ONTVANG 2,00% CASHCOINS shopDisney Schuurman Schoenen

AliExpress Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress.

Bij AliExpress shop jij héél veel producten tegen de laagste prijzen. In de shop vind je onder andere luchtverversers, sportkleding en -schoenen, tablets, mode en nog veel meer. De producten komen uit meer dan 200 landen en door de overzichtelijke categorien en zoekbalk vind je binnen no-time de producten die je zoekt. Ga snel naar AliExpress om jouw product aan te schaffen tegen te gekke prijzen!

AliExpress Beoordelingen

Geert Van Der Woude  | 15/10/21  09:57:54 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruik Ali Express nu twee jaar en alles wat ik er gekocht heb ben ik supertevreden over van laser apparatuur tot distilleer apparatuur van fotocamera accessoires tot frees van lagers tot spindels een 10 met een griffel
Bianca Knooren  | 15/10/21  02:58:54 | Winkelbeoordeling :
Echt een te leuke webshop. Laag in prijs en zulke leuke dingen allemaal. Alleen wel jammer dat nu als je biven een bepaalde prijs zit dat meer kosten gaat maken / betalen. Maar zelf dat houd mij niet tegen om te bestellen bij alie
Jeffrey Salawan bessie  | 13/10/21  03:56:57 | Winkelbeoordeling :
Fijne winkel met erg veel keuze voor jong en oud. Leuke prijzen voor aparte spullen. En goede kwaliteit prijs verhouding. De levertijd is wat minder maar dat mag de pret zeker niet drukken. Ik ben fan en blijf zeker bestellen en krijg meteen cashback terug!
Harry Bellafonte  | 11/10/21  15:25:58 | Winkelbeoordeling :
Als je weet waarop je moet letten kan je er echt veel geld mee besparen, na vele jaren via AliExpress te hebben gekocht heb ik hier in totaal zelf op verdiend. Een misverstand kan altijd gebeuren en daar is AliExpress over mijn mening heel fair over, voor mij een top-site!
kim brink  | 12/10/21  08:50:47 | Winkelbeoordeling :
aliExpress is een leuke site om veel dingen voor goedkoop te shoppen. alleen verzendkosten worden wel steeds duurder door de invoerrechten vanuit het buitenland, dat is wel jammer. ook duurt de verzending erg lang je moet vaak al 4 weken wachten tot je pakketje binnen is.
Monique Van Os  | 11/10/21  02:01:17 | Winkelbeoordeling :
Goeie goedkope en een vertrouwbaren site om leuk spullen en soorten kleding schoenen en huis houdelijke producten te gaan kopen ook een snelle leveringen van de producten heb nooit problemen mee gehad
Rob Lisman  | 03/10/21  09:17:37 | Winkelbeoordeling :
Onlangs bij AliExpress een artikel besteld. De levering van dit artikel was sneller dan oorspronkelijk was aangegeven. Dit vond ik bijzonder prettig en positief. Het artikel was inclusief de verplichte BTW nog steeds goedkoper dan wanneer ik het bij een Nederlandse webwinkel besteld zou hebben.
sylvia de groot  | 26/09/21  21:03:18 | Winkelbeoordeling :
super veel keuze en mooie prijzen en levering gaat ook best snel, als er problemen zijn wordt het ook snel opgelost en je kan ook altijd een vraag stellen aan de winkel en die helpen je dan verder, je kunt er ook leuke inspiraties opdoen
Pieter Nell  | 24/09/21  20:01:59 | Winkelbeoordeling :
Ik heb geen slechte ervaring qua het niet ontvangen en dan geen geld krijgen bij AliExpress. Ik betaal met Klarna en dit gaat altijd goed. Als ik een dispuut open, heb ik al snel mijn geld terug. Ook vind ik dat de pakketjes op dit moment erg snel worden geleverd!
Aad Snieder  | 25/09/21  19:41:33 | Winkelbeoordeling :
Prima webshop. Duidelijk en overzichtelijk ook op de hoofd groepen. Duidelijke berichtgeving ook van de winkeliers
Henkjeanet Easyrider  | 09/09/21  10:16:40 | Winkelbeoordeling :
lekker goedkoop en leuke dingen voor elk wat wils en betere prijzen voor alle producten. Alle dingen die je besteld kun je hier ook voor weinig kopen en meerdere per bestelling Hoopdat dit altijd zo blijft om leuke dingen te bestellen daar
Pascal Vermeule  | 09/09/21  12:36:11 | Winkelbeoordeling :
uitstekende service en kwaliteit producten altijd een snelle levering ben tevreden klant zeker ook een vaste klant raad iedereen aan dikke 10 uitstekende service en kwaliteit producten altijd een snelle levering ben tevreden klant zeker ook een vaste klant raad iedereen aan dikke 10 en mocht er wat mis zijn wordt het netjes opgelost kan niet meer wensenuitstekende service en kwaliteit producten altijd een snelle levering ben tevreden klant zeker ook een vaste klant raad iedereen aan di
Hennie Mentink-hoksbergen  | 05/09/21  09:51:08 | Winkelbeoordeling :
heb alleen maar respect voor deze winkel leuke artikelen en redelijke prijzen als je iets niet hebt ontvangen word het geld teruggestort zonder problemen het is een superleuke site waar ik veel op zit te kijken en al heel veel gekocht heb
Anita Emmelot  | 27/08/21  22:00:29 | Winkelbeoordeling :
Alles voor spotgoedkope spullen, nu wel import kosten maar weegt niet op tegen de prijzen hier. Krijg korting met deze app en koop wat je leuk vind. Uitbetaling korting iets traag maar toch kopen erb
Else Huitema  | 29/08/21  17:35:13 | Winkelbeoordeling :
Koptelefoon gekocht. Betere kwaliteit dan verwacht. Zit heerlijk. De Koptelefoon heeft een goed geluid. Wel is de muziek helaas te horen door anderen. De geluidsdemping is van mindere kwaliteit. Levering was prima.
Kelly Mans  | 24/08/21  16:30:48 | Winkelbeoordeling :
super allemaal alles binnen gekregen wat er ik besteld heb, dus bestelde er wel vaker daardoor en vind dat alles best snel binnen kwam en erg goedkoop ook, verzendkosten vaak was dat gratis top daardoor!
Marieke Brakel  | 11/08/21  05:15:16 | Winkelbeoordeling :
vind dit super je moet er soms lang op wachten maar meestal is het t wachten waard zoveel leuke babykleding daar besteld beetje groter bestellen zodat het niet al te klein is voor het binnen is maar zo lief
Nusca Rosa  | 07/08/21  23:23:36 | Winkelbeoordeling :
Een goed winkel in mijn ogen koop er heel lang spullen daar en goedkoop tegenwoordig valt het best niet mee plotseling moet je belasting betalen over de spullen dat je koopt voor begin een beetje te duur te worden. Bedankt
Mara Nannings  | 17/07/21  18:20:25 | Winkelbeoordeling :
Super leuke plek om hebbedingen te bestellen, maar ook knutsel spullen etc. Ook wel eens kinderkleding besteld en ook prima kwaliteit, maar wel goed kijken bij de maattabel, want die vallen nog wel eens anders.
Dirk Kamminga  | 17/07/21  09:38:15 | Winkelbeoordeling :
Leuke online shop en altijd leuke gadgets en andere dingen, maar met elektronische dingen met je wel atijd goed uitkijken of er wel een EU stekker aan zit. Ik ben benieuwd wat er na 1 juli 2021 gaat veranderen in de prijs. Maar ik zal er wel bij blijven bestellen en daarom 5 sterren.
charlotte kuiper  | 15/07/21  16:24:44 | Winkelbeoordeling :
alie express is een goedkope website waar je van alles kunt kopen en gewoonb via online met kan gewoon met een kopje koffie rustig op uw tijd rond kijken en u vind echter wel iets voor het hele gezin
Toon Gesink  | 09/07/21  09:31:56 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is gewoon goed! Meestal gaat het bestellen goed, als dit een keer niet zo is krijg je binnen een aantal dagen je geld dan ook gewoon teruggestort zonder moeilijke vragen, daar kunnen sommige Nederlandse webshop zeker nog iets van leren.
Vero Nica  | 07/07/21  08:51:51 | Winkelbeoordeling :
Bij 2 Aliexpress webshops bestellingen gedaan welke binnen de beloofde tijd binnengekomen zijn. Het valt wel op dat de keuze voor winkels binnen Europa weg zijn gehaald, alles komt nu van uit China en daar komt nu 21% btw bij. Binnen Europa natuurlijk niet maar blijft mijn favoriete webwinkel!
 | 02/07/21  12:52:01 | Winkelbeoordeling :
Regelmatig iets besteld via AliExpress. Het zijn meestal goede producten voor een zeer lage prijs. Behalve de kleding, die komt niet overeen met de afbeeldingen. Over het algemeen vallen de bezorgtijden wel mee.
Ronald Grootveld  | 02/07/21  06:28:19 | Winkelbeoordeling :
Ondanks de nieuwe BTW maatregelen van de EU, is AliExpress nog steeds goedkoop. De BTW (is helaas wel + 21%) wordt al berekend bij het afrekenen, of je kunt soms kiezen om het uit een EU land te laten verstiuren.
Bianca Zuijdam  | 17/06/21  12:02:10 | Winkelbeoordeling :
Ruim assortiment, alles wat je maar kan bedenken aliexpress heeft het. Snellere opties van 7-10 dagen levertijd die netjes geleverd worden voor die tijd. De uitbetaling via Enqueteclub is heel kort, staat al heel snel in het account en het wordt ook redelijk snel gestort.
Kim Boënne  | 14/06/21  20:57:15 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is natuurlijk mijn favoriete webshop vanaf het eerste uur! Alle aankopen die ik er heb gedaan zijn tot nu toe geslaagd en ik ben er zeer tevreden over. Soms is het snel in huis een andere keer moet je wat meer geduld hebben.
Jim Deuker  | 08/06/21  21:53:31 | Winkelbeoordeling :
Enorm goedkoop en haast zonder verzendkosten in nederland ontvangen. De producten komen uit China, dus houd rekening met lange levertijden. Als je geen haast hebt kan er zeker niks tegen deze prijzen op!
Bor de Wolf  | 04/06/21  13:45:03 | Winkelbeoordeling :
Heb al veel bij AliExpress gekocht. Meestal komt het bestelde na een week of 2, 3. Als het verkeerd is of stuk krijg ik mijn geld terug. De website is ook in het Nederlands, je moet hem wel op Nederlandse en euro zetten, anders krijg je standaard Engels, prima overzichtelijke site.
Yousra Abidy  | 06/06/21  00:33:32 | Winkelbeoordeling :
In april heb ik frozen verjaardag spullen gehaald. Ik was bang dat ze niet op tijd bezorgd zouden zijn, maar gelukkig zijn ze ruim van te voren bezorgd. Ze zijn ook allemaal netjes bezorgd, geen schade. Geen zorgen, geen stress
Carla de Roos  | 31/05/21  06:41:16 | Winkelbeoordeling :
een bedrijf waar je echt van alles kunt kopen voor een redelijke prijs. sommige producten vallen erg tegen maar als je even tijd neemt om goed op producten te zoeken vind je er echt wel goede producten.. De service is ook wel oke terug storten van betalingen verloopt redelijk soepel.
Amba Booy  | 22/05/21  19:46:27 | Winkelbeoordeling :
Ik koop regelmatig spulletjes bij Ali Express en ben altijd blij wanneer mijn bestelling gearriveerd is. Je kunt voor weinig geld leuke dingen aanschaffen en alles via de app. Vaak wel even wachten op je pakket naar dat is niet erg.
Christini Induzzi Lopes  | 18/05/21  17:46:27 | Winkelbeoordeling :
Ik gebruikte vroeger andere merken om online te winkelen. Met het uitbreken van de coronaviruspandemie kocht ik meer bij deze winkel. En ik raad het ten zeerste aan voor de kwaliteit van klantenservice en digitale veiligheid.
Harmen Duine  | 20/05/21  02:26:02 | Winkelbeoordeling :
Ondanks berichten dat ze zogenaamd veel rommel zouden verkopen ben ik niet echt spullen van slechte kwaliteit tegen gekomen, het is zelfs zo dat artikelen van een bepaald voetverzorging merk bij AliExpress voor een paar euro te koop zijn terwijl het hier in Nederland 10 tot 20 maal zo duur is,
Roksanne Damen  | 16/05/21  20:50:35 | Winkelbeoordeling :
Een leuke goedkope webshop waar je vanalles kunt vinden. Vooral heel veel leuke babykleding voor de kleine meid van ons. niet duur en items die je niet zo snel in Nederlandse sites kunt vinden. Dus erg leuk dat dit bestaat. H
Carla Rooijakkers  | 15/05/21  20:33:04 | Winkelbeoordeling :
Fijne website met heel veel spullen. Wisselend of materialen goed zijn of niet maar vaak zijn het prima spullen. Verzending is ook per bedrijf wisselend. Maar als je er rekening mee houdt dat t even duurt is dat ook geen probleem.
joey tez  | 17/05/21  07:30:54 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel erg blij met Aliexpress, daar kun werkelijk alles vinden wat je ook maar zoekt . Ik heb zelf nog nooit enig scam of oplichting ervaren. . Het enige minpunt wat je kan ervaren is dat de levertijd lang kan duren . Maar dat weet je als je op Aliexpress besteld . Maar ik blijf bestellen.
Victoria  | 13/05/21  16:00:06 | Winkelbeoordeling :
Fijn voor kleine handzame dingen. Verzending kan wel enige tijd duren omdat het vanuit het buitenland komt. Houd rekening met invoer rechten. Dit veranderd ook vanaf juli, dan vervalt de vrijstelling van onder de 22€.
Vincent Van Beek  | 12/05/21  12:52:59 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeer tevreden over het aanbod in producten die AliExpress heeft. De prijzen meestal lager dan waar dan ook. Dat is natuurlijk erg fijn. De gerelateerde producten die jullie laten zien zijn ook erg nuttig! De levertijd is soms echter wel wat lang.
Cristina Petersen  | 08/05/21  10:38:34 | Winkelbeoordeling :
Kopen graag hier. Verzendingen altijd binnen de afgesproken tijd ontvangen. Prijzen zijn natuurlijk ook goed.
Jos Thi  | 07/05/21  16:08:14 | Winkelbeoordeling :
Goede afhandeling bestelde producten bij AliExpress, snelle levering vanuit Europese landen of vanuit China. Wanneer je iets niet hebt ontvangen, kun je een geschil invoeren, en je krijgt tussen drie a twintig dagen je geld teruggestort op je bankrekening!
jacqueline brekelmans  | 06/05/21  22:18:12 | Winkelbeoordeling :
De meeste dingen vooral diamondpainting van foto's die ik bestel zijn binnen 10 dagen bezorgd, heb nu 1x iets niet ontvangen en na dat gemeld te hebben kreeg ik mijn geld binnen een paar dagen teruggestort
sandra de roeck  | 05/05/21  21:32:23 | Winkelbeoordeling :
Fijne website waar je bijna alles op kan vinden. je kan het zo gek niet bedenken. Vaak even verder zoeken voor goede deals. Indien er problemen zijn om levering enz wordt je ook altijd heel snel geholpen.
Nathalie Buttiens  | 29/04/21  17:24:11 | Winkelbeoordeling :
Ik heb voor mijn zuster een paar cadeautjes gekocht bij AliEpress. Alle cadeautjes, behalve eentje waren snel geleverd. Helaas was een cadeau door de douane tegengehouden en terug gestuurd. Ik moet nu al maanden wachten op een teruggave van mijn geld. Ik vind de klantenservice slecht bereikbaar.
Chantal Jansen  | 02/05/21  19:01:38 | Winkelbeoordeling :
Blijft ideaal voor koopjes. Soms valt de kwaliteit tegen soms heb je wel top kwaliteit, zowel qua kleding als gebruiksvoorwerpen. Zaden vallen standaard tegen, 9 van de 10 keer ontvang je iets anders dan besteld, soms zelfs wiet, meestal tref je zaden van klaversoorten.
Alexandra  | 02/05/21  05:36:19 | Winkelbeoordeling :
Fijne site waar je veel verschillende spullen kunt krijgen. Makkelijk is het om te kijken naar recensies ( vaak met foto's) en frequentie bestellingen om te zien hoe kwalitatief het product is wat je wilt kopen. De cashback wordt ook snel toegevoegd aan het account.
Mirjam van der Walle  | 27/04/21  10:31:32 | Winkelbeoordeling :
Alles wat je maar denkt nodig te hebben kun je vinden op AliExpress. Van kleding tot speelgoed en schoenen en zelfs speeltjes voor je papegaai. Ik heb al zoveel besteld. Super leuke dingen voor weinig geld.
rene van zijl  | 23/04/21  13:33:40 | Winkelbeoordeling :
ik mijn vrouw en dochter bestelen regelmatig bij ali express leuke dingen voor weinig geld een app op de telefoon en zoeken maar helemaal leuk en toch redelijk snel in huis aanrader voor iedereen en de keuze is heel groot voor ieder wat wils mvgr
Ellis  | 16/04/21  11:16:39 | Winkelbeoordeling :
Ali express heeft voor een goedkope prijs goede producten. Als je hier iets wilt bestellen is het wel handig om goed de recensies te lezen en kijken of er goede beoordeling is, want soms klopt het product niet met wat je denkt dat het is.
Tanja Dubbeld  | 12/04/21  10:09:16 | Winkelbeoordeling :
Leuke site Altijd goedkope en leuke spulletjes re vinden met een goed systeem vanterug betaling eerlijke mensen over het algemeen en mijn spullen redelijk op tijd om huis in de meeste gevallen dan top
Sandra Messchendorp  | 09/04/21  07:54:45 | Winkelbeoordeling :
Echt alles te vinden! Tip: wel goed de reviews bij de producten lezen. Voorkom je eventuele miskoop.
Marianne Kieft  | 08/04/21  10:28:53 | Winkelbeoordeling :
sinds kort bestelling gedaan via ali express top verzending zeer tevreden met de af handeling. aanrader. .
Veronica Veronica  | 07/04/21  09:25:04 | Winkelbeoordeling :
95% van mijn aankopen doe ik via AliExpress. Nergens vind je betere service en oordeel over disputen dan bij AliExpress. Na meer dan 900 orders weet ik waarover ik schrijf. Natuurlijk vertegenwoordigen zij ontelbare kleine en grote bedrijven en ja, er zitten ook rotte appels tussen.
johan ellenbroek  | 05/04/21  14:19:27 | Winkelbeoordeling :
goede site echt heel veel spullen voor heel erg weinig geld wordt meestal netjes op tijd thuis bezorgd zonder schade hier vind ik zelf echt alles wat ik maar nodig heb ik bestel hier al jaren en nog nooit problemen mee gehad
Ron Veltman  | 02/04/21  21:01:02 | Winkelbeoordeling :
Je zou denken dat die aller laagste prijzen nooit iets goeds kunnen voortbrengen. Maar wel bij AliExpress. Leuke hebbedingetjes en mooie accesoires. Te veel om op te noemen. En nooit ergens anders goedkoper.
Marìs van den Bovenkamp  | 04/04/21  08:06:45 | Winkelbeoordeling :
Bij deze webshop zijn heel veel leuke goedkope hebbedingetjes te vinden. Hun assortiment is breed, dus er is genoeg keuze. Ook handig voor cadeautjes. Wordt netjes verstuurd, dus deze webshop is zeker een aanrader!
Rifka Nooijen  | 30/03/21  16:13:25 | Winkelbeoordeling :
De levertijd is erg lang, maar meestal is het het wachten waard. Soms is de kwaliteit wat slechter, maar als je goed oplet welk product je koopt en de reviews doorleest, kom je zeker bij een goed product uit. De prijzen zijn verrassend laag en de producten werk prima.
illona van der boon  | 31/03/21  10:22:03 | Winkelbeoordeling :
ze hebben ook echt van alles voor verbazende lage prijzen. maten vallen wel altijd klein en kwaliteit is soms ook minder. de site is vrij makkelijk in gebruik. zoekfunctie werkt ook prima in het Nederlands gelukkig
Hettie Giethoorn  | 24/03/21  09:38:48 | Winkelbeoordeling :
Ik vind het een erg duidelijke en overzichtelijke website waarbij je echt van alles kan bestellen. ook kan je heel makkelijk zien hoeveel je moet betalen en of er verzendkosten aan verbonden zijn. nadeel zijn dat je niet weet wanneer je pakketje geleverd word.
Vladimir Bepnikov  | 22/03/21  10:11:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb regelmatig bij Aliexpress goederen besteld en nog nooit is het me tegen gevallen, Ben zeer tevreden en heb van te voren de levertijd voor lief genomen. Bij een geschil werd het geld terug op mijn rekening gestort. Bleek een probleem bij PostNL te zijn. Achteraf gezien een faire afhandeling.
Ingrid Boer de Boer  | 19/03/21  20:22:28 | Winkelbeoordeling :
fijne website, erg veel keuze voor iedereen in allerlei dagelijkse maar ook luxe artikelen. voor ieder wat wils. voor het bedrag hoef je het niet te laten kijk wel uit soms heb je hoge verzendt kosten. veel waard voor je geld.
L.U.C.I.A. Roof  | 20/03/21  16:29:44 | Winkelbeoordeling :
Wat kun je er niet kopen? Ik denk haast alles, en voor mini mini prijsjes. zo hou ik geld over voor andere dingen. Hoe gaaf is dat? En het iets langere wachten, dat heb ik er graag voor over. Goede service ook, kunnen anderen nog iets van leren
Daley van Gaal  | 14/03/21  10:23:32 | Winkelbeoordeling :
Hier vindt je werkelijk waar alles. De prijzen zijn dan ook nog eens echt goed. Je moet eventjes wachten voordat je je producten ontvangt maar dat is geen probleem als je de prijzen ziet. De klantenservice is makkelijk te bereiken en behulpzaam.
Rob Schooten  | 11/03/21  10:23:34 | Winkelbeoordeling :
ik ben tevreden over AliExpress. De prijzen zijn super laag, al zul je wel geduld moeten hebben om het in huis te krijgen, het komt natuurlijk niet om de hoek vandaan gestuurd. Nog wel even een tip let goed op de beschrijving hoe groot iets is
Anoniem  | 06/03/21  08:03:32 | Winkelbeoordeling :
Veel keuze voor allerlei sullen en goedkoop. Maar verwacht niet te veel met de kwaliteit van de producten. Wel begrijpelijk dat voor zo'n goedkope prijzen dan ook mindere kwaliteit. Door de corona, duurt nu echt heel lang met de bezorging.
s soerie  | 02/03/21  14:32:33 | Winkelbeoordeling :
goed webshop. heeft bijna alles, de producten zijn altijd van goede kwaliteit. als er iets mis met je aankoop is, wordt er altijd snel gereageerd en komen ze met een oplossing. informatie staat er altijd duidelijk bij en de site ziet er mooi uit.
Kees De Roo  | 02/03/21  08:33:34 | Winkelbeoordeling :
Je koopt altijd meer dan je nodig hebt door de leuke kleine prijsjes. Heb je een probleem met een produkt en de verkoper reageerd niet dan word je door de klantenservice van AliExpress zeer goed geholpen
Lance Hamilton  | 01/03/21  10:50:51 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is oké, bijna alles wat we bij AliExpress bestellen wordt bezorgd. Niet alles is naar wens, en het gaat een enkele keer ook wel eens mis, maar over het algemeen zijn we zeer tevreden over de manier waarop we kunnen bestellen en de producten die we ontvangen.
Joyce Nederkoorn  | 27/02/21  18:25:15 | Winkelbeoordeling :
super goedkope producten op aliexpress, veel keus van sokken tot speelgoed en van electra tot feestartikelen. vroeger vond ik de verzendtijd wat lang.. nu meestal binnen 3 a 4 weken in huis. ik ben tevreden
geert Bosgraaf  | 01/02/21  15:10:46 | Winkelbeoordeling :
over ali express heb ik veel van gehoord een heleboel goeie maar ook een heleboel slechte dingen van ali exspress dat ze geen goederen leveren waar je wel voor betaald hebt en nu schijnt de eigenaar van ali exspeess gearesteerd te zijn in china vanwege
Yvonne Kuijsten  | 30/01/21  18:50:12 | Winkelbeoordeling :
Prima site, leuke spullen en prijzen. Je moet wat langer op je aankoop wachten, maar dat is zeker te doen. Tot nu toe nog geen grote problemen gehad met levering. Ik koop er vaak wat voor mijn kleinkinderen.
Antwan van Summeren  | 29/01/21  09:01:59 | Winkelbeoordeling :
AliExpress biedt een keur aan mogelijkheden om producten te bestellen. Als je geen problemen hebt tegen een wat langere verzendtermijn dan ben je hier aan het goede adres. Let wel goed op de productkenmerken anders kan een koop toch nog tegenvallen. Mijn ervaring is uitstekend.
Ellen Westhoff  | 29/01/21  22:10:00 | Winkelbeoordeling :
De webshop waar alles te koop is. De kwaliteit laat meestal te wensen over, net als de snelheid waarmee iets wordt bezorgd, maar wat wil je voor dat geld. Vanuit milieuoverwegingen zou ik het al met al niet aanraden al je meuk vanuit China te laten komt.
Jane V vliet v sligtenhorst  | 27/01/21  17:54:07 | Winkelbeoordeling :
leuke site hier kun je leuke dingen vinden en kopen.TOP. van alles en nog wat je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het duidelijke foto s. Echt super leuk. Dus wat let je. Dus koop je leuke spulletjes bij AliExpress en het word netjes thuis bezorgd
Ilario Pieters  | 27/01/21  00:10:01 | Winkelbeoordeling :
Hele goeie spullen en zeer goedkoop. Vind vaak alles wat ik zoek alleen de verzendtijd is soms best lang. Maar geduld is een schone zaak want op den duur heb je toch iets goeds of moois in huis...Wat ook top is is dat als iets niet ok gaat ali het voor je oplost...
Filip Anthonis  | 21/01/21  09:46:17 | Winkelbeoordeling :
Ik was op zoek naar een wandkalender voor het nieuwe jaar. Via AliExpress kwam ik een mooi exemplaar - annual schedule - op het spoor. Het was even wachten, maar de kalender werd netjes verpakt thuis geleverd.
Anja Roos  | 21/01/21  19:03:59 | Winkelbeoordeling :
AliExpress, is een leuke site,met leuke, goedkope acties, vooral op de app kan je mee doen aan leuke spellen,om coupons/coins te verdienen, het duurt wel iets langer, maar daarom betaal je ook weinig,,ze hebben alles wat je maar wil, van make up en tot muur bekleding en decoratie, en kleding,enz.
Hetty Groenewegen  | 12/01/21  12:42:32 | Winkelbeoordeling :
wisselend in kwaliteit van producten. service is uitstekend optie voor gratis verzenden en over het algemeen heel redelijke verzendkosten bij kleine producten. prijs producten over het algemeen heel redelijk!
Lourdes Ting  | 10/01/21  07:04:46 | Winkelbeoordeling :
Al heeft een uitgebreid aanbod en goede prijzen. De site is enigszins onoverzichtelijk en voelt beetje aan als een scam. Maar tot nu to geen enkele issues. Alleen het verzenden duurt meestal erg lang.
Leo Wols  | 05/01/21  10:37:45 | Winkelbeoordeling :
AliExpress is een site met een groot aanbod van artiekellen en is goed koop en verzenden is gratis ,de verzending duurt wel wat langer maar dan heb je ook wat dus alleen maar lof voor aliexpress dus koop bij aliexpress
Susan Ghuijs  | 06/01/21  01:40:31 | Winkelbeoordeling :
Miljoenen artikelen voor een prikkie! De verzendtijd staat bij het artikel vermeld, want soms is die enkele maanden. Betrouwbaar bedrijf met goede service. Retourneren is nooit een probleem en als je ieys niet ontvangt, krijg je je geld terug.
Jillian  | 06/01/21  08:26:51 | Winkelbeoordeling :
Al jaren bestel ik dingen bij Aliexpress . Er zit best veel controle op (bericht wanneer je besteld, het bedrag binnen is, je kunt volgen waar je bestelling zich bevind en wanneer het geleverd is.) Je kunt ook makkelijk goede beoordelingen geven over de gekochte producten.
Ricky Wamberto  | 30/12/20  19:23:06 | Winkelbeoordeling :
Erg tevreden over AliExpress, jurkje was niet volgens de richtlijn van de advertentie. Foto gemaakt en naar de site gestuurd. Kreeg na 2 uur bericht en mijn geld terug. Het jurkje mocht ik houden omdat terugsturen te duur is voor de verkoper. Ik vind de service beter dan menig andere verkoper.
Romaike stel  | 22/12/20  12:03:34 | Winkelbeoordeling :
AliExpress heeft natuurlijk alles te bieden wat je maar kunt wensen. De levertijden zijn lang, maar dat weet je van te voren. De kwaliteit is zeer wisselend; heb wel eens wat linea recta in de prullenbak gegooid maar me ook wel eens verbaasd over de zeer degelijke kwaliteit.
Irina Oostrum  | 18/12/20  17:47:44 | Winkelbeoordeling :
wat een geweldige website is dit zeg. een echte uitkomst. er zijn zo veel mini winkelyjes op te vinden, allemaal georganiseerd en op een plek. soms is het even zoeken, maar er is altijd wel een goedkoop alternatief te vinden wat de prijs ook echt dubbel en dwars waard is.
Dineke Verboom  | 13/12/20  05:56:18 | Winkelbeoordeling :
Ontzettend veel keuze in allerlei artikelen. Goede zoekfunctie via de app met zoeken op foto. Verzendtijd is wisselend soms al snel geleverd soms lang wachten. Maar dat kan je verwachten. Soms komt het artikel niet overeen met de foto van de bestelling maar dat wordt meestal goed opgelost.
Room Addens  | 05/12/20  23:03:09 | Winkelbeoordeling :
Leuke hebbedingetjes voor leuke prijsjes. Meestal ook snel in huis ik heb nooit langer dan 2 weekjes hoeven wachten op m'n pakketjes. Zelfs al een paar keer gewonnen bij de spulletjes van 1 cent. Ik blijf door bestellen
Celishje Limm  | 27/11/20  14:41:38 | Winkelbeoordeling :
Webshop met leuke en goedkope spulletjes. Ik kan hier altijd wel vinden waarnaar ik op zoek heb.Ik heb goede ervaringen gehad met de verkopers. .Enige nadeel is dat ik altijd veel meer koop dan wat ik voorgenomen heb, maar niet erg toch? :)
Corina Bakker  | 09/11/20  01:19:18 | Winkelbeoordeling :
een leuke site waar je voor weinig geld leuke en handige dingen kan kopen. De levering is soms wat traag. maar de service is meestal geweldig. voldoet een product niet omdat het anders is dan men omschreven had krijg je gewoon of al je geld of een deel ervan terug
Henriette Prinzen  | 08/11/20  19:17:01 | Winkelbeoordeling :
de site is erg duidelijk en overzichtelijk. vaak worden producten gratis verzonden. als er n leveringsprobleem is kun je een melding maken bij aliexpress zelf en de betreffende verzender. tot nu toe altijd goed geleverd
Katharina Keij  | 02/11/20  14:39:37 | Winkelbeoordeling :
Een fijne webwinkel om rond te snuffelen. Je kan gewoon in het Nederlands zoeken en als je een product hebt gevonden dan kan je ook nog gemakkelijk doorklikken. Tevens kan je aangeven dat je geen verzendkosten wilt en dat is iets wat veel vergelijkbare websites missen.
Paula ter Metz  | 30/10/20  08:52:45 | Winkelbeoordeling :
Ik vind Ali een hele fijne site om producten op te bestellen, ook al duurt het wachten soms wel lang haha. Het assortiment is zeer uitgebreid en meestal koop ik hobbyartikelen en dat scheelt aanzienlijk met de reguliere winkels. Kortom ik ben fan!
Fred Heineken  | 29/10/20  12:43:08 | Winkelbeoordeling :
Gewoon goed bij AliExpress, prima product (touchscreen Huawei) In tijd van 3 weken geleverd, ik ben tevreden. In tegenstelling tot sommigen, kan ik zeggen dat met 100+ bestellingen er 1 de mist in ging. Dispute destijds ingesteld, en het hele bedrag vlot terug gehad.
Ailani Bouma  | 18/10/20  17:53:22 | Winkelbeoordeling :
het is een leuke winkel waar je veel dingen voor weinig geld kan halen ik doe copsplay en haal daar vaak me dingen vandaag en soms is het nog beter dan als je het in een webshop duurder koopt en je krijgt een snelle cashback
Seyma Nur  | 09/10/20  15:02:09 | Winkelbeoordeling :
Beste app ooit, zo goedkoop als het maar kan en je krijgt nog is de leukste producten enige nadeel is dat het soms echt een tijd kan duren voor het thuis is! Verder top app
Marijke  | 13/10/20  20:41:50 | Winkelbeoordeling :
Eerlijk gezegd bestel ik elke week wel iets bij AliExpress. De ene keer zijn dat knoopjes of stickers en de andere keer is het een t shirt voor mijn zoon of zijn het mondmaskers. Er is ruime keuze en het is goedkoop winkelen.
Céline Marsman  | 13/10/20  12:10:53 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop met verschillende keuzes van over de hele wereld. Verzendkosten zijn iets omhoog gegaan bij veel verkopers, vergeleken met 1 a 2 jaar terug maar dit is nog steeds minimaal. Goed op de reviews van verkopers en van de producten letten!
Mia Verburg  | 11/10/20  06:11:22 | Winkelbeoordeling :
Als je geduld heb met je bestelling is het heel goed te doen om hier wat te bestellen. De prijzen zijn heel gunstig. Over het algemeen wordt er netjes gereageerd als je vragen heb. mijn bestellingen zijn tot nu toe niet allemaal aangekomen maar dat wordt wel netjes opgelost.
Loura De Weger  | 06/10/20  13:21:39 | Winkelbeoordeling :
Ik ben al een aantal jaren klant bij Aliexpress. Tot grote tevredenheid. Persoonlijk heb ik nooit problemen gehad en dat terwijl ik er toch minstens een paar honderd aankopen heb gedaan. De kwaliteit is prima. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Ik beveel Aliexpress van harte aan!
Robin  | 06/10/20  11:40:01 | Winkelbeoordeling :
Spullen die je in hier in webshops vaak voor een veelvoud koopt. Kwaliteit moet je altijd controleren in reviews van andere kopers. Kan anders nog wel eens te wensen overlaten. Let ook op namaak artikelen. Goedkoop is vaak duurkoop/nep
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

ONTVANG 5,00% CASHCOINS Bongo Dekbed-Discounter
visit register click click