles is makkelijk vindbaar per categorie. Alles word snel en goed bezorgd. Niet goed dan is het makkelijk te retourneren kortom we zijn erg tevreden. we zullen Blokker aanbevelen.
jeltje dijkstra  | 20/04/20  07:57:50 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft een enorm groot assortiment. Ze hebben naast hun eigen producten ook producten van andere aanbieders. De prijzen zijn ook heel aantrekkelijk hierdoor. Ik raad aan om altijd eerst de webshop te bekijken voordat je naar de winkel gaat.
Sjaak Swart  | 03/04/20  14:00:40 | Winkelbeoordeling :
Blokker is 1 van de leukere Nederlandse winkels, ook met de webshop, evenals in de winkels de lage prijzen en leuke aanbiedingen. Bezorgen, of ophalen in de winkel, gaat vlot. Retourneren is ook geen enkel probleem bij Blokker!
Samantha van Haalen  | 04/04/20  00:54:18 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Blokker een hele fijne webshop. Ook de winkel zelf vind ik erg fijn. Veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen. Ook de service is super! Mocht er een probleem zijn wordt het altijd direct opgelost. Een aanrader dus, top!
Samantha  | 04/04/20  00:38:37 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Blokker een hele fijne webshop. Ook de winkel zelf vind ik erg fijn. Veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen. Ook de service is top, mocht er een probleem zijn wordt het altijd direct opgelost. Een aanrader dus, super!
Freddy Maertens  | 25/03/20  09:03:53 | Winkelbeoordeling :
Blokker heeft heel veel huishoudelijke producten. Alles van goede kwaliteit en ook nog betaalbaar. Leuke aanrader om spullen te kopen als je net op je zelf gaat wonen. Ook de webwinkel van Blokker is goed en erg overzichtelijk.
Kyra van der Sluis  | 24/03/20  18:59:17 | Winkelbeoordeling :
Opzich fijne winkel, zowel fysiek als online. prijzen zijn redelijk, assortiment is oke. Persoonlijk zou ik wat meer goede aanbiedingen willen zien. In de webshop makkelijk te winkelen en te bestellen.
Veronika Kalou  | 23/03/20  13:39:19 | Winkelbeoordeling :
Al heel lang kopen we bij Blokker, benodigdheden voor het huishouden en dan natuurlijk met de feestdagen ook DE winkel voor leuke kleine cadeautjes is Blokker de geschikte winkel, en tegenwoordig kun je alles ook gewoon thuis alles bestellen op Blokker.nl, top!!
Jeannette Van Gool  | 16/03/20  15:36:44 | Winkelbeoordeling :
blokker al jaren een begrip in ons land. Doorgaans goede prijs/kwaliteit verhouding en ook een mooi breed assortiment. Ik bezoek blokker regelmatig zowel.online als fysiek een winkel en vind altijd wel wat ik zoek.
 | 06/03/20  21:36:30 | Winkelbeoordeling :
ik vind Blokker op zich een fijne winkel, meestal zijn de medewerkers behulpzaam en hebben ze de spullen die ik nodig heb. ook het bestellen via de site gaat gemakkelijk en snel, verder geen op of aanmerkingen
Henriette  | 04/03/20  07:20:33 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kom je soms aan leuke artikelen voor je huis. Door het gevarieerde aanbod aan huishoudelijke producten en de regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen is het de moeite waard om deze webshop te bezoeken.
Hans Kazan  | 29/02/20  13:22:40 | Winkelbeoordeling :
Prima prijs kwaliteit verhouding. Ik koop al jaren bij de Blokker, zowel fysiek in de winkel als online. Laatst heb ik nog een airfrayer online bij de Blokker gekocht, in de winkel kon ik hem de volgende dag al op halen, Top!
Esther Roodenburg  | 22/02/20  18:24:29 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over mijn winkel waar ik al zeker meer dan 10 jaar gebruik van maak nooit geen problemen gehad en afgelopen jaar nog een prachtige telefoon gekregen. Ook de klantenservice heeft me bij elke vraag die ik mocht hebben altijd netjes te woord gestaan.
George Westerhof  | 21/02/20  06:23:41 | Winkelbeoordeling :
Blokker is toch wel een heel gezellige winkel om naar toe te gaan. Zoveel artikelen, je kijkt je ogen uit ! En heb je even minder tijd ? Op de website kan je alles vinden wat je nodig hebt ! Waarom zou je nog langer wachten ?
remond reichwein  | 19/02/20  11:34:01 | Winkelbeoordeling :
een van Nederlands grootste leukste winkel en web shop winkel hier vind je alles van stofzuigers koffiemachines schoon maak spullen radio dieet spullen verzorging spullen heel veel spullen die elk persoon nodig heeft
Manuela V Renswoude  | 31/12/19  20:42:51 | Winkelbeoordeling :
zowel de blokkerwinkel als blokker online zijn erg fijn om te winkelen vanwege t zeer ruime assortiment van speelgoed tot huishoudartikelen tot kaarsen en de prijzen zijn ook redelijk en als je online besteld wordt t ook snel en netjes geleverd...n echte aanrader dus de blokker!
Bert Visser  | 01/01/20  11:50:56 | Winkelbeoordeling :
Super webshop van Blokker, veel verschillende aanbiedingen en goedkope artikelen, de service is uitstekend en eventuele ruilingen zijn ook geen enkel probleem. Kortom een goede webshop waar je altijd wat vind.
danielle visscher  | 27/12/19  23:37:31 | Winkelbeoordeling :
Deze winkel heeft zo veel producten. Alles van goede kwaliteit en betaalbaar. Leuke aanrader om spullen te kopen als je net op je zelf gaat wonen. Ook de online shop van deze winkel is goed. Erg overzichtelijk.
david ghys  | 30/12/19  17:03:45 | Winkelbeoordeling :
In alle winkels kun je betalen met een Blokker cadeaukaart. Het bedrag dat op de cadeaukaart staat, wordt bij de betaling door de kassamedewerker in mindering gebracht. Wanneer je het saldo wilt weten van je Blokker cadeaukaart, kun je dit vragen aan de kassamedewerker
Madelyn Rodriguez  | 25/12/19  17:43:04 | Winkelbeoordeling :
Grote keuze van goede kwaliteit assortiment. Blokker heeft van alles voor het huishouden en voor iedereen wat met leuke aanbiedingen, je kan fysiek winkelen of online winkelen, de bezorging en service zijn uitstekend
Clint Eastwood  | 13/12/19  18:09:47 | Winkelbeoordeling :
Ik vind dat Blokker het nog steeds heel goed doet! Met een goed basisassortiment van goede merken bieden ze daarnaast ook altijd een voordelige optie. De seizoensartikelen zijn altijd leuk om daar doorheen te snuffelen. Ervaring met online bestellen en in de winkel laten bezorgen zijn ook top.
Kim Nettenbreijers  | 11/12/19  07:43:24 | Winkelbeoordeling :
Goede, duidelijke winkel. Alles wat je nodig hebt qua huishoudelijke spullen, kun je hier vinden. Tevens breiden zij hun assortiment ook steeds verder uit. Ze verkopen de meest bekende merken en hebben mooie aanbiedingen.
Harry Webber  | 02/12/19  20:44:36 | Winkelbeoordeling :
Wij kopen al jaren onze spulletjes bij Blokker, benodigdheden voor het huishouden en dan natuurlijk met de feestdagen ook DE winkel voor leuke kleine cadeautjes is Blokker de geschikte winkel, en tegenwoordig kun je alles ook gewoon thuis alles bestellen op Blokker.nl, top!!
Carmen  | 09/12/19  14:42:52 | Winkelbeoordeling :
Prima website als een product niet meer op voorraad is in de winkel. Doet wat het moet doen, maar niet mijn favoriete webshop. Niet alles verkrijgbaar helaas en duurt vrij lang voor je alles hebt wat je besreld
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 10,00% CashCoins
Geniet van 36% korting + gratis product bij Elemis
Code:ELEMISBF6
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click