ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

Autodoc Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over Autodoc

Autodoc is de online winkel voor auto-onderdelen met meer dan 1 miljoen automaterialen

Ben jij op zoek naar onderdelen voor jouw auto? Zijn jouw remschijven bijvoorbeeld aan vervanging toe? Of moet de olie worden bijgevuld? Je vindt dit en nog veel meer bij Autodoc. Autodoc heeft een ruim aanbod auto-onderdelen en materialen van perfecte kwaliteit voor zeer aantrekkelijke prijzen. Alles voor doe-het-zelf autoreperatie shop je bij Autodoc!

Autodoc Beoordelingen

Harry Spot  | 25/09/22  19:30:30 | Winkelbeoordeling :
Besteld bij Autodoc. Makkelijk op onderdelen zoeken via kentekencheck. Alles ging vrij vlot en in goede orde ontvangen. Prima originele onderdelen en na deze gemonteerd te hebben werkt de auto weer naar behoren.
Piet van Brabant  | 11/09/22  09:02:11 | Winkelbeoordeling :
Gewoon perfecte onderdelen voor mijn bmw voor een betaalbare prijs. Zoals gewoonlijk snelle levering en voor een schitterende prijs, producten zijn naar behoren en perfect passend, snelle levering, goede prijs, Top van Autodoc!
John Wayn  | 29/08/22  09:58:26 | Winkelbeoordeling :
Het onderdeel had ik gevonden bij AutoDoc en er was ook veel keuze van merk en prijs. Bestellen ging gemakkelijk, via mail bevestigd en je wordt op de hoogte gehouden. De 23e besteld en de 28e thuis afgeleverd. Tevreden en het onderdeel was prima qua prijs en kwaliteit, dus al met al zeer tevreden!
Bert Friedrichs  | 15/07/22  15:33:36 | Winkelbeoordeling :
Prima site, duidelijk, makkelijk met bestellen, de onderdelen zijn goed en precies wat je bestelt hebt en goed ingepakt. Van de coerier krijg je precies de afleveringstijd en kunt hier zelfs op inspelen als je niet thuis bent door aan te geven waar zij het kunnen deponeren, geweldig toch!
Lara Norris  | 22/06/22  15:32:50 | Winkelbeoordeling :
Snelle levering goede service van Autodoc.nl en duidelijke informatie, Prima kwaliteit van het materiaal, zoals altijd en alles keurig verpakt, en netje aangeleverd, pas klaar door middel van kentekencheck!
Xantippe Visser  | 17/06/22  14:32:50 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen op een gebruiksvriendelijke website en een snelle levering. Artikel luid en duidelijk omschreven, prijstechnisch goed, bestelling snel afgerond en binnen de afgesproken tijd geleverd, Wat wil je nog meer?
Hans Worst  | 05/06/22  09:53:00 | Winkelbeoordeling :
Prima kwaliteit producten en een duidelijke website van Autodoc. Alleen de tijd tussen bestellen en ontvangen van de producten is wat minder als je er op zit te wachten. Verzending was ongeveer 4 dagen, maar zeker wel betere prijzen!
Theo Janssen  | 26/05/22  13:54:34 | Winkelbeoordeling :
Alles binnen gekregen wat ik had besteld bij Autodoc.nl en dat duurde een kleine week. Is niet erg maar als je iets snel nodig hebt moet je er wel rekening mee houden. Zeer scherpe prijzen en makkelijk zoeken door middel van kenteken check, aanrader!
Hans de Boer  | 17/04/22  10:51:17 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk zoeken op de site door middel van kentekencheck, goede producten, goeie kwaliteit en een redelijke prijs, alleen jammer dat er nogal hoge verzendkosten bijkomen maar daar in tegen heeft Autodoc ook alle onderdelen!
Frits Barend  | 12/04/22  08:33:36 | Winkelbeoordeling :
Prima site van Autodoc. Goede prijs/kwaliteit verhouding met betrekking tot het materiaal, eenvoudig bestellen op de derde dag geleverd zoals in toegestuurde mail track en trace aangegeven, dat kan niet beter, zeker voor herhaling vatbaar!
Xantippe de Wit  | 06/04/22  08:55:28 | Winkelbeoordeling :
Goede spullen en hele goede prijzen van Autodoc.nl, makkelijk op kenteken zoeken en ze leveren netjes en op tijd. Ze zijn bereikbaar voor problemen en eventuele onderdelen die niet standaard te verkrijgen zijn. Prima bedrijf dus!
Frans van Dusschoten  | 19/03/22  16:57:58 | Winkelbeoordeling :
Ik ben tevreden over mijn aankoop via de app van Autodoc. Het is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Het artikel wordt aangegeven, eenmaal aangemeld met een auto of dit past via kenteken. Kortom heel tevreden!
Berry de Plakker  | 29/01/22  09:31:55 | Winkelbeoordeling :
Moeilijk nog te krijgen onderdelen bij de autodealer zijn meestal wel te krijgen bij Autodoc. Gemakkelijk te bestellen omdat je op kenteken kunt zoeken en daardoor past het onderdeel altijd en doorgaans een snelle levering.
Hans Webber  | 19/01/22  09:44:08 | Winkelbeoordeling :
Kwaliteits merkonderdelen voor de helft van de normale prijs! Ondanks de feestdagen een razendsnelle levering, gebruiksvriendelijke website en je kunt zoeken op kenteken, dus onderdeel past altijd, voor mij een super shop!
Farce Majeur  | 01/12/21  10:44:04 | Winkelbeoordeling :
Bestellen, check op passend voor je auto, afrekenen en geleverd krijgen! Heerlijk, zo zeker en eenvoudig kan het zijn bij Autodoc.nl. Keurig afgeleverd en reeds afgemonteerd en dank voor de snelle levering, super!
Charley Brown  | 19/11/21  16:30:24 | Winkelbeoordeling :
De keuze is reuze bij Autodoc. De prijzen zijn ook nog een redelijk maar de levertermijn is wel iets langer dan normaal, maar dan heb je ook wat, verzending zou soms iets sneller kunnen maar verder is alles super!
Vero Nica  | 20/10/21  18:21:27 | Winkelbeoordeling :
De website van Autodoc werkt lekker en is heel overzichtelijk. De bestelling wordt netjes afgeleverd, kan iets langer duren dan je normaal gewend bent en je kan je pakket volgen met track en trace. Ik heb hier mijn ruitewissers besteld (op kenteken) dan heb je altijd de goede die passen!
Veronica Veronica  | 01/09/21  09:48:38 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een sensor besteld die bijna niet te krijgen was voor mijn audi 80 cabriolet, maar Autodoc had deze wel in voorraad en de prijs was ook gunstig, makkelijk en snel besteld en snel geleverd en voor een redelijke prijs! kwaliteit tot nu toe goed! De service is ook prima!
Roelfiena Aukema  | 13/08/21  19:59:29 | Winkelbeoordeling :
Had nog nooit gehoord van Autodoc totdat ik op zoek moest naar een bepaald onderdeel. Werkelijk alles kun je voor je auto bij ze bestellen. Overzichtelijke site en snelle levering van het product. Ik vind dit een echte aanrader!
Jos Thi  | 09/07/21  08:56:09 | Winkelbeoordeling :
Onderdelen zijn geleverd volgens bestelling. Bij het bestellen goed kijken welke er nodig zijn. Tussen bestellen en ontvangs zit ca. 1 week, dat is niet heel snel maar onderdelen zijn wel goed en ook nog eens heel voordelig bij Autodoc.nl.
Sjaak Swart  | 18/06/21  20:13:26 | Winkelbeoordeling :
Prima en goedkope onderdelenleverancier. Het leveren duurt soms wat lang , maar dat is vergeven gezien de lage prijzen. Ik bespaar dankzij Autodoc enorm op de kosten van onze twee auto's. En mocht je ergens niet uitkomen, ze maken van veel auto's ook reparatiefilmpjes met tekst en uitleg.
Freddy Maertens  | 19/05/21  14:27:39 | Winkelbeoordeling :
Goede service en website, de producten die ze leveren kwamen ook aan zoals het aangeboden is. De gekochte auto-onderdelen passen altijd via kenteken en zijn van goede kwaliteit! Ik ben erg tevreden over Autodoc!
Harry Webber  | 17/05/21  12:57:19 | Winkelbeoordeling :
Veel verschillende merken voor autoonderdelen en de kosten zijn laag. Onderdelen worden op de site van Autodoc zichtbaar als je het kenteken invult van je auto, super handig! Je moet wel een beetje geduld hebben voordat je spullen geleverd worden.
Harry Nak  | 16/05/21  10:37:06 | Winkelbeoordeling :
Met kenteken invullen krijg je alleen wat daadwerkelijk ook op de auto past, ook hele oude auto. Prima service en advies op maat! Gewoon top van Autodoc.nl. Ik ben een vaste klant van Autodoc.nl Een echte aanrader!
Ricky Wamberto  | 21/04/21  11:23:06 | Winkelbeoordeling :
Voor een hele acceptabele prijs merk onderdelen bij Autodoc.nl, ook heel goed advies en gaat het dan toch een keertje mis met een verkeerd besteld artikel dan wordt het ook netjes opgelost, alleen de levering duurt iets langer dan zou moeten.
Harry Spotter  | 16/04/21  19:58:28 | Winkelbeoordeling :
Autodoc heeft mijn bestelling binnen het, door hun afgesproken tijdsbestek geleverd. De bestelde delen in goede orde ontvangen, verpakt in een stevige omdoos. Als je de delen niet meteen nodig hebt en geduldig kunt wachten is Autodoc een prima leverancier.
Jesse James  | 14/04/21  20:39:31 | Winkelbeoordeling :
Knipperlicht besteld bij Autodoc.nl maar per ongeluk heb ik de verkeerde besteld, in ieder geval die paste niet! Na mailcontact(op 2e paasdag) en vinnummer check de goede opgestuurd gekregen. Goede service van Autodoc.nl.
marianne hiemstra  | 14/04/19  06:27:25 | Winkelbeoordeling :
De combinatie van een hele handige buurman en Autodoc is voor mij ideaal. Vroeger was ik zoveel geld kwijt aan de garage, nu bestel ik het nodige bij Autodoc en de buurman fixt de reparatie voor mij tegen kleine bestaling. Supergoedkoop!
Crash Chenko  | 25/04/21  07:36:58 | Winkelbeoordeling :
Handig dat onderdelen (ruitenwissers) op kenteken gezocht kunnen worden. Ik ben tevreden met prijs voor Bosch vervangings onderdelen. Goed ingepakte levering voor eventuele schade. Over alles behoorlijk tevreden! Bestel volgende keer weer bij Autodoc.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
3,50% CashCoins
Herfst weken, bespaar nu de BTW bij Atelier Goldner
Code:MWS21
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click