ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
Thuisbezorgd.nl

BankGiro Loterij Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over BankGiro Loterij

Speel mee met de BankGiro Loterij en win fantastische geldprijzen!

De BankGiro Loterij is één van de goede doelen loterijen in Nederland. Door mee te spelen steun je een groot aantal culturele organisaties die zich inzetten voor kunstwerken en gebouwen van onschatbare waarde in Nederland. En natuurlijk maak je door mee te spelen met de BankGiro Loterij kans op heel veel prijzen. Bij elke trekking gaat de helft van de opbrengst van een lot naar goede doelen.

BankGiro Loterij Beoordelingen

Nika Lemson  | 14/06/20  10:44:12 | Winkelbeoordeling :
Na een goed jaar meespelen in deze loterij al 3x een leuke prijs gewonnen. Een cadeaukaart, een zelf uit te kiezen kookcadeau en een zelf uit te kiezen boek. Ook al een paar keer met de VIP-kaart gratis een museum bezocht. Véél meer waar voor je geld dan die andere goede doelen loterij!
 | 30/12/19  13:54:35 | Winkelbeoordeling :
Een van nederlandse beste loterij shows hier kun je echt fantastisch prijzen winnen snel gestort als je een prijs hebt gewonnen makkelijk opzegbaar een eerlijke loterij van nederland zeker de moeite waard om er aan mee te doen
john Duivesteijn  | 10/12/19  11:50:20 | Winkelbeoordeling :
Al jaren speel ik mee in de Bankgiro loterij en regelmatig win ik een "kleine" prijs bijv. een geschenkbon van de Primera of de Hema, of een boek naar keuze. Daarnaast kan ik als lid gratis naar diverse musea. Dit maakt meedoen aan de loterij extra leuk.
Remond Reichwein  | 03/11/19  20:21:02 | Winkelbeoordeling :
zeer leuke goede loterij van Nederland de bankgiro loterij je maakt kans op kleine en grote prijzen er is een zeer grote kans om een prijs te winnen hier bij de bankgiro loterij zeker de moeite waard om hier eens aan mee te doen
Lisette Hendrikx  | 19/09/19  10:37:56 | Winkelbeoordeling :
Ze hebben leuke aanbiedingen om een maand of langer mee te spelen. Soms gratis, soms direct prijs waarbij je meer terug krijgt als je betaald. Verder is de VIP-kaart handig voor een voordelig dagje uit!
Larissa Nelissen  | 01/08/19  07:23:41 | Winkelbeoordeling :
Ik wou me al heel lang aanmelden voor de loterij nu heb ik het eindelijk gedaan. Krijg er ook nog cashback voor!!!! En meteen 20 euro gewonnen ook nog
Arnold Smit  | 26/03/19  21:06:02 | Winkelbeoordeling :
met de Bankgiroloterij heb ik eigenlijk altijd wel een leuke prijs heel vaak gewoon mijn geld terug en daarnaast met regelmaat pak ik zelfs winst! Het is echt een leuke Loterij om aan mee te spelen en daarnaast sponsort het ook nog goede doelen! voor mij is dit de enigste Loterij waar ik ook echt actief aan mee speel in het verleden in het nu en in de toekomst ! Ik kan dit ook echt iedereen aanbevelen
Jan Metaal  | 22/03/19  14:52:37 | Winkelbeoordeling :
De Bankgiroloterij is een loterij waar ik al meerdere keren een leuke prijs heb gewonnen. De bankgiroloterij is de cultuurloterij van Nederland win kans 1 op 3 ze steunen organisaties die werken aan cultuur en zijn betrouwbaar, je speelt mee met je banknummer vanaf €12,50 per trekking.
Joke Eskes  | 28/01/19  21:47:03 | Winkelbeoordeling :
met de BankGiro Loterij kan je leuke prijzen winnen. je speelt mee met je eigen banknummer. laat je verrassen met de BankGiro Loterij en kijk wat je kan winnen. Eenvoudiger kan niet, geef je op en win.
Marion Schilte  | 03/01/19  19:10:49 | Winkelbeoordeling :
Ik ben blij dat ik mee doe met de BangGiro Loterij, vooral de VIP-kaart is een geweldig cadeau voor alle deelnemers, daarmee kun je gratis naar de mooiste musea, krijg je korting op tal van uitjes en voorstellingen en maak je kans op bijzondere voorstellingen of openstellingen.
Ellen Groes Vlaar  | 14/11/18  15:30:40 | Winkelbeoordeling :
Ik vind de bankgiroloterij prettig om mee te spelen. De kanswinningen worden mooi gespreid. En je hebt je gewonnen prijs heel snel binnen. Liever af en toe een meevallertje is fijn. Zoek altijd een cadeau uit om weg te geven. omdat dat leuk is om te delen. Dus de bankgiroloterij krijgt van mij een dikke 10.
Wim van Welsen  | 25/10/18  16:48:53 | Winkelbeoordeling :
Perfecte loterij, weinig kans op geldprijzen, maar schitterende toegangskaarten tot vele evenementen en exposities. Dubbel en dwars het meedoen waard en steun aan goede doelen. Ben uiterst tevreden en zal nog lang mee doen.
Tilly  | 22/08/18  06:54:31 | Winkelbeoordeling :
Leuke loterij, niet alleen geldprijzen. Leuke uitjes en andere prijzen. Op de site kiezen welke prijs je wil hebben. Site is gebruiksvriendelijk en heel Makkelijk in gebruik. De bankgiro loterij stuurt mail als de trekking is geweest zodat je kan zien of je gewonnen hebt. Aanrader
Rick Ricciardo  | 29/06/18  08:47:30 | Winkelbeoordeling :
Ik speel al een hele tijd mee bij de BankGiro loterij, je weet zeker dat je bij een grote prijs niet hoeft te delen omdat je rekeningnummer je lotnummer is en je hebt dus ook geen omkijken naar de trekking omdat alles automatisch wordt bijgeschreven, dat is wel makkelijk.
Chanel West Coast  | 07/05/18  20:32:02 | Winkelbeoordeling :
Bijna nu een jaar lid van de BankGiro Loterij en ontzettend tevreden! duidelijke communicatie en heb al 3x prijs gehad, de vipkaart is helemaal geweldig zo kun je gratis naar museum en korting op theater en dagjes uit zodat er voor iedereen wat wils is en daardoor voor iedereen prijs.
Henri Kalle  | 01/04/18  12:12:39 | Winkelbeoordeling :
Met de Bankgiroloterij meegedaan en direct een kookboek gewonnen, hoewel ik geen goede kok ben ga ik toch proberen het boek te gebruiken. Het is leuk als je wat wint. Het heeft even geduurd voordat ik door had dat je ook via Casback- korting mee kan spelen .
lion van der wens  | 23/03/18  17:54:17 | Winkelbeoordeling :
De Bankgiroloterij wij hebben er jaren aan mee gedaan . Maar bijna nooit geen prijs gewonnen of een hele kleine . Zodat je nog maar amper je inleg kosten terug had verdient . Dus wij zijn er mee gestopt witkans zeer klein
Pieta Bambergen  | 23/03/18  08:57:59 | Winkelbeoordeling :
Belangrijkste is dat je de goede doelen steunt met deelname van de Bankgiro Loterij! Verders is het een prima loterij waar ik al een keer een leuke prijs heb gewonnen. De site is toegankelijk en overzichtelijk. Het is niet moeilijk om online wat loten te kopen en mee te doen aan de trekkingen.
Veronique Bam  | 17/03/18  19:24:41 | Winkelbeoordeling :
Goede loterij vanwege de goede doelen te steunen, sinds 1995 ben ik al lid van de BankGiro Loterij. En ik moet zeggen dat ik al verschillende keren een leuk prijs (je) heb mogen winnen. Voor mij is dit een reden om onveranderd deel te blijven nemen.
Sander Verbeek  | 18/03/18  22:20:48 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de BankGiroLoterij. Deze loterij heeft een heel aantrekkelijk prijzenpakket, waarbij je zelfs miljonair worden! Maar ook al heb je weinig geluk met de prijzen, kan je ook gebruik maken van allerlei mooie kortingen of gratis activiteiten voor deelnemers!
Gerrit Vink  | 15/03/18  19:52:37 | Winkelbeoordeling :
De Bankgiro loterij is een leuke loterij. Dit omdat je er heel mooie prijzen kan winnen. Verder is het mogelijk om met je deelnemerspas diverse musea gratis kan bezoeken of een mooie korting krijgt. Kwaliteit is goed.
Rensina Vink  | 15/03/18  20:01:35 | Winkelbeoordeling :
Als je met de Bankgiro loterij kan je er op rekenen dat je wat wint uit het uitgebreide prijzen pakket. Je kan in ieder geval met je deelnemers pas diverse musea gratis bezoeken en soms krijg je een mooie korting. Kwaliteit goed.
Ria Jongboer  | 15/03/18  20:09:31 | Winkelbeoordeling :
Met de Bankgiro loterij is het altijd weer leuk meespelen. Ze hebben fantastische prijzen in een uitgebreid pakket. Ook kan je met je deelnemerspasje diverse musea gratis bezoeken en bij sommige krijg je korting.
Arjan Hess  | 15/03/18  11:47:17 | Winkelbeoordeling :
Niet de bekendste loterij maar wel een van de leukste. Los van dat je bedragen kunt winnen zijn er ook leuke (gratis) acties bij musea en (kortingen) bij theaters. Daarmee wordt het meer dan de zoveelste loterij en zelfs leuk voor het hele gezin.
wendy hollemans  | 11/03/18  13:50:49 | Winkelbeoordeling :
De site is handig als je een lot wil aanschaffen. De site is overzichtelijk, je kunt makkelijk zien welke acties er zijn voor je vip pas. Maar als je via internet je lot wil stopzetten, dan lukt dit ons werkelijk waar nooit. Moeten er altijd een mail voor sturen, bellen is irritant lang.
Judith Winters  | 07/03/18  20:37:05 | Winkelbeoordeling :
Fijne loterij, ook een hele goede bijkomstigheid dat je een pas krijgt waarmee je gratis of goedkoop naar musea kan! Geweldig! Alleen dat is al een reden om bij de loterij te blijven, en ook nog winkans!
Annet Van Gerven  | 14/02/18  21:12:22 | Winkelbeoordeling :
Pas nog een leuke prijs gekregen, entreekaartjes zaans museum met heerlijke chocola, in blik We hebben er een leuk dagje van gemaakt, Bedankt bankgiro loterij, gezelligheid is meer als een grote prijs l
George Westerhof  | 12/02/18  09:06:59 | Winkelbeoordeling :
Meedoen met de BankGiro Loterij is altijd leuk en spannend. Voor een klein bedrag maakt u kans om heel veel geld te winnen. Waarom zou u niet eens een gelukkige winnaar kunnen zijn ? Wacht niet langer en speel mee !
Adri Veltman  | 01/02/18  14:03:22 | Winkelbeoordeling :
Na een jaar meespelen heb ik zojuist de BankGiro Loterj gebeld en heb mijn deelname stop gezet. In een jaar tijd geen Euro gewonnen stimuleert niet erg om te blijven. Oke, de steun aan de goede doelen is wel een mooi gebaar.
Barney Sledge  | 31/01/18  10:10:29 | Winkelbeoordeling :
Meespelen met de Bankgiro loterij doe je om goede doelen te steunen. Jong, oud en hun dierbaren zijn hier blij mee, enthousiast en dankbaar maken in onze samenleving waar wij klaar staan voor elkaar en met hulp van elkaar. Het kost je slechts 12,50 euro.
Betsie Butsers  | 23/01/18  07:40:58 | Winkelbeoordeling :
De Bankgiroloterij is een prima loterij waar ik al meerdere keren een leuke prijs heb gewonnen. De bankgiroloterij is de cultuurloterij van Nederland win kans 1 op 3 ze steunen organisaties die werken aan cultuur en zijn betrouwbaar, je speelt mee met je banknummer vanaf €12,50 per trekking.
Ingrid Veronica Mathlener  | 15/01/18  12:54:23 | Winkelbeoordeling :
Sinds begin jaren 80 ben ik lid van de BankGiro Loterij. En ik moet zeggen dat ik al verschillende keren een leuk prijs (je) heb mogen winnen. Voor mij is dit een reden om onveranderd deel te blijven nemen.
Ron Veltman  | 07/12/17  14:44:50 | Winkelbeoordeling :
Ik heb mijn deelname aan de bankgiro loterij stop gezet. Toen kreeg ik een mail of ik een afscheids-presentje wilde hebben. Ja, natuurlijk. Dus, even bellen. Resultaat is dat ik toch door blijf spelen en een bon van de Hema heb gekregen. Leuk.
Adri Veltman  | 28/11/17  20:26:39 | Winkelbeoordeling :
Soms zou je zeggen: ze zijn allemaal hetzelfde, die loterijen. Maar bij de BankGiro loterij tenminste geen ijstaarten en zo. Maar wel gratis toegang tot musea. Ik ben met leuke korting naar de dierentuin geweest.
Adri Veltman  | 24/11/17  20:13:59 | Winkelbeoordeling :
Bij de Bankgiro loterij heeft iedereen altijd prijs. Door het kopen van loten worden de goede doelen gesteund. Dat zijn dus winnaars. Maar ook als je meespeelt heb je met je VIP kaart altijd prijs. Lekker een keer extra naar het theater.
cecilia ten harve  | 15/10/17  08:32:41 | Winkelbeoordeling :
ik ben al 2 jaar lid en ontzettend tevreden! duidelijke communicatie en heb al 2 x prijs gehad, de vipkaart is helemaal geweldig zo kun je gratis naar museum en korting op theater en dagjes uit zodat er voor iedereen wat wils is en daardoor voor iedereen prijs
Tjeerd Werff  | 26/09/17  20:54:32 | Winkelbeoordeling :
Ik zie het 1 maand aan dus een hele kleine kans dat ik wat win ik krijg 20 euro op mijn rekening van de bank giro loterij. Dus deze lot heb ik voor niks en 7,50 winst.dus afwachten en hopen op een beste geld prijs waar deze bank giro loterij het over heeft.
Marianne Hiemstra  | 04/09/17  21:02:34 | Winkelbeoordeling :
sinds 4 maanden zijn wij lid van de Bank Giro Loterij. tot nu toe helaas niets gewonnen. waas zo fijn is dat je er zelf niet op hoeft te letten. je geldprijs wordt vanzelf bijgeschreven. nu maar hopen ...
Pascalle Klaver  | 11/08/17  08:12:29 | Winkelbeoordeling :
leuke loterij heeft vaak leuke acties en makkelijk op te zeggen . heb hier zelf nog nooit iets gewonnen maar . toch leuk om is een keer mee te doen. .....,..........,................. en je geld gaat wel naar een deel naar goede Doelen dat is natuurlijk wel positief
Leo Paans  | 20/02/17  06:47:09 | Winkelbeoordeling :
Bij de bankgiroloterij speel je mee met je bankrekeningnummer. Ik heb 21 jaar meegedaan en nog nooit wat gewonnen dus wat mij betreft vertrouw ik deze loterij niet en is de kans dat je iets wint uitermate klein.
Jeroen  | 11/01/17  07:45:27 | Winkelbeoordeling :
Ik speel af en toe mee met de BankGiro Loterij als ze bepaalde acties hebben. Ik vind het een leuke loterij omdat ze soms echt uitpakken maar ook omdat jet niet direct aan abonnementen enzo vastzit. Ik bepaal, en dat is fijn.
Marlanda Jansen  | 19/12/16  17:01:40 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je meespeelt met de Bankgiro loterij doe je mee aan goede doelen steunen. Jong en Oud en hun dierbaren zeer blij, enthousiast en dankbaar maken in onze samenleving waar wij klaar staan voor elkaar en met hulp van elkaar.
Sanne Scheeres  | 13/07/16  07:46:08 | Winkelbeoordeling :
Wanneer je cultuur een warm hart toedraagt moet je zeker mee gaan spelen met de Bankgiro loterij want zij steunen deze goede doelen. Je speelt mee met je rekeningnummer en dit kost per lot €12,75. Wannee je lid wordt krijg je een leuk welkomstcadeau.
Adje Meijers  | 30/12/15  10:05:56 | Winkelbeoordeling :
Bij de Bankgiroloterij speel je iedere maand met je bankrekeningnummer mee voor leuke prijzen. Met je deelname steun je de culturele goede doelen in Nederland dus 2 vliegen in 1 klap. Wanneer je lid wordt krijg je ook nog eens een leuk welkomstcadeau.
Leo Paans  | 09/08/15  06:14:28 | Winkelbeoordeling :
Bij de bankgiroloterij is je lotnummer je bank/girorekeningnummer. Dat betekent dus dat als er een grote prijs valt, je dit niet hoeft te delen. En ook bij deze loterij steun je tegelijkertijd heel veel goede doelen
Leona Paans  | 09/08/15  06:10:02 | Winkelbeoordeling :
Als je mee speelt bij de bankgiroloterij weet je zeker dat je bij een grote prijs niet hoeft te delen omdat je rekeningnummer je lotnummer is en je hebt dus ook geen omkijken naar de trekking omdat alles automatisch wordt bijgeschreven
Nicole L Espoir  | 09/05/15  03:37:47 | Winkelbeoordeling :
de bank giro loterij is de cultuurloterij van Nederland win kans 1 op 3 ze steunen organisaties die werken aan cultuur en cultureel erfgoed betrouwbaar je speelt mee met je banknummer vanaf €12,50 per trekking
erik koops  | 13/09/14  12:23:12 | Winkelbeoordeling :
De Bankgiroloterij is een prima loterij waar ik al een keer een leuke prijs heb gewonnen. De site is toegankelijk en overzichtelijk. Het is niet moeilijk om online wat loten te kopen en mee te doen aan de trekkingen. Aanrader voor diegenen die wel eens een gokje willen wagen!
Nicole nijssen  | 07/08/14  07:06:14 | Winkelbeoordeling :
nog nooit prijs gehad. en bellen mij echt vaak met een aanbieding wat irritant is.
Roy Willms  | 03/07/14  09:23:39 | Winkelbeoordeling :
Hou je van een gokje wagen & het spelen van een leuk spel, dan is de bankgiro loterij zeker het overwegen waard. Er zijn heel aantrekkelijke prijzen te winnen, & de winkans is niet gering. Een aanrader dus!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS ONTVANG tot 25,00 CASHCOINS
adidas
visit register click click