ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Autodoc Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Autodoc

Autodoc is de online winkel voor auto-onderdelen met meer dan 1 miljoen automaterialen

Ben jij op zoek naar onderdelen voor jouw auto? Zijn jouw remschijven bijvoorbeeld aan vervanging toe? Of moet de olie worden bijgevuld? Je vindt dit en nog veel meer bij Autodoc. Autodoc heeft een ruim aanbod auto-onderdelen en materialen van perfecte kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen. Alles voor doe-het-zelf autoreperatie shop je bij Autodoc!

Autodoc Beoordelingen

Hans de Boer  | 17/04/22  10:51:17 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk zoeken op de site door middel van kentekencheck, goede producten, goeie kwaliteit en een redelijke prijs, alleen jammer dat er nogal hoge verzendkosten bijkomen maar daar in tegen heeft Autodoc ook alle onderdelen!
Frits Barend  | 12/04/22  08:33:36 | Winkelbeoordeling :
Prima site van Autodoc. Goede prijs/kwaliteit verhouding met betrekking tot het materiaal, eenvoudig bestellen op de derde dag geleverd zoals in toegestuurde mail track en trace aangegeven, dat kan niet beter, zeker voor herhaling vatbaar!
Xantippe de Wit  | 06/04/22  08:55:28 | Winkelbeoordeling :
Goede spullen en hele goede prijzen van Autodoc.nl, makkelijk op kenteken zoeken en ze leveren netjes en op tijd. Ze zijn bereikbaar voor problemen en eventuele onderdelen die niet standaard te verkrijgen zijn. Prima bedrijf dus!
Frans van Dusschoten  | 19/03/22  16:57:58 | Winkelbeoordeling :
Ik ben tevreden over mijn aankoop via de app van Autodoc. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Het artikel wordt aangegeven, eenmaal aangemeld met een auto of dit past via kenteken. Kortom heel tevreden!
Berry de Plakker  | 29/01/22  09:31:55 | Winkelbeoordeling :
Moeilijk nog te krijgen onderdelen bij de autodealer zijn meestal wel te krijgen bij Autodoc. Gemakkelijk te bestellen omdat je op kenteken kunt zoeken en daardoor past het onderdeel altijd en doorgaans een snelle levering.
Hans Webber  | 19/01/22  09:44:08 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteits merkonderdelen voor de helft van de normale prijs! Ondanks de feestdagen een razendsnelle levering, gebruiksvriendelijke website en je kunt zoeken op kenteken, dus onderdeel past altijd, voor mij een super shop!
Farce Majeur  | 01/12/21  10:44:04 | Winkelbeoordeling :
Bestellen, check op passend voor je auto, afrekenen en geleverd krijgen! Heerlijk, zo zeker en eenvoudig kan het zijn bij Autodoc.nl. Keurig afgeleverd en reeds afgemonteerd en dank voor de snelle levering, super!
Charley Brown  | 19/11/21  16:30:24 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze bij Autodoc. De prijzen zijn ook nog een redelijk maar de levertermijn is wel iets langer dan normaal, maar dan heb je ook wat, verzending zou soms iets sneller kunnen maar verder is alles super!
Vero Nica  | 20/10/21  18:21:27 | Winkelbeoordeling :
De website van Autodoc werkt lekker en is heel overzichtelijk. De bestelling wordt netjes afgeleverd, kan iets langer duren dan je normaal gewend bent en je kan je pakket volgen met track en trace. Ik heb hier mijn ruitewissers besteld (op kenteken) dan heb je altijd de goede die passen!
Veronica Veronica  | 01/09/21  09:48:38 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een sensor besteld die bijna niet te krijgen was voor mijn audi 80 cabriolet, maar Autodoc had deze wel in voorraad en de prijs was ook gunstig, makkelijk en snel besteld en snel geleverd en voor een redelijke prijs! kwaliteit tot nu toe goed! De service is ook prima!
Roelfiena Aukema  | 13/08/21  19:59:29 | Winkelbeoordeling :
Had nog nooit gehoord van Autodoc totdat ik op zoek moest naar een bepaald onderdeel. Werkelijk alles kun je voor je auto bij ze bestellen. Overzichtelijke site en snelle levering van het product. Ik vind dit een echte aanrader!
Stoffel van Doorn  | 07/08/21  14:47:29 | Winkelbeoordeling :
Mijn bestelling bij Autodoc ging gewoon goed, duurde 6 dagen voordat ik mijn bestelling binnen had. Veel keuzes uit vele merken naar jou budget. Ook de top merken voor scherpe prijzen! En elke dag verschillende hoge kortingen, prima dus van Autodoc!
Jos Thi  | 09/07/21  08:56:09 | Winkelbeoordeling :
Onderdelen zijn geleverd volgens bestelling. Bij het bestellen goed kijken welke er nodig zijn. Tussen bestellen en ontvangs zit ca. 1 week, dat is niet heel snel maar onderdelen zijn wel goed en ook nog eens heel voordelig bij Autodoc.nl.
marianne hiemstra  | 14/04/19  06:27:25 | Winkelbeoordeling :
De combinatie van een hele handige buurman en Autodoc is voor mij ideaal. Vroeger was ik zoveel geld kwijt aan de garage, nu bestel ik het nodige bij Autodoc en de buurman fixt de reparatie voor mij tegen kleine bestaling. Supergoedkoop!
Ricky Wamberto  | 21/04/21  11:23:06 | Winkelbeoordeling :
Voor een hele acceptabele prijs merk onderdelen bij Autodoc.nl, ook heel goed advies en gaat het dan toch een keertje mis met een verkeerd besteld artikel dan wordt het ook netjes opgelost, alleen de levering duurt iets langer dan zou moeten.
Jesse James  | 14/04/21  20:39:31 | Winkelbeoordeling :
Knipperlicht besteld bij Autodoc.nl maar per ongeluk heb ik de verkeerde besteld, in ieder geval die paste niet! Na mailcontact(op 2e paasdag) en vinnummer check de goede opgestuurd gekregen. Goede service van Autodoc.nl.
Harry Spotter  | 16/04/21  19:58:28 | Winkelbeoordeling :
Autodoc heeft mijn bestelling binnen het, door hun afgesproken tijdsbestek geleverd. De bestelde delen in goede orde ontvangen, verpakt in een stevige omdoos. Als je de delen niet meteen nodig hebt en geduldig kunt wachten is Autodoc een prima leverancier.
Sjaak Swart  | 18/06/21  20:13:26 | Winkelbeoordeling :
Prima en goedkope onderdelenleverancier. Het leveren duurt soms wat lang , maar dat is vergeven gezien de lage prijzen. Ik bespaar dankzij Autodoc enorm op de kosten van onze twee auto's. En mocht je ergens niet uitkomen, ze maken van veel auto's ook reparatiefilmpjes met tekst en uitleg.
Freddy Maertens  | 19/05/21  14:27:39 | Winkelbeoordeling :
Goede service en website, de producten die ze leveren kwamen ook aan zoals het aangeboden is. De gekochte auto-onderdelen passen altijd via kenteken en zijn van goede kwaliteit! Ik ben erg tevreden over Autodoc!
Harry Webber  | 17/05/21  12:57:19 | Winkelbeoordeling :
Veel verschillende merken voor autoonderdelen en de kosten zijn laag. Onderdelen worden op de site van Autodoc zichtbaar als je het kenteken invult van je auto, super handig! Je moet wel een beetje geduld hebben voordat je spullen geleverd worden.
Harry Nak  | 16/05/21  10:37:06 | Winkelbeoordeling :
Met kenteken invullen krijg je alleen wat daadwerkelijk ook op de auto past, ook hele oude auto. Prima service en advies op maat! Gewoon top van Autodoc.nl. Ik ben een vaste klant van Autodoc.nl Een echte aanrader!
Crash Chenko  | 25/04/21  07:36:58 | Winkelbeoordeling :
Handig dat onderdelen (ruitenwissers) op kenteken gezocht kunnen worden. Ik ben tevreden met prijs voor Bosch vervangings onderdelen. Goed ingepakte levering voor eventuele schade. Over alles behoorlijk tevreden! Bestel volgende keer weer bij Autodoc.
Loise Hamilton  | 13/04/21  08:36:23 | Winkelbeoordeling :
Ik zeg je eerlijk, Autodoc.nl is vaak goedkoop alleen de bezorging duurt wel lang maar kwa spullen hebben ze wel alles wat je nodig hebt. Wel word alles heel goed verpakt om eventuele bezorg schade tegen te gaan, dat is heel super
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 8,84 CashCoins
Profiteer van 15% korting op CBD gummies bij VITL
Code:CBD15
ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
visit register click click