ONTVANG 3,00% CASHCOINS ONTVANG 3,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

ANWB Wegenwacht Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ANWB Wegenwacht

Zorg dat je alles op de rit hebt voor onderweg...met de ANWB Wegenwacht Service

De ANWB Wegenwacht heeft slechts één doel: jou zo snel mogelijk weer op weg helpen! Ze hebben de ervaring, de kennis en het materiaal om vrijwel elk probleem direct op te lossen. In 9 van de 10 pechgevallen kan je je reis gewoon weer in je eigen auto vervolgen. Ze hebben verschillende services met interessante voordelen, bijvoorbeeld voor jongeren en voor partners.

ANWB Wegenwacht Beoordelingen

Serkan Bulut  | 04/11/22  20:41:57 | Winkelbeoordeling :
Bij pech met de motor was ANWB snel aanwezig. Storing was moeilijk te vinden. Moest een onderdeel vervangen worden en hij legde duidelijk uit wat ik moest hebben en hoe ik dat kon doen. Daarna opgepikt en met motor thuis gebracht. Al met al supergoed en vriendelijk geholpen door de ANWB!
Harry de Boer  | 30/09/22  18:47:15 | Winkelbeoordeling :
Had afgelopen maandag een auto die niet startte. Een zeer vriendelijke en kundige man van de ANWB hielp mij weer op weg. bij de garage, die het maar steeds niet oplost krijgen. de man van de ANWB noemde binnen 2 minuten wat er allemaal aan deze auto mankeert. kijk dat is technische kennis!
Diana de Bont  | 18/06/22  05:18:32 | Winkelbeoordeling :
Pech onder weg heel vervelend maar als je lid bent van de anwb wordt je altijd geholpen wat er ook is waar je ook staat. Wat er ook aan de hand is waar je ook bent één telefoontje en hulp is onderweg!
Piet Bazoer  | 10/06/22  19:04:20 | Winkelbeoordeling :
Gisteren op de snelweg bij de benzinepomp rook ik benzinelucht in de auto en een stotterende motor, ANWB gebeld, die waren er in 30 minuten, 'klusje' geklaard binnen 10 minuten, hulde voor de ANWB voor deze snelle service!
Theo Janssen  | 05/05/22  18:51:59 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al 23 jaar lid van de ANWB, in een woord geweldig. De beste service die je kunt wensen, zeer professioneel. Bij overval in Marokko. Of pech onderweg in Frankrijk. Geen wachttijden aan de telefoon. Direct een dossiernummer. Een grote pluim voor de ANWB!
Kim Kimich  | 18/04/22  08:58:15 | Winkelbeoordeling :
Tijdens een rit met onze wagen met caravan kregen we motorpech. ANWB gebeld en hebben niet het probleem ter plaatsen kunnen verhelpen. Maar ze brachten wel onze caravan helemaal naar de camping, toch 20km. Superservice dus van de ANWB!
Bert Friedrichs  | 18/03/22  16:21:58 | Winkelbeoordeling :
Vanochtend begon mijn motor lampje te branden en kort daarna begon mijn auto branderig te ruiken. Via de app had ik een pechmelding gemaakt. Binnen een halfuur was de ANWB er al en inderdaad, de auto kon niet verder rijden. Een halfuur daarna kwam de sleepdienst. Echt wat een TOP service!
Henk Trabelsi  | 28/02/22  09:18:30 | Winkelbeoordeling :
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de ANWB! gisteren met pech, want ik had helaas een scheur in band, binnen 10 minuten kwam een monteur langs! Supersnel de band vervangen en ik kon gelijk weer de weg op, top geregeld door de ANWB!
Harry Bellafonte  | 14/02/22  18:03:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over de informatie die ik ontving over het partner lidmaatschap van de ANWB. Helder over aantal kentekens en de kosten. Bovendien zeer verrast over de maatschappelijke betrokkenheid die de ANWB voor haar leden oppakt.
Toon Gesink  | 19/11/21  17:45:10 | Winkelbeoordeling :
Maandag eerste keer een ervaring met ANWB gehad. Was top! Had te weinig benzine in mijn tank, oeps! Gelukkig was de ANWB aan de telefoon die mij netjes hielp en aanwijzingen gaf. Toen de ANWB kwam controleerde ze of het alleen aan de benzine lag. Ik ben tevreden! Top service, op tijd tanken dus!
Charley Brown  | 29/10/21  15:42:40 | Winkelbeoordeling :
De ANWB gebeld voor mijn autootje. De monteur was eerder aanwezig dan de aangegeven tijd. De schakelpook werkte niet meer. De monteur heeft het kunnen repareren met het advies om langs de garage te gaan om er een nieuwe pin in te laten zetten. Bedankt ANWB voor de goede service!
Jos Thi  | 18/06/21  19:59:03 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service van de ANWB, binnen het uur stond er al een ANWB-monteur bij mij, genaamd Bart, super vriendelijke en kalm net als de man aan de telefoon toen ik mijn probleem door gaf van een lege accu van de Camper en dat op zondag!
Leo Beenplakker  | 23/03/21  08:09:35 | Winkelbeoordeling :
Op de snelweg deed mijn Kia raar: stuur trilde en hoorde wat gebonk. ANWB was snel ter plaatse. Complimenten hoe die heel vakkundig t euvel bij de remcilinder hebt verholpen. Niet alleen professioneel maar ook erg humoristisch. Eerst 'n proefritje alvorens hij mij de weg op liet gaan. Top!!!
Piet Vettel  | 18/01/21  20:20:42 | Winkelbeoordeling :
ANWB Wegenwacht was snel ter plekke en uitstekend geholpen! Wij hadden pech met de auto dus de ANWB gebeld. De wegenwacht was er met een kwartiertje. Het probleem was binnen no-time opgelost. Super, de auto liep direct weer als een trein, dat is pas service!
Crash Chenko  | 24/10/20  19:24:32 | Winkelbeoordeling :
2 keer hulp gehad van de ANWB. De eerste keer kwam er iemand kijken naar mijn auto en de 2e keer moest de auto toch wel echt versleept worden, beide keren goed geholpen. Top service. Vriendelijk personeel, duidelijk en behulpzaam. Ben er erg blij mee, zeker omdat dit ook mijn eerste autootje is.
Peter Tosh  | 07/08/20  19:00:28 | Winkelbeoordeling :
De ANWB heeft mij altijd prima geholpen, ben al meer dan 10 jaar lid. Ik heb ze gelukkig nog niet in het buitenland nodig gehad. Maar wel meerdere keren langs de snelweg ,op parkeerplaatsen of gewoon thuis. Kan het iedereen aanraden om lid te worden.
Harry Spotter  | 25/07/20  12:01:39 | Winkelbeoordeling :
Bij mijn oude Porsche was een benzine leiding lek, het advies was geen meter meer mee rijden. Een Porsche deskundige gaf aan dat de motor eruit moest dus nogal een ingreep ik besloot de ANWB te bellen, na 1 uur stond de ANWB voor de deur en hij fixte het in no time!
Hans Kazan  | 20/07/20  20:12:41 | Winkelbeoordeling :
Afgelopen week met pech beland op de vluchtstrook. ANWB gebeld; ze zouden binnen 30 minuten ter plaatse zijn. Ze waren er met een minuutje of 20 en concludeerden dat de dynamo het begeven had, gesleept naar een service center en daar hebben ze ter plekke met een uurtje of 2 de dynamo vervangen!
Manuela V Renswoude  | 16/07/20  07:56:06 | Winkelbeoordeling :
ik heb een blijven fietsen verzekering bij de anwb en ben daar echt heel erg blij mee...ik betaal €4.50 p/mnd(hoogte vh bedrag ligt aan t aankoopbedrag v je fiets/e bike) en ik ben geheel verzekerd en heb voor dat bedrag ook n track en trace apparaatje op mn e bike zodat ze mn fiets kunnen traceren mocht hij gestolen worden. verder heb je dan ook pechhulp onderweg dus n echte complete verzekering n echte aanrader
Harry Nak  | 05/07/20  09:54:32 | Winkelbeoordeling :
Ik was met mijn oude Citroën in België gestrand met een lekkende radiateur. Via de buitenlandhulp van de ANWB is de auto naar een garage in Zeeuws-Vlaanderen gebracht. Daar stond een huurauto voor me, De defecte auto is keurig bij ons thuis afgeleverd. De oldtimer is met extra zorg behandeld.
Cindy Kalou  | 05/07/20  09:37:43 | Winkelbeoordeling :
Zelf altijd geweldig geholpen, nu onze zoon met pech in Frankrijk... helaas zonder ANWB lidmaatschap. Wij vanuit NL gebeld met de vraag wat zij voor onze zoon konden betekenen. Geen probleem, uit coulance heeft de ANWB alles geregeld! Vervangend vervoer en veilig thuisgekomen! Top, bedankt ANWB!
Jeannette Van Gool  | 30/06/20  06:35:54 | Winkelbeoordeling :
wat ben ik blij dat ik lid ben van de ANWB. mijn auto laat mij jammer genoeg wel eens in de steek, 1 belletje en binnen het uur staan ze daar. Altijd ontzettend vriendelijk en prima service. De mensen hebben echt kennis van zaken. De prijs /kwaliteit verhouding is echt top. Ik raad iedere bestuurder een lidmaatschap aan
Sandra Leijen  | 09/03/20  15:51:27 | Winkelbeoordeling :
Top onze auto begaf het. Auto werd opgehaald en wij werden naar huis gebracht. Top echt een aanrader. Ze hebben er verstand van en zijn erg snel. Werd ook netjes te woord gestaan. We zitten er al zeker 10 jaar en we hebben er toch wel profijt van.
Chrissie Giesenhagen  | 09/11/19  08:55:05 | Winkelbeoordeling :
Omdat mijn auto ouder is heb ik besloten de ANWB wegenwacht af te sluiten. Grote voordeel is dat het persoonsgebonden is dus ik ook recht op hulp heb als ik met een andere auto rij. Tot nu toe had ik gelukkig nog geen pech maar het is een fijn gevoel te weten dat je dan geholpen wordt.
Vanessa Leman  | 29/05/19  21:22:46 | Winkelbeoordeling :
de Anwb wegenwacht personen hebben kennis en zijn behulpzaam. daarentegen kunnen ze best wat bij leren bij de centrale, putje winter, kenteken doorgeven, locatie zo goed als bekend (straat wel, niet exacte locatie) na lange wachttijd en uitvoerige uitleg viel de verbinding uit (prepaid kaart was leeg).... niemand belde zelf terug.... gelukkig kon ik, zijn vrouw komen met mijn auto en warme koffie en kon hij zich opwarmen. dat betreuren we ten zeerste...
JanCornelis Kleingeld  | 09/01/19  13:43:27 | Winkelbeoordeling :
nadat ik een wat oudere auto heb aangeschaft heb ik maar besloten de ANWB wegenwacht erbij te doen. na aantal maanden had ik pech onderweg en na een vriendelijk gesprek met de centrale was de wegenwacht er snel. ben uitstekend en vriendelijk geholpen. ze doen en zijn echt zoals ze beloven
Adri Veltman  | 02/01/18  17:20:28 | Winkelbeoordeling :
Onze auto werd weer een jaartje ouder. De nieuwe factuur van de pech-hulp verzekering ging met sprongen omhoog. Maar de auto mankeert weinig tot niets. Bij de ANWB wegenwacht maakt dat niet uit. Voor hetzelfde bedrag, dezelfde service.
Yvonne  | 21/11/17  05:31:44 | Winkelbeoordeling :
Al bijna 70 jaar helpt de ANWB bij autopech. De wegenwachters hebben uitstekende vakkennis en de juiste gereedschappen om u auto te repareren. Zij zorgen ervoor dat u snel weer verder kunt. De ANWB wegenwacht staat voor topkwaliteit tegen een redelijke prijs.
Mariska sylvana  | 06/11/17  10:48:03 | Winkelbeoordeling :
ANWB pechhulp staat altijd voor je klaar wanneer je met pech staat. Hoe langer je lid bent, hoe minder premie je betaald. Ook je partner kun je gratis mee verzekeren. Sluit af via deze website en je ontvangt er nog een leuke vergoeding voor ook!
Adri Veltman  | 21/08/17  13:09:56 | Winkelbeoordeling :
ANWB en de Wegenwacht. Wie kent ze niet. Niet alleen voor je vakantie maar ook voor autopech om de hoek van de straat. Zeker in het weekend als je eigen garage niet te bereiken is. Zij zijn er altijd. Dag en nacht.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 3,00% CASHCOINS ONTVANG 3,00% CASHCOINS
visit register click click