ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help

ANWB Webwinkel Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ANWB Webwinkel

In de Webwinkel van de ANWB vind je allerlei handige accessoires voor op de weg of op vakantie

Wanneer je op vakantie gaat zijn er altijd kleine dingen die reuze handig kunnen zijn. De ANWB heeft hiervoor een speciale webwinkel waarin je allerlei handige accessoires voor op de weg of op vakantie vindt. Het aanbod bestaat o.a. uit kleding/schoenen, koelboxen, telefoonhouders, koffers en nog veel, veel meer. Dus ga jij de weg op? Shop dan alle benodigdheden bij de ANWB webwinkel.

ANWB Webwinkel Beoordelingen

Loise Hamilton  | 25/08/21  10:57:02 | Winkelbeoordeling :
Prima service van ANWB. In de winkel besteld via medewerker omdat de juiste maat niet op voorraad was in de winkel. Prima geholpen en de schoenen waren netjes op tijd geleverd. Je word altijd correct behandeld bij ANWB!
Heinz Friedrichs  | 16/08/21  12:42:43 | Winkelbeoordeling :
Wandelschoenen besteld, waren te groot. Meteen een maat kleiner besteld en deze waren er ook vrij snel en nu passen ze goed! Supersnel bezorgd en van goede kwaliteit, heel makkelijk te bestellen via de website, prima van de ANWB!
Anna Kournikova  | 28/06/21  15:53:30 | Winkelbeoordeling :
Ik ben perfect geholpen door de klantenservice van ANWB, personeel denkt mee en komt met alternatieve. Goed geholpen bij het online bestellen daar kunnen afleveren om zo nog even te kunnen vergelijken, Top van ANWB!
Fred Heineken  | 30/04/21  11:24:10 | Winkelbeoordeling :
Heel vaak beveel ik de winkel aan vanwege de sportkleding. De goede kwaliteit en leuke outfit dat maakt het winkelen leuk. Er zijn prettige aanbiedingen en nieuwe ideeën! En ook al vaak de wandelschoenen gekocht, ook die zijn goed.
Jax Teller  | 07/04/21  10:19:21 | Winkelbeoordeling :
Supersnelle levering, fijne overzichtelijke website van ANWB. Ik had een prachtige jas van goede kwaliteit gekocht. Goede prijsverhouding, ook als je de kleding een maatje te klein hebt besteld. Gewoon retour doen en je krijgt netjes je geld weer terug gestort, super!
Sjaak Swart  | 26/02/21  21:11:25 | Winkelbeoordeling :
Mijn eerder bestelde winterjas was te klein, het is retour gestuurd en dit is vlot afgehandeld. ER is een grotere maat besteld en deze wordt nog afgeleverd. Na een bericht dat dit wat langer kan duren kan ik toch zeggen dat de ANWB alles correct afgehandeld hebben.
Henk Broersen  | 14/01/21  11:06:46 | Winkelbeoordeling :
Prettig winkelen en prima adviezen indien gewenst. Bovendien als lid van de ANWB schitterende kortingen op allerlei producten zoals wandelschoenen en sportieve kleding. En ook verzekeringen tegen concurrerende prijzen
Klus Klus  | 27/11/20  21:00:37 | Winkelbeoordeling :
ANWB heeft een duidelijke website met goede beschrijving van artikelen. Keuze om artikelen thuis te laten bezorgen of op te halen bij ANWB winkel. Via mail word je tijdig op de hoogte gebracht wanneer artikelen verwacht worden of opgehaald kunnen worden.
Lance Hamilton  | 02/11/20  14:33:10 | Winkelbeoordeling :
Snel geleverd, goed verpakt en scherp geprijsd en ook nog eens gemakkelijk terug te sturen als het niet voldoet aan de eisen. Donsjasjes voldeden volledig aan mijn verwachting en dat is dus weer een prima bestelling geweest bij de ANWB.
Harry Spotter  | 02/10/20  18:33:21 | Winkelbeoordeling :
De ANWB is altijd betrouwbaar en alles is altijd ook goed geregeld. Ik had een fietsendrager gekocht, maar we kwamen er daarna achter dat onze fietsen hier niet oppasten, daarom helaas weer geretourneerd maar dat is bij de ANWB geen enkel probleem.
Freddy Maertens  | 28/09/20  20:35:09 | Winkelbeoordeling :
Slaapmatjes besteld met ledenkorting. Liggen fantastisch, 10 cm dik. Wel bijzonder is dat je de matjes met open ventiel (dus vol lucht en dus niet opgerold) moet bewaren voor een langere levensduur. Zo nemen ze nogal wat ruimte in tijdens het "stallen".
Clint Eastwood  | 30/07/20  07:12:07 | Winkelbeoordeling :
In de winkel bij de ANWB, 2 koffers online besteld omdat ze niet op voorraad waren en thuis netjes afgeleverd gekregen. Ondertussen kwam aanbiedingsprijs en ook deze hebben ze na een kort berichtje op mijn bestelling toegepast, super service van de ANWB!
Chrissie Giesenhagen  | 19/11/19  00:18:00 | Winkelbeoordeling :
Naar Duitsland rijzen maar nog geen milieusticker om de steden in mogen te rijden? Via de ANWB webwinkel helemaal geen probleem. Kenteken intikken en bestellen. Binnen rond een week viel die milieusticker op de deurmat en prijs was ook prima.
Adri Veltman  | 04/08/19  19:10:14 | Winkelbeoordeling :
Met je diesel auto een Duitse stad in? Even de ANWB raadplegen. Een routekaartje voor onderweg? Even de winkel binnen lopen. Fijne wandelschoenen voor de vakantie? De webshop heeft de beste kwaliteit op voorraad.
Lisette Hendrikx  | 24/06/19  09:47:53 | Winkelbeoordeling :
We zijn al jaren lid van de ANWB. Op de site zijn altijd aanbiedingen voor de leden.Deze site biedt veel leuke artikelen aan die iets te maken hebben met reizen bv. kleding, schoenen, reisgidsen, koffers. Wil je geen verzendkosten betalen bestel dan via de site en kies voor afhalen in de winkel.
Bhakti Dharma  | 01/03/19  08:30:31 | Winkelbeoordeling :
Deze site biedt veel leuke artikelen aan die iets te maken hebben met reizen bv. kleding, schoenen, reisgidsen, koffers. Er zijn ook vaak aanbiedingen voor de leden. En de site zelf ziet er ook goed uit mer leuke plaatjes.
Marianne Hiemstra  | 22/07/18  07:40:48 | Winkelbeoordeling :
Wij zijn al jaren lid van de ANWB en Wegenwacht. Al vele malen de wegenwacht nodig gehad. Maar ook in de ANWB winkel kopen wij regelmatig iets. Bijv. bijna elk jaar onze winterjassen. Water en stormbestendig. Met de korting zeker aantrekkelijk!
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
2,50% CashCoins
Gratis verzending op alle bestellingen bij Wolford
Code:WOLFORDFS22
ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 3,00 CASHCOINS
visit register click click