ONTVANG 4,00% CASHCOINS adidas Hennepolie.nl

Beddenplein Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Beddenplein

Geef je slaapkamer een luxe uitstraling met de producten van Beddenplein

Met de luxe boxsprings van Beddenplein geef je je slaapkamer een luxe uitstraling. De zijkanten van de box zijn gestoffeerd met een luxe meubelstof, daarnaast zijn de boxsprings verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast boxsprings vind je bij Beddenplein ook matrassen, dekbedden, hoeslakens en dekbedovertrekken.

Beddenplein Beoordelingen

Hans Kazan  | 24/08/20  08:00:34 | Winkelbeoordeling :
Super tevreden over Beddenplein,20 juli email gekregen dat ze 21 juli tussen 8 en 9.00 kwamen met ons bed Ibiza,21 juli telefoon gekregen van de bezorger dat hij binnen de halve uur bij ons ging zijn en het was een super vriendelijke man,alles gecontroleerd om te zien dat alles erbij was, super!
Berry Stevens  | 14/08/20  14:55:19 | Winkelbeoordeling :
Voor mijn nieuwe appartement was ik op zoek naar een nieuw bed. Na wat Googlen kwam ik op Beddenplein uit, overzichtelijke website, chat was vriendelijk en uiteindelijk de keuze gemaakt voor Boxspring Swiss van 1.80 bij 2.00. Binnen twee weken stond de chauffeur met het bed aan de deur, super!
marianne hiemstra  | 28/04/19  15:35:04 | Winkelbeoordeling :
ik ben in de uitverkoop van Beddenplein super geslaagd voor een boxspring met een kleine 900 euro korting! Zo blij met de aankoop. Het advies dat ik via de chatfunctie kreeg was fantastisch en de levering vrij snel. Wij slapen er heerlijk op.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG TOT 42,50 CASHCOINS Online.nl Expedia.nl
visit register click click