ONTVANG TOT 2,00% CASHCOINS bol.com AliExpress

AliExpress Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress.

Bij AliExpress shop jij héél veel producten tegen de laagste prijzen. In de shop vind je onder andere luchtverversers, sportkleding en -schoenen, tablets, mode en nog veel meer. De producten komen uit meer dan 200 landen en door de overzichtelijke categorien en zoekbalk vind je binnen no-time de producten die je zoekt. Ga snel naar AliExpress om jouw product aan te schaffen tegen te gekke prijzen!

AliExpress Beoordelingen

s soerie  | 02/03/21  14:32:33 | Winkelbeoordeling :
goed webshop. heeft bijna alles, de producten zijn altijd van goede kwaliteit. als er iets mis met je aankoop is, wordt er altijd snel gereageerd en komen ze met een oplossing. informatie staat er altijd duidelijk bij en de site ziet er mooi uit.
Kees De Roo  | 02/03/21  08:33:34 | Winkelbeoordeling :
Je koopt altijd meer dan je nodig hebt door de leuke kleine prijsjes. Heb je een probleem met een produkt en de verkoper reageerd niet dan word je door de klantenservice van AliExpress zeer goed geholpen
Lance Hamilton  | 01/03/21  10:50:51 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is oké, bijna alles wat we bij AliExpress bestellen wordt bezorgd. Niet alles is naar wens, en het gaat een enkele keer ook wel eens mis, maar over het algemeen zijn we zeer tevreden over de manier waarop we kunnen bestellen en de producten die we ontvangen.
Joyce Nederkoorn  | 27/02/21  18:25:15 | Winkelbeoordeling :
super goedkope producten op aliexpress, veel keus van sokken tot speelgoed en van electra tot feestartikelen. vroeger vond ik de verzendtijd wat lang.. nu meestal binnen 3 a 4 weken in huis. ik ben tevreden
Vanessa Mulder  | 04/02/21  12:43:57 | Winkelbeoordeling :
De beste webshop voor online shopping is AliExpress.com. Hier vind je de laagste prijzen op het gebied van: kleding, elektronica, schoonheidsartikelen, huishoudelijke artikelen, sieraden, tassen en kantoor-artikelen. Met wereldwijde levering en fantastische kortingen.
geert Bosgraaf  | 01/02/21  15:10:46 | Winkelbeoordeling :
over ali express heb ik veel van gehoord een heleboel goeie maar ook een heleboel slechte dingen van ali exspress dat ze geen goederen leveren waar je wel voor betaald hebt en nu schijnt de eigenaar van ali exspeess gearesteerd te zijn in china vanwege
Yvonne Kuijsten  | 30/01/21  18:50:12 | Winkelbeoordeling :
Prima site, leuke spullen en prijzen. Je moet wat langer op je aankoop wachten, maar dat is zeker te doen. Tot nu toe nog geen grote problemen gehad met levering. Ik koop er vaak wat voor mijn kleinkinderen.
Antwan van Summeren  | 29/01/21  09:01:59 | Winkelbeoordeling :
AliExpress biedt een keur aan mogelijkheden om producten te bestellen. Als je geen problemen hebt tegen een wat langere verzendtermijn dan ben je hier aan het goede adres. Let wel goed op de productkenmerken anders kan een koop toch nog tegenvallen. Mijn ervaring is uitstekend.
Ellen Westhoff  | 29/01/21  22:10:00 | Winkelbeoordeling :
De webshop waar alles te koop is. De kwaliteit laat meestal te wensen over, net als de snelheid waarmee iets wordt bezorgd, maar wat wil je voor dat geld. Vanuit milieuoverwegingen zou ik het al met al niet aanraden al je meuk vanuit China te laten komt.
Jane V vliet v sligtenhorst  | 27/01/21  17:54:07 | Winkelbeoordeling :
leuke site hier kun je leuke dingen vinden en kopen.TOP. van alles en nog wat je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het duidelijke foto s. Echt super leuk. Dus wat let je. Dus koop je leuke spulletjes bij AliExpress en het word netjes thuis bezorgd
Ilario Pieters  | 27/01/21  00:10:01 | Winkelbeoordeling :
Hele goeie spullen en zeer goedkoop. Vind vaak alles wat ik zoek alleen de verzendtijd is soms best lang. Maar geduld is een schone zaak want op den duur heb je toch iets goeds of moois in huis...Wat ook top is is dat als iets niet ok gaat ali het voor je oplost...
Filip Anthonis  | 21/01/21  09:46:17 | Winkelbeoordeling :
Ik was op zoek naar een wandkalender voor het nieuwe jaar. Via AliExpress kwam ik een mooi exemplaar - annual schedule - op het spoor. Het was even wachten, maar de kalender werd netjes verpakt thuis geleverd.
Anja Roos  | 21/01/21  19:03:59 | Winkelbeoordeling :
AliExpress, is een leuke site,met leuke, goedkope acties, vooral op de app kan je mee doen aan leuke spellen,om coupons/coins te verdienen, het duurt wel iets langer, maar daarom betaal je ook weinig,,ze hebben alles wat je maar wil, van make up en tot muur bekleding en decoratie, en kleding,enz.
Hetty Groenewegen  | 12/01/21  12:42:32 | Winkelbeoordeling :
wisselend in kwaliteit van producten. service is uitstekend optie voor gratis verzenden en over het algemeen heel redelijke verzendkosten bij kleine producten. prijs producten over het algemeen heel redelijk!
Lourdes Ting  | 10/01/21  07:04:46 | Winkelbeoordeling :
Al heeft een uitgebreid aanbod en goede prijzen. De site is enigszins onoverzichtelijk en voelt beetje aan als een scam. Maar tot nu to geen enkele issues. Alleen het verzenden duurt meestal erg lang.
Leo Wols  | 05/01/21  10:37:45 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een site met een groot aanbod van artiekellen en is goed koop en verzenden is gratis ,de verzending duurt wel wat langer maar dan heb je ook wat dus alleen maar lof voor aliexpress dus koop bij aliexpress
Susan Ghuijs  | 06/01/21  01:40:31 | Winkelbeoordeling :
Miljoenen artikelen voor een prikkie! De verzendtijd staat bij het artikel vermeld, want soms is die enkele maanden. Betrouwbaar bedrijf met goede service. Retourneren is nooit een probleem en als je ieys niet ontvangt, krijg je je geld terug.
Jillian  | 06/01/21  08:26:51 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bestel ik dingen bij Aliexpress . Er zit best veel controle op (bericht wanneer je besteld, het bedrag binnen is, je kunt volgen waar je bestelling zich bevind en wanneer het geleverd is.) Je kunt ook makkelijk goede beoordelingen geven over de gekochte producten.
Ricky Wamberto  | 30/12/20  19:23:06 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over AliExpress, jurkje was niet volgens de richtlijn van de advertentie. Foto gemaakt en naar de site gestuurd. Kreeg na 2 uur bericht en mijn geld terug. Het jurkje mocht ik houden omdat terugsturen te duur is voor de verkoper. Ik vind de service beter dan menig andere verkoper.
Romaike stel  | 22/12/20  12:03:34 | Winkelbeoordeling :
AliExpress heeft natuurlijk alles te bieden wat je maar kunt wensen. De levertijden zijn lang, maar dat weet je van te voren. De kwaliteit is zeer wisselend; heb wel eens wat linea recta in de prullenbak gegooid maar me ook wel eens verbaasd over de zeer degelijke kwaliteit.
Irina Oostrum  | 18/12/20  17:47:44 | Winkelbeoordeling :
wat een geweldige website is dit zeg. een echte uitkomst. er zijn zo veel mini winkelyjes op te vinden, allemaal georganiseerd en op een plek. soms is het even zoeken, maar er is altijd wel een goedkoop alternatief te vinden wat de prijs ook echt dubbel en dwars waard is.
Dineke Verboom  | 13/12/20  05:56:18 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend veel keuze in allerlei artikelen. Goede zoekfunctie via de app met zoeken op foto. Verzendtijd is wisselend soms al snel geleverd soms lang wachten. Maar dat kan je verwachten. Soms komt het artikel niet overeen met de foto van de bestelling maar dat wordt meestal goed opgelost.
Room Addens  | 05/12/20  23:03:09 | Winkelbeoordeling :
Leuke hebbedingetjes voor leuke prijsjes. Meestal ook snel in huis ik heb nooit langer dan 2 weekjes hoeven wachten op m'n pakketjes. Zelfs al een paar keer gewonnen bij de spulletjes van 1 cent. Ik blijf door bestellen
Celishje Limm  | 27/11/20  14:41:38 | Winkelbeoordeling :
Webshop met leuke en goedkope spulletjes. Ik kan hier altijd wel vinden waarnaar ik op zoek heb.Ik heb goede ervaringen gehad met de verkopers. .Enige nadeel is dat ik altijd veel meer koop dan wat ik voorgenomen heb, maar niet erg toch? :)
Corina Bakker  | 09/11/20  01:19:18 | Winkelbeoordeling :
een leuke site waar je voor weinig geld leuke en handige dingen kan kopen. De levering is soms wat traag. maar de service is meestal geweldig. voldoet een product niet omdat het anders is dan men omschreven had krijg je gewoon of al je geld of een deel ervan terug
Henriette Prinzen  | 08/11/20  19:17:01 | Winkelbeoordeling :
de site is erg duidelijk en overzichtelijk. vaak worden producten gratis verzonden. als er n leveringsprobleem is kun je een melding maken bij aliexpress zelf en de betreffende verzender. tot nu toe altijd goed geleverd
Katharina Keij  | 02/11/20  14:39:37 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webwinkel om rond te snuffelen. Je kan gewoon in het Nederlands zoeken en als je een product hebt gevonden dan kan je ook nog gemakkelijk doorklikken. Tevens kan je aangeven dat je geen verzendkosten wilt en dat is iets wat veel vergelijkbare websites missen.
Paula ter Metz  | 30/10/20  08:52:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Ali een hele fijne site om producten op te bestellen, ook al duurt het wachten soms wel lang haha. Het assortiment is zeer uitgebreid en meestal koop ik hobbyartikelen en dat scheelt aanzienlijk met de reguliere winkels. Kortom ik ben fan!
Fred Heineken  | 29/10/20  12:43:08 | Winkelbeoordeling :
Gewoon goed bij AliExpress, prima product (touchscreen Huawei) In tijd van 3 weken geleverd, ik ben tevreden. In tegenstelling tot sommigen, kan ik zeggen dat met 100+ bestellingen er 1 de mist in ging. Dispute destijds ingesteld, en het hele bedrag vlot terug gehad.
Ailani Bouma  | 18/10/20  17:53:22 | Winkelbeoordeling :
het is een leuke winkel waar je veel dingen voor weinig geld kan halen ik doe copsplay en haal daar vaak me dingen vandaag en soms is het nog beter dan als je het in een webshop duurder koopt en je krijgt een snelle cashback
Seyma Nur  | 09/10/20  15:02:09 | Winkelbeoordeling :
Beste app ooit, zo goedkoop als het maar kan en je krijgt nog is de leukste producten enige nadeel is dat het soms echt een tijd kan duren voor het thuis is! Verder top app
Marijke  | 13/10/20  20:41:50 | Winkelbeoordeling :
Eerlijk gezegd bestel ik elke week wel iets bij AliExpress. De ene keer zijn dat knoopjes of stickers en de andere keer is het een t shirt voor mijn zoon of zijn het mondmaskers. Er is ruime keuze en het is goedkoop winkelen.
Céline Marsman  | 13/10/20  12:10:53 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop met verschillende keuzes van over de hele wereld. Verzendkosten zijn iets omhoog gegaan bij veel verkopers, vergeleken met 1 a 2 jaar terug maar dit is nog steeds minimaal. Goed op de reviews van verkopers en van de producten letten!
Mia Verburg  | 11/10/20  06:11:22 | Winkelbeoordeling :
Als je geduld heb met je bestelling is het heel goed te doen om hier wat te bestellen. De prijzen zijn heel gunstig. Over het algemeen wordt er netjes gereageerd als je vragen heb. mijn bestellingen zijn tot nu toe niet allemaal aangekomen maar dat wordt wel netjes opgelost.
Loura De Weger  | 06/10/20  13:21:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een aantal jaren klant bij Aliexpress. Tot grote tevredenheid. Persoonlijk heb ik nooit problemen gehad en dat terwijl ik er toch minstens een paar honderd aankopen heb gedaan. De kwaliteit is prima. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Ik beveel Aliexpress van harte aan!
Robin  | 06/10/20  11:40:01 | Winkelbeoordeling :
Spullen die je in hier in webshops vaak voor een veelvoud koopt. Kwaliteit moet je altijd controleren in reviews van andere kopers. Kan anders nog wel eens te wensen overlaten. Let ook op namaak artikelen. Goedkoop is vaak duurkoop/nep
Mar Meerman  | 05/10/20  22:53:01 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kun je van alles en veel meer bestellen. Soms duurt het wat langer voordat je het bestelde binnen hebt, maar meestal is het het wachten echt waard. Soms is de kwaliteit van een product niet echt geweldig, maar de prijzen zijn dan ook helemaal top!
patries peters  | 19/09/20  00:09:42 | Winkelbeoordeling :
Zoveel keuze, bedenk het maar en ze hebben het. Leuk shoppen voor aantrekkelijke prijzen. Levering ook redelijk snel en netjes verpakt. Heb je iets niet ontvangen, ben je niet tevreden over het product of is het defect? Met een berichtje naar de verkoper wordt het netjes geregeld, of je ontvangt een nieuw product of jr krijgt je geld terug.
Sjaak Hof  | 19/09/20  19:04:02 | Winkelbeoordeling :
een zeer uitgebreide webshop waar geen nee te koop is en daarbij zijn de meeste prijzen on Hollands en de de meeste spullen van redelijke kwaliteit is,echter de verzend tijdsduur niet goed of snel zijn.
Piet Vettel  | 17/09/20  07:19:45 | Winkelbeoordeling :
Ik heb nog nooit problemen gehad met bestellingen van AliExpress. (75+ bestellingen). Soms lange levertijden maar daar kunnen de verkopers op AliExpress niets aan doen. Slechte reviews mbt levertijden negeer ik dan ook altijd.
Richard Storm  | 11/09/20  07:57:44 | Winkelbeoordeling :
Voor mij is Aliexpress de webwinkel waar ik standaard op kijk als ik iets nodig heb. Ze hebben een gigantisch groot assortiment tegen hele scherpe prijzen. Altijd bezorgd volgens afspraak de ene keer een weekje langer wachten dan de andere keer maar altijd goed bezorgd.
Joanny Lips  | 10/09/20  13:26:49 | Winkelbeoordeling :
super leuke items voor weinig geld, je kan er van alles kopen van kleine items tot beautyproducten tot huis tuin en keuken artikelen. pas wel op! het kan een verslaving worden :-). verzending duurt wat langer dan gewoonlijk maar voor die prijs mag dat ook wel.
cindy linders  | 10/09/20  08:37:30 | Winkelbeoordeling :
HARTSTIKKE LEUKE SITE MET LEUKE, gekke en soms rare Cadeautjes! December komt eraan en op ali kun je goed leuke cadeautjes bestellen voor iedereen. Lekker goedkoop. Enigste puntje is dat verzenden wat langer duurt dat je het op tijd moet bestellen
Felicia Rotteveel  | 09/09/20  03:42:45 | Winkelbeoordeling :
Prima webwinkel met genoeg leuke spullen voor jong en oud, zeker een aanrader als je wat langer kan wachten op spullen en je iets unieks wilt hebben het is altijd weer een feestje als de postbode voor je deur staat met pakjes van ali
Donald  | 26/08/20  12:29:41 | Winkelbeoordeling :
Winkel kwa prijzen niet slecht. Hou wel de verzend kosten zeer goed in de gaten zit nog al verschil in. Raad dit zeker aan. Dingen wat goedkoop lijkt verwacht niet teveel dan van de Kwaliteit. Deze winkel word zeker wel door mij aangeraden.
Daisy  | 23/08/20  21:33:25 | Winkelbeoordeling :
Webshop is goed te bereiken. Aan het begin even wennen waar alle opties staan en hoe het werkt. Vervolgens goed te overzien en alle producten die je zoekt zijn te vinden. Duidelijk foto's en beschrijvingen. Fijne pushmeldingen wanneer een bestelling is ontvangen en de verzending gereed is.
henny van der Westen  | 22/08/20  11:14:49 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webshop, koop er heel veel, het enige is dat je soms wat langer moet wachten, maar wel tegen een fractie van de prijs in een andere webshop, dus heb ik er dat graag voor over. Ik kan deze webshop iedereen aan bevelen.
Tako Henstra  | 26/08/20  06:50:26 | Winkelbeoordeling :
Wat een keuze soms gewoon teveel kwaliteit is als je goed zoekt en kijkt best goed. Helaas is de levertijd soms we lang en is de verwachte levertijd niet altijd accuraat ook wel eens in het voordeel. Ik blijf er lekker shoppen naar tevredenheid
Menno de Bruijn  | 24/08/20  18:20:23 | Winkelbeoordeling :
goede webshop zonder poespas.handig om zelf inkopen te doen unieke producten te vinden en daarna zelf te verkopen. in je eigen webshop of online ,nadeel is dat het door veel gedaan wordt. Ze geven duidelijk info
B. van der Meer  | 17/08/20  18:20:23 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is geweldig voor de kleinere aankopen, voor de hebbedingetjes, knutselspullen, kattenspeeltjes en andere prullaria. Grotere aankopen zou ik er niet doen, want als er iets niet goed gaat, dan valt het niet mee om iets te retourneren of een regeling te treffen.
anneke desse  | 18/08/20  00:29:52 | Winkelbeoordeling :
geweldig om daar te bestellen,is veilig en niet duur heb er zelf stoelhoezen gekocht. moest er wel lang op wachten in verband met de corona maar het staat geweldig.dus zou zeggendoen ga kijken ze heben er veel diverse spullen,van huishouden,keukenartikelen,spellen,kleding te veel op op te noemen
Ilja van lankveld  | 13/08/20  15:37:40 | Winkelbeoordeling :
fijne site. altijd leuke dingen in de aanbieding en niet duur. voor ieder wat wils en na een paar weken heb je het in huis. met een grote groep kun je korting krijgen en heb je weer wat bespaard en leuk
Frans van Deelen  | 10/08/20  16:26:11 | Winkelbeoordeling :
Goedkope spullen, maar yhelaas is de kwaliteit ook vaak erg goedkoop. Aliexpress is we; betrouwbaar. Als je er iets bestelt wordt het ook binnen de afgesproken tijd geleverd. Als iets niet bevalt kan het altijd worden tergugestuurd en ontvang je redelijk snel je geld terug.
Barbara  | 07/08/20  16:22:57 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne winkel Belachelijke prijzen en 10000000 keuzes,Soms moet je wel erg geduldig zijn en maar afwachten of het binnenkomt maar tot nu toe heb ik alles wat ik besteld heb ook gekregen Je blijft daar shoppen dat is ook wel een beetje een nadeeltje
Bente Van der Steen  | 05/08/20  21:41:40 | Winkelbeoordeling :
Ik heb 1 keer iete besteld en ben erg tevreden. Ik hoor vaak dat mensen niks thuisgestuurd krijgen als ze iets bestellen, maar ik heb mijn product al heel snel thuisgestuurd gekregen. Voor een paar euro ben ik blij met mijn aankoop.
FMYKR  | 29/07/20  07:31:18 | Winkelbeoordeling :
Paar keer iets besteld en alleen bij verkoper met veel goede recencies. Verzending en ontvangst van pakketje duurt vrij lang, maar als je daar van te voren rekening mee houdt geen enkel bezwaar. Je hebt goede kopersbescherming via Ali, zelf nooit problemen ervaren. Groot aanbod, kleine prijzen.
Jolan ten Bolscher  | 26/07/20  09:08:27 | Winkelbeoordeling :
Aliexpress. Ik ben over het algemeen tevreden. De levertijd is soms ontzettend lang, maar dan ben je vaak wel veel goedkoper uit dan wanneer je het in een normale winkel in Nederland koopt. Ik winkel er graag.
Sandra van Corstanje  | 23/07/20  06:57:53 | Winkelbeoordeling :
natuurlijk een winkel met zeer leuke prijzen. kwaliteit laat soms wel te wensen over maar dat weet je vantevoren en daar is de prijs ook naar. Je moet wel rekening houden met een hele lange levertijd. verder wel een hele leuke winkel voor gadgets.
Kristal Knap  | 20/07/20  10:39:22 | Winkelbeoordeling :
ik vind AliExpress een erg fijne website, ze hebben goedkope producten met vaak goedkope verzending. contact loopt soms wel moeizaam en geld terugvragen duurt vaak erg lang. verzending zou soms nog wel iets sneller mogen.
Marianne Gommers  | 12/07/20  09:53:53 | Winkelbeoordeling :
Erg goedkoop shoppen. Voordat je iets koopt even kijken of het ook op AliExpress te koop is en meestal is dat zo maar wel stukken goedkoper. Nadeel lange levertjes
romy van praag  | 03/07/20  09:28:22 | Winkelbeoordeling :
Goede prijzen en goede producten, ik bestel hier vaak hot film wax voor echt een goedkope prijs. Ik bestel zeker vaker bij AliExpress De zending duurt wat langer dit komt omdat het product uit China komt
Wendy Te Hennepe  | 05/07/20  19:36:49 | Winkelbeoordeling :
Gigantische webshop! Vele malen goedkoper dan in Nederland. Levertijd duurt lang maar dat mag ook voor een lagere prijs. Wanneer een product beschadigd aan komt, kan er een dispuut aangemaakt worden en kun je een deel van de betaling terug krijgen
Denise  | 05/07/20  17:43:39 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een leuke winkel veel uit te kiezen heb veel spullen besteld. Veel wacht tijd tot je het krijgt maar vaak goede leuke spullen. Maar soms ook wel niet de beste. Wat ik besteld heb wel 90% was goed. Niet geschoten is altijd mis, het is het proberen Waard!
Dirk Kamminga  | 21/06/20  08:29:12 | Winkelbeoordeling :
Leuke en vooral zeer voordelig, je kunt je helemaal uitleven voor een paar euro's. De kwaliteit is niet altijd zoals we gewenst zijn maar dat mag de pret niet drukken. Levertijd kan iets langs zijn maar is altijd leuk om op iets te wachten dat je op de kop heb getikt. Ga zo door.
anya de haas  | 18/06/20  16:51:40 | Winkelbeoordeling :
goedkoop goede service goede diensten/ leuke dingen voor leuke prijzen. wachttijd is ook niet lang. en kan je pakket volledig volgen tot ie in nederland is. netjes aangeven wat binnen is gekomen . goede overzicht
Emine Yilmaz  | 17/06/20  18:16:51 | Winkelbeoordeling :
goede kwaliteit, en snelle bezorging. fijne en handige producten. shop daar altijd heel graag. raad het zeker aan , als je spullen nodig hebt. de bestelling was al binnen één week bezorgd. prijzen zijn goedkoop
Harry Spotter  | 13/06/20  17:21:43 | Winkelbeoordeling :
Bij AliExpress kun je op een heel goedkope manier aan producten komen, betrouwbaar, niet goed geld terug of het product niet ontvangen, ook geld terug. Je moet wel een beetje meer geduld hebben als bij andere webshops, product komt meestal na 3 weken aan, prima dus!
Michèlle Van Zadelhoff  | 06/06/20  17:08:32 | Winkelbeoordeling :
Alhoewel ik de eerste keer dat ik wat bestelde toch wel wat sceptisch erover was kan ik toch zeggen; top! Het is even erop wachten, maar wat de prijs betreft is dat het zeker wel waard. Ik ben blij met mijn aankoop, en zal zeker vaker nog wat bestellen.
Samantha van Haalen  | 05/06/20  01:42:39 | Winkelbeoordeling :
Erg leuke site waar je echt van aĺles op kunt vinden voor een leuk prijsje. Ik vind het zelf altijd leuk om bij de make-up te kijken, en de sieraden. Soms zijn de leveringstijden wel lang, maar daar zijn de prijzen ook naar.
phoebe barr  | 05/06/20  00:47:10 | Winkelbeoordeling :
meestal snel maar soms valt het tegen kwaliteit verschild erg en verzend kosten ook er staan veel producten dubbel op voor verschillende prijzen en soms krijg je iets wat totaal niet op de foto of advertentie lijky
Peter van Eekeren  | 04/06/20  17:11:19 | Winkelbeoordeling :
Altijd leuke spulletjes voor een scherpe prijs. Heel veel keus in electronics, gadgets, accessoires auto en motor. Soms even geduld hebben met de verzending en helemaal met de coronacrisis, maar word beloond.
Karina  | 04/06/20  16:43:48 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop met een grandioos groot assortiment. Over het algemeen goede producten. Ook de service is bijzonder goed. Wanneer ik iets nodig heb wat ik online wil of moet bestellen, kijk ik daar als eerste.
Sigvianca barbolina  | 29/05/20  13:10:40 | Winkelbeoordeling :
ben zeeer te vreden met AliExpress,want dingen zijn zeer goedkoop en daarnaast krijg je cashback op je Ipay account echt top,ik vindt dit echt een aanrader. voor mensen die veel/vaak online shoppen is dit echt een top ding.
Toon Diepstraten  | 28/05/20  16:43:47 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. Ze hebben een fijne app waar snel te vinden is wat je moet hebben en de bestellingen zijn altijd goed geleverd al moest ik soms wel lang wachten maar dit werd vooraf al goed aangegeven
Gert R  | 29/05/20  06:37:02 | Winkelbeoordeling :
Altijd lekker goedkoop en ook nog nooit problemen gehad met de levering van de producten. Wanneer je een wat duurdere betaalmethode kiest heb je de producten ook lekker snel in huis. Ideaal als je er ook nog een cashback voor krijgt.
Menyhert  | 27/05/20  10:27:35 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is supergoedkoop, vaak veel goedkoper dan bestellen via gewone bedrijven. De kwaliteit is echter wisselend. Als je geluk hebt, heb je gewoon een goed produkt, maar het kan ook voorkomen dat je een kat in de zak koopt. Met niet al te dure produkten kan je de gok wel wagen.....
judyta wrobel  | 26/05/20  17:45:28 | Winkelbeoordeling :
Altijd goedkoop. Wel even geduld wan je moet lang wachten op je pakketje aangezien het uit China komt . Meestal als de maat niet klopt kreeg ik een andere gratis. Meestal geen verzendkosten of lage verzendkosten.
Anja Verslegers  | 26/05/20  13:15:41 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer te vreden over alliexpres vriendelijk mijn bestellingen zijn altijd goed aan gekomen snelle service ook niks op aan te merken ze antwoorden heel snel en zijn vriendelijk alleen de het verzenden van de pakjes duurt lang
Floortje Hack  | 26/05/20  08:58:11 | Winkelbeoordeling :
Via AliExpress nu al een paar keer goedkoop spulletjes kunnen bestellen die in andere webshops veel duurder zijn. De producten komen uit China, waardoor je soms een paar weken moet wachten voordat je je aankoop in huis hebt. Toch krijg ik het vaak sneller, dan de verwachte leveringsdatum.
marco Rampollo  | 24/05/20  08:20:53 | Winkelbeoordeling :
soms goedkoop,maar soms lijkt het goedkoop,duurt erg lang voor dat je artikel in huis heb,wel redelijk betrouwbaar,retour sturen artikel vaak onmogelijk vanwege de kosten,je kan ze telefonisch niet bereiken,wel via chatcontact
sonja van den beemd  | 24/05/20  13:08:57 | Winkelbeoordeling :
Leuke webshop. veel winkels onder 1 dak. heel leuke aanbiedingen. Maar lees wel altijd goed de reviews van eerder verkopers. want niet alles is altijd wat het lijkt. alleen levertijd duurt soms lang soms gaat het snel. als er problemen zijn dan word het netjes opgelost en heb je zo jue geld terug
Miranda Kivits  | 22/05/20  14:03:28 | Winkelbeoordeling :
Ik heb al diversen aanbiedingen gekocht via Ali Express en was altijd zeer tevreden over wat ik gekocht had.Het enigste nadeel kan zijn dat het product niet zo snel geleverd kan worden,maar dat vind ik niet zo,n probleem.
saskia swaen  | 18/05/20  13:46:17 | Winkelbeoordeling :
goedkoop en alles komt netjes verpakt! Soms duurt het iets langer, maar de prijzen zijn zeer goed. Ik heb al heel veel dingen besteld, in verschillende catagorieen. En alles komt perfect aan. ik heb nog geen 1 keer gehad dat iets niet is aangekomen
Ireen Slootmaaker  | 19/05/20  09:07:21 | Winkelbeoordeling :
prima webshop waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt. soms duurt het even voordat het in huis is, maar het kan ook zomaar zijn dat je het binnen 2 weken hebt. Komt het niet aan, doen ze er nooit moeilijk over om je geld terug te storten.
Jos Coenen  | 13/05/20  23:10:06 | Winkelbeoordeling :
Een prima webshop. Zeer veel keus. De levertijd is wel lang. Maar de prijzen zijn laag. En vaak zijn er geen verzendkosten. Een echte aanrader. Ook omdat je er achteraf kunt betalen. Ik heb er al vaak besteld. Met name elektronica en pc accessoires.
Sjaak Swart  | 08/05/20  19:26:02 | Winkelbeoordeling :
Al mijn bestellingen tijdens COVID19 gewoon op tijd gekomen in NL van AliExpress, zo nu ook met wegwerphandschoenen. Licht, en gemakkelijk om elke dag mee te nemen zodat je ze voorhanden hebt indien nodig. Perfect voor veilig shoppen in de corona-crisis !
Gioia Huizenga  | 09/05/20  18:56:57 | Winkelbeoordeling :
Fantastische webwinkel! Het assortiment is gigantisch en de prijzen zijn natuurlijk net zo geweldig. Als je iets besteld heb ik het meestal na 2 weken al in huis. Mocht er iets fout gaan heb ik binnen een week mijn geld terug.
robin wijnen  | 10/05/20  19:48:57 | Winkelbeoordeling :
aliexpress is leuk voor kleine dingen waar de kwaliteit van de bestelde producten niet optimaal hoeven te zijn, kleding en of tunnels raad ik niet aan kwaliteit is slecht en betaal dan liever wat meer voor beter.
Leandros Van dongen  | 08/05/20  14:25:20 | Winkelbeoordeling :
leuke spulletjes. leuke gadgets. en na lang wachten komt het ook aan. meerdere malen al iets besteld. nu wachten op het volgende artikel. echt alles kun je vinden. van sokken tot onderdelen van een Nintendo ds. zeker een aanrader.
Steelo Brim  | 01/05/20  19:06:37 | Winkelbeoordeling :
Fijne website! Niet te duur en lage verzendkosten. Soms zit het niet mee en komt een pakje niet aan en af en toe klopt de foto niet met de werkelijkheid. Maar van alles wat ik besteld heb, zijn er maar weinig dingen die niet klopte of dus niet aankwamen. Ik blijf er bestellen in ieder geval!
Lian Vermeer  | 04/05/20  09:13:55 | Winkelbeoordeling :
Leuke aanbiedingen voor weinig geld soms lange wachttijden, maar dat is per winkel verschillend. Al verschillende aankopen gedaan, vooral Diamond painting. Erg leuk om te doen en heel rustgevend. Veel artikelen goedkoper dan in een reguliere winkel
Rolf Roffa  | 04/05/20  14:47:57 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is mijn favoriete winkel omdat ze altijd de beste en leukste acties hebben! Vaak goedkoper dan wish of andere webshops. Als je als verkoper koopt krijg je mooie kortingen! De MyFlavours korting komt er nog bovenop. Super fijn!
Margreet Rolink  | 03/05/20  17:10:12 | Winkelbeoordeling :
Vandaag weer goedkoope lampjes gekocht met batterijen! Nu met IPAY extra voordelig! Daarom koop ik iedere keer hier. Ik kreeg nu extra korting door een coupon. Binnen 1 week was het ontvangen en ben er erg tevreden over!
Christa  | 01/05/20  06:37:04 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen enkel probleem ondervonden, Duurt lang voordat je alles hebt ontvangen maar tegenover de prijzen die je betaald is dat natuurlijk bijzaak. ik heb mijn bestelling ver voor de Corona-crisis gedaan dus nu kan het uiteraard anders zijn.
Theo Jonker  | 28/04/20  21:19:00 | Winkelbeoordeling :
supergoedkoop spul hebben ze daar. bestel regelmatig wat bij hun. ik snap niet dat ze het zo ontzettend goedkoop kunnen leveren. voor zo weinig verzendkosten. werkelijk waar echt ongelofelijk hoor . super
Anouska Poets  | 24/04/20  11:31:03 | Winkelbeoordeling :
Winkelen bij AliExpress is altijd leuk, hoewel soms een beetje verwarrend, ik heb nog nooit echte problemen gehad en in geval van geschillen vlug en duidelijke oplossingen, daar is AliExpress heel goed in. Blijf zo doorgaan Ali!!!
Sylvia Lenting  | 26/04/20  14:43:22 | Winkelbeoordeling :
Ik ben vaste klant bij aliexpres en heb er al heel veel gekocht, zoals bijvoorbeeld daimont painting, loep met lamp, smart horloge, en heel veel sieraden. Ze hebben er werkelijk alles en over het algemeen heel goedkoop. Echt een aanrader
Patty Groeneveld  | 26/04/20  04:30:29 | Winkelbeoordeling :
Bijna alles is vrij goedkoop vergeleken met de prijzen in Nederland. De webshop is makkelijk in gebruik, bied ook een hoop vergelijkbare producten. Wel even goed kijken of er nog verzendkosten bij het product komen.
jochem van sloten  | 23/04/20  10:14:44 | Winkelbeoordeling :
hier kun je zowat alle artikelen vinden en ook heel goedkoop en je kunt het als ware niet bedenken of ze hebben het er wel dus bij deze die een goede webshop winkel die aliexpress als je iets nodig hebt dan vind je het hier wel en het is er in het algemeen goed betaalbaar wat je ook zoekt.
jeldau dijkstra  | 21/04/20  13:26:41 | Winkelbeoordeling :
Dit is een hele grote webshop en je kunt hier bijna alles vinden. De prijzen zijn heel laag, het duurt dan ook even voordat je je producten hebt, maar voor die prijs maakt dat niet zo veel uit. Je kunt ook heel makkelijk vergelijkbare producten zoeken, en zo nog wat geld besparen.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 1,58% CASHCOINS Badkamerwinkel.nl Zooplus
visit register click click