ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
NordVPN

ah.nl Beoordelingen


Op deze pagina vind je shopinformatie en beoordelingen over ah.nl

Jouw boodschappen shop je voordelig bij ah.nl

Boodschappen bij jouw favoriete winkel doe jij nu online bij ah.nl De webshop helpt jou met het maken van een boodschappenlijst. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben zij ook diverse recepten online voor een overheerlijk avondmaal! De boodschappen die jij online koopt, worden ook nog thuisbezorgd tot helemaal in jouw keuken. Ga lekker onderuit zitten op de bank en bestel jouw boodschappen nu online bij ah.nl!

ah.nl Beoordelingen

Jack Beverloo  | 24/07/20  22:26:42 | Winkelbeoordeling :
Elke week kopen wij onze boodschappen bij AH. Volop keuze, altijd verse groenten en fruit en heerlijk brood om van te genieten. Het zal je niet gauw gebeuren dat jouw product niet aanwezig is. De prijzen zijn prima, zeker als je de aanbiedingen benut. Ook in coronatijd is AH online onze winkel!
Alvarez  | 06/07/20  16:27:05 | Winkelbeoordeling :
AH heeft zeer goede kwaliteit voedsel, voor een redelijke prijs en het bezorgen is voor ons al ruim 13 jaar een fantastische uitkomst!. Soms is hun voorraad helaas niet snel genoeg aangevuld. De bezorger is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.
Monique von Wintersdorff  | 28/06/20  22:15:22 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel elke week en ben heel tevreden over de service. Op een enkele keer na wordt er niks vergeten, is alles netjes verpakt. Bezorger is vriendelijk. Bestellen via de app is vrij eenvoudig en bestelling nog aanpassen is ook mogelijk
Jonno Fijn  | 28/06/20  00:37:47 | Winkelbeoordeling :
Overzichtelijke website waar naast een ruim assortiment ook veel informatie te vinden is. De Bonusaanbiedingen zijn geregeld erg scherp en het loont altijd om even bij de opruiming te kijken. Leuke ideetjes en veel verrassende non-food producten voor een webshop van een supermarktketen.
Floortje Hack  | 19/06/20  10:51:30 | Winkelbeoordeling :
Online je boodschappen bestellen en laten thuis bezorgen in een paar klikken. Ideaal voor drukken mensen of degene die een hekel hebben aan de supermarkt. Ruim assortiment en altijd veel acties. Aanrader!
Hans Kazan  | 15/06/20  09:56:50 | Winkelbeoordeling :
Wij laten onze boodschappen voortaan bezorgen als we wat minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel met een prima service, groot en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel.
Judith  | 14/06/20  11:36:55 | Winkelbeoordeling :
Ik bestel wekelijks bij de Albert Heijn en ben daar erg tevreden over. Het komt wel regelmatig voor dat er iets mist of dat verpakkingen kapot zijn door verkeerd inpakken, maar een berichtje naar AH en bij een volgende bestelling krijg je het gewoon vergoed.
Anne K.  | 13/06/20  10:38:48 | Winkelbeoordeling :
Boodschappen online bestellen was nog nooit zo handig en tegenwoordig ook de spaarzegels online! Bestelling wordt keurig thuisbezorgd, vriendelijk personeel en ze brengen het tot in de keuken (alleen nu even niet)
Sven de winter  | 09/06/20  19:42:24 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk bestellen op ah.nl. Goede service, bij €35,- gratis thuis bezorgd tot in de keuken, dus hoef de deur niet meer uit! Embalage wordt gelijk verrekend, en de producten hebben ze altijd. Zeker aan te raden als je weinig tijd hebt, en ze leveren tot 10uur 's avonds en later als het moet.
Louis Rolevink  | 26/05/20  13:51:47 | Winkelbeoordeling :
Ook nu tijdens Corona tijd is AH service op tijd en echt de moeite waard je boodschappen via online service op tijd thuis bezorgd te krijgen. Echt een goed alternatief zo. Ook als je als oudere niet tijdens drukke momenten de winkel zelf kunt bezoeken.
J. Arts  | 24/05/20  10:16:19 | Winkelbeoordeling :
Ben zeer tevreden over de nette manier van thuisbezorging van de boodschappen bij AH. Ik kan dit zeker aanraden voor diegene die overwegen om boodschappen te bestellen. Kwaliteit van de boodschappen ook prima.
Ben Thuis  | 20/05/20  20:55:43 | Winkelbeoordeling :
In deze bizarre tijd geef ik met regelmaat een complimentje aan het mandjesvrouwtje zoals ik haar noem, en de cassieres dat ik blij ben dat ze gewoon doorwerken zodat ik mijn boodschappen kan doen. Overal maken ze soms fouten en wij als klanten dus ook. Het is geven en nemen in deze omstandigheden.
Andrea  | 21/05/20  23:17:56 | Winkelbeoordeling :
The products arrived on time and also in very good conditions. I expected for the product to take longer because I understand the fact that right now allot of people are doing their shopping online but it did bot took so long. Very good service over all!
Rolff  | 21/05/20  08:39:07 | Winkelbeoordeling :
Sinds ik via Ipay.nl AH.nl heb ontdekt, doe ik mijn boodschappen steeds vaker online! Vooral vanwege de extra korting en het gemak van bestellen! Onsdanks dat stap ik nu nog wel eens een echte winkel binnen!
Monique  | 20/05/20  06:45:17 | Winkelbeoordeling :
De ah, Albert Heijn, is een ruim opgezette winkel. Met ook een overzichtelijke site, met daarop de aanbiedingen maar ook leuke en lekkere recepten. De ah bezorging bevalt erg goed. Dat scheelt weer naar de winkel gaan. Ideaal kan ik je zeggen, zeker in deze tijd!
Maud Van der Linden  | 18/05/20  13:25:37 | Winkelbeoordeling :
hele goede kwaliteit, goede aanbieding, steeds meer biologische producten die betaalbaar zijn en de bezorgservice is accuraat met hele vriendelijke bezorgers, er is echt helemaal niets op aan te merken
Alie Berends  | 11/05/20  11:27:56 | Winkelbeoordeling :
De bezorging is altijd prima op tijd. Mocht er schade zijn dan krijg je na een mail het bedrag bij de volgende bestelling terug. Producten netjes gesorteerd.producten die je vergeten was kan je een dag van te voren nog bij boeken. Ideaal!
Anita Keizer  | 06/05/20  12:29:16 | Winkelbeoordeling :
Pasgeleden bij ah online boodschappen besteld ,was echt snelle service van ah Gelukkig ook nog genoeg bezorgmomentem om te kiezen tijdens de corona crisis top Echt handig om thuis boodschappen te laten bezorgen wanneer je bang bent voor contact met andere mensen in deze tijd
Dennis  | 02/05/20  13:49:29 | Winkelbeoordeling :
De website is makkelijk te gebruiken en betalen kan op meerdere manieren. Het leggen van contact via de website is erg handig en snel. De optie boodschappen bezorgen is makkelijk. Ik gebruik dit al 2 jaar. De bestelde boodschappen worden netjes thuis geleverd, zelfs in coronatijd.
NATHALIE Verstappen  | 02/05/20  23:27:13 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel goede produkten en lekkere recepten die he makkelijk in de winkel kunt vinden ook voor vegetariers veel gezonde producten.En als je wilt dan kun je het thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel en niet meer zo duur als vroeger fruit en groente super vers
Wilein dijkstra  | 04/05/20  07:29:51 | Winkelbeoordeling :
Fantastisch om in deze moeilijke tijd van corona onze wekelijkse boodschappen thuis aangeleverd te krijgen. Keurig op afgesproken uur. Netjes verzorgd Elke keer opnieuw met zorg afgeleverd. Dank aan AH
Linda Boord  | 30/04/20  12:37:38 | Winkelbeoordeling :
Bij de Albert Heijn kun je makkelijk winkelen, zowel online als offline. Ze hebben altijd leuke acties en je krijgt ook een goede cashback. De acties bestaan uit kortingen op producten maar ook wel eens korting op bezorgen. Ik raad aan om zeker een kijkje te nemen.
evelien snel  | 27/04/20  10:07:16 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn is een bekende supermarkt voor velen, gelukkig hebben ze ook een online winkel. Voor als het even makkelijker is om het te laten bezorgen of op te halen, dat scheelt immers weer wat tijd in de winkel. Ze hebben veel momenten wanneer je het kan laten bezorgen.
Sander Vasseur  | 18/04/20  14:37:12 | Winkelbeoordeling :
Erg fijne site om boodschappen te doen of te bestellen. Doe het bij mijzelf twee keer per week voor het werk. Er is zo nu en dan iets niet op voorraad maar moet zeggen dat je hier dan ook wel netjes een mailtje van krijgt.
Maaike Ploeg  | 13/04/20  13:48:22 | Winkelbeoordeling :
Geweldige webshop. Heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik, goede zoekfunctie. Handige opties zoals boodschappenlijstjes opslaan en favorieten aanmaken. Ideaal dat elk product tot in detail beschreven wordt, ook de ingrediëntenlijst of bereidingswijze. Fantastische klantenservice.
Joyce Martens  | 02/04/20  16:21:09 | Winkelbeoordeling :
Bestellen bij AH is altijd een feestje. Het gaat makkelijk en snel en alles word netjes en prefect bezordg. Ontbreekt en iets of is kapot dan word dat ook altijd erg netjes opgelost. Kortom hier kun je rustig je boodschappen doen.
Evert Wallet  | 02/04/20  07:41:02 | Winkelbeoordeling :
De website is goed te bereiken na de hamsterweken, de website is ook makkelijk in gebruik je ziet gelijk waar je moet zijn en heel overzichtelijk. en de service is zeer goed de vragen worden meteen beantwoord en opgelost Mvg Eve
Cor Veltman  | 30/03/20  20:51:24 | Winkelbeoordeling :
ah.nl is een uitstekende web site.Goed overzichtelijk en duidelijk.Erg makkelijk om je boodschappen te bestellen.Snel in huis en geen gesjouw met je boodschappen.Echt een aanrader om dat eens te proberen.
Berry Stevens  | 25/03/20  09:10:04 | Winkelbeoordeling :
Wij doen altijd onze boodschappen bij de Albert Heijn, recentelijk ook nog online bestelt bij ah.nl, zijn er wel tevreden over, soms wel wat moeilijk om producten die ik wil, om die te vinden maar verder is alles goed gegaan. Ook prijs e.d. is prima!
Harry Webber  | 16/03/20  17:39:10 | Winkelbeoordeling :
Je kunt prima winkelen bij Albert Heijn, On en offline. Altijd vette aanbiedingen, leuke spaar acties ook. En met cashback. En soms ook met gratis bezorgen. Zeg nu zelf, wat wil een mens nog meer? Kortom een aanrader. Bespaar tijd en geld.
Kyra van der Sluis  | 16/03/20  15:09:12 | Winkelbeoordeling :
Handige, gebruiksvriendelijke website. Zowel op een computer als tablet of smartphone goed te gebruiken. Heel oberzichtelijk en een ruim aanbod aam producten. Makkelijk boodscahppen doen en klaar laten zetten of thuis laten bezorgen.
Maurice  | 15/03/20  20:35:47 | Winkelbeoordeling :
De Albert Heijn site is een super duidelijke website, met veel overzichtelijke artikelen en producten. Er zijn tevens veel recepten te vinden, erg handig als je niet weet wat je moet gaan koken, er staat zelfs bij hoeveel calorieen er per gerecht in zitten.
Alisaa Skobeleva  | 07/03/20  16:12:09 | Winkelbeoordeling :
Dat is echt leuk en makkelijk dat je kunt gewoon je boodschappen voor op een bepaalde dag en tijdstip bestellen. Het assortiment in de online winkel is altijd brede en beter, maar met fruit en groente is het niet altijd een success, dat moet je beter in de winkel uitkiezen.
Sabine  | 03/03/20  08:12:58 | Winkelbeoordeling :
Onlangs voor het eerst een maaltijdpakket en wat overige boodschappen besteld. Dit ga ik zeker vaker doen! Een goede service en voor mij ideaal dat ik het gewoon in de winkel op kan halen maar dat het dus voor je klaar staat. Lekker snel en makkelijk.
danielle visscher  | 28/02/20  16:00:39 | Winkelbeoordeling :
Veel producten van goede kwaliteit, ruim assortiment met verschillende prijsklasses. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Hebben altijd genoeg voorraad en de winkel ziet er netjes uit. Ook goede inrichting dus kan alles goed vinden.
 | 01/03/20  13:58:06 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel te bestellen en een prima service. Helaas zijn er wel regelmatig producten niet voldoende op voorraad, desondanks worden er goede alternatieven voorgesteld. Het assortiment is groot in zowel A als B merken.
John Vd Bogaard  | 29/02/20  14:04:23 | Winkelbeoordeling :
Lekker makkelijk vanuit je luie stoel alle boodschappen bestellen die je nodig hebt. Zeker als je een keer een feest hebt en veel boodschappen nodig hebt. Handig thuis aan huis bezorgd. Indien gewenst tot in de keuken
Ellen Steen  | 27/02/20  19:40:22 | Winkelbeoordeling :
Verse producten, komen in afgesproken tijdsblok. Vriendelijke bezorgers. Handig boodschappenlijst wordt er bij gehouden op je persoonlijke pagina. Goede bonus aanbiedingen. Website is snel en heeft handige zoekfuncties
Ellen Bakker  | 24/02/20  07:56:27 | Winkelbeoordeling :
Wij hebben wel eens besteld via AH.nl. Dit is de weinige keren dat we besteld hebben goed bevallen. Nette service. Het bevat ook een zeer ruim assortiment wat het makkelijk winkelen maakt. Wij zouden dit dan ook zeker aanraden!
Peter Tosh  | 21/02/20  07:39:01 | Winkelbeoordeling :
Prima ervaringen met ah.nl. Toen ik daar de eerste keer iets bestelde, werd alles op tijd en vers bij mij op het afgesproken uur geleverd en wat wil je nog meer. Toen het de eerste maal zo goed ging ben ik het steeds meer gaan gebruiken, super makkelijk!
Mirian Ten broek  | 16/02/20  08:18:13 | Winkelbeoordeling :
Ah.nl is de ideale winkel om te shoppen, zowel aan huis laten bezorgen, of gewoon naar de winkel te gaan, er werken hele leuke mensen, met veel kundige ervaring, altijd hele leuke aanbiedingen, zoals de 1+1 gratis, zo kun je en hele boel geld besparen.
Kees Veerman  | 15/02/20  09:37:18 | Winkelbeoordeling :
Super nette winkel waar er altijd voordeeltjes te vinden zijn. Personeel is erg behulpzaan en vriendelijk. Ook kan ik pakketjes van BOL.com retour sturen als ik een verkeerde maat of artikel heb ontvangen. De winkel met heerlijke gratis koffie/thee is goed, maar ook online bestel ik nu voordelig!
Sjaak Swart  | 07/02/20  16:40:09 | Winkelbeoordeling :
Bij de webshop van Albert Heijn kun je op praktische wijze je wekelijkse boodschappen bestellen, zonder daarvoor naar een supermarkt te hoeven gaan. Door het ruime aanbod is het tamelijk eenvoudig thuis een keuze te maken.
Peter Faber  | 04/02/20  08:51:59 | Winkelbeoordeling :
Super handige en een fijne makkelijke winkel om online te gaan shoppen, op mijn werk bestel ik mijn boodschappen en op het tijdstip dat ik thuis kom laat ik het bij mij thuis bezorgen, ideaal! Gelijk aan de slag met de verse producten van de AH, super!!
Tatjana Juginovic  | 25/01/20  08:06:47 | Winkelbeoordeling :
Goede kwaliteit en goede service. Zeker handig om een personlijke aanbiedingen per mail te krijgen. Zo heb je meteen goed overzicht van bonus producten. Ook veel lekkere recepten op de website. Vaak bonus aanbiedingen en leuke spaaracties.
Clint Eastwood  | 24/01/20  18:34:13 | Winkelbeoordeling :
Service staat bij AH in de winkels.als online hoog in het vaandel. Regelmatig maak ik gebruik van AH.nl voor het gemak. er zijn vaak producten in de bonus zijn waar je gratis bezorging mee krijgt, altijd even vriendelijke en beleefde bezorgers en de producten zijn in goede staat.
Freddy Maertens  | 23/01/20  19:10:51 | Winkelbeoordeling :
Albert Heijn is overzichtelijk en heeft een goede service, mocht er toch iets niet (goed) geleverd zijn. Nagenoeg alles wat in de vaste winkels te krijgen is, kun je ook via de site bestellen. Wijzigen van een bestelling gaat ook heel makkelijk!
Hennie Loriaux  | 18/01/20  06:28:24 | Winkelbeoordeling :
Ik heb goede ervaring met ah.nl. Groot assortiment van artikelen, heel veel interessante aanbiedingen en acties met interessante prijzen, goede service in de winkel, en leuke spaaracties voor bijvoorbeeld korting op dagjes uit. Persoonlijke bonusaanbiedingen met klantenkaart
Danssss  | 17/01/20  10:26:45 | Winkelbeoordeling :
Heel tevreden. Goede service. Aardige mensen. Zou wel een klein beetje sneller mogen, maar verder Gewoon helemaal top. En verder goed ja heel goed eigenlijk wel ik moet minimaal 200 tekens dus ja dat doen we dan maar he
L.U.C.I.A. Roof  | 15/01/20  13:38:43 | Winkelbeoordeling :
Ah, echt leuk winkelen On en offline. Altijd vette aanbiedingen, leuke spaar acties ook. En met cashback. En soms ook met gratis bezorgen. Zeg nu zelf, wat wil een mens nog meer? O ja en ook etos en gall en gall horen erbij. Kortom, aanrader. Bespaar tijd en geld.
Gio Santana  | 01/01/20  11:35:09 | Winkelbeoordeling :
AH heeft een overzichtelijke webshop met veel extra aanbiedingen voor vaste klanten, er is één keer iets fout gegaan maar dat werd snel correct opgelost door een vergoeding op mijn volgende bestelling, goede verse producten. Prima klantenservice,die ook goed luisteren!
remond reichwein  | 30/12/19  12:09:03 | Winkelbeoordeling :
een van Nederlands grootste en meest veelzijdige supermarkt ketens ruime keuze aan voedingsstoffen en huishoudelijke artikelen goede nette klanten service snelle levering vriendelijk behulpzaam personeel bezorg je zo snel geleverd
Miriam Piccini  | 28/12/19  16:04:51 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik ga al jaren boodschappen doen bij de AH, ben zeer tevreden over de kwaliteit het grote assortiment en de vele aanbiedingen,sinds kort kijk ik ook op de website van AH, ik kan het iedereen aanbevelen om ook een kijkje te nemen.
 | 24/12/19  14:38:42 | Winkelbeoordeling :
fijn dat er bezorging is van de Albert Heijn. het wordt bij mij altijd goed op tijd bezorgd en prettig dat het tot in de keuken bezorgd wordt. ik doe dit eigenlijk alleen voor de zware boodschappen...
Patricia De Lang  | 21/12/19  05:40:34 | Winkelbeoordeling :
altijd een hele fijne winkel om je boodschappen te bestellen, produkten zijn altijd vers en nooit aan de datum, keurige bezorgers, en altijd op tijd....dus ik zeg doen. en het is zo fijn dat je nppit meer zelf met zware boodschappen hoeft te sjouwen.
Belinda  | 21/12/19  10:33:55 | Winkelbeoordeling :
Ah heeft heel veel keuze en voor mij ook heel belangrijk is de grote keuze van glute vrije en lactose vrije producten, en door dat je een bonus kaart heb bij ah krijg je vaak mooie aanbiedingen met mooie kortingen, personeel is ook vriendelijk
Fleur Roemers  | 13/12/19  12:19:27 | Winkelbeoordeling :
Zowel online winkelen of gewoon zelf in de Albert heijn boodschappen doen, geweldige winkel, goede service, leuke aanbiedingen
Anouska Poets  | 06/12/19  13:29:16 | Winkelbeoordeling :
Ik ben heel tevreden over de bezorgservice van AH, netjes binnen het gekozen tijdvak, keurig via app op de hoogte van exacte tijdstip bezorger. bezorgers zijn ook vrolijk en vriendelijk, heb tot nu toe 2 x meegemaakt dat er 1 artikel niet op voorraad was, al met al voor mij dus een hele dikke 10.
Manuela V Renswoude  | 08/12/19  15:04:31 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop om online te bestellen. Ze hebben een zeer ruime keuze aan te bestellen produkten en ook veel produkten die alleen hun hebben . Qua prijzen is t qua prijs/kwaliteitsverhouding niet echt duur. Het enigste nadeel is dat je wel voor 70 euro moet bestellen willen ze aan huis leveren
Henriette  | 07/12/19  21:14:32 | Winkelbeoordeling :
Via deze webshop kun je op praktische wijze je wekelijkse boodschappen bestellen, zonder daarvoor naar een supermarkt te hoeven gaan. Door het ruime aanbod is het tamelijk eenvoudig thuis een keuze te maken.
Mandy Kramer  | 09/12/19  00:18:36 | Winkelbeoordeling :
De Albert heijn wat is het ook een fijne winkel en wat hebben ze veel keus .Een super website waar je vanuit je luie stoel je boodschappen kunt doen .Ook hebben ze altijd goede aanbiedingen ,winkel is netjes goed en logisch ingedeeld fijne service .
Fenny Van IJsselmuiden  | 08/12/19  13:27:12 | Winkelbeoordeling :
Superhandige service, de boodschappen worden tot in de keuken gebracht. Het enige nadeel is, dat je minimaal voor 70,00 euro moet bestellen. Dat is best veel, als je maar alleen bent.De boodschappen worden in statiegeld kratten (à 4 euro) bezorgd, deze kun je de volgende keer weer inleveren
Chris Meeuwissen  | 02/12/19  09:11:11 | Winkelbeoordeling :
duidelijke site, en alles wat je nodig hebt kan je daar vinden. ook handig dat je zelf kan kiezen wanneer je je bestelling kan ophalen in een winkel. afhandelen van je bestelling is ook erg duidelijk.
Melody  | 28/11/19  16:47:59 | Winkelbeoordeling :
AH is een fijne makkelijke winkel om online te gaan shoppen. op werk bestel ik mijn boodschappen en het Tijdstip dat ik thuis kom laat ik het bij mij thuis bezorgen, ideal! Gelijk aan de slag met de verse producten van de AH!
Bert Visser  | 27/11/19  08:16:48 | Winkelbeoordeling :
Ik heb altijd een probleemloze levering van online bestelde boodschappen van AH, zeer ruim assortiment, redelijke prijzen en prima bestelproces. Vooral heel handig is de mogelijkheid om nog tot dag voor levering producten toe te voegen.
Johan van Uffelen  | 19/11/19  14:09:53 | Winkelbeoordeling :
AH heeft een prima website met van alle artikelen een uitgebreide productbeschrijving, prijs per stuk en per kilo, recepten, hoe te bewaren, etc. Er kan eenvoudig een boodschappenlijstje worden aangemaakt of een winkelmandje worden gevuld voor thuisbezorging.
Chan Sman  | 19/11/19  08:13:03 | Winkelbeoordeling :
Bezorg netjes, op tijd. Nette bezorgers. De boodschappen worden netjes in de keuken neergezet. Boodschappen in goede orde ontvangen.Goed werkende en duidelijke app. Klantenservice is ook goed te bereiken en vriendelijk personeel.
Petra van Ommen  | 15/11/19  10:56:23 | Winkelbeoordeling :
Niet de goedkoopste, maar voor mij lekker dichtbij. Over het algemeen hebben ze alle dingen die ik nodig heb. De app is ook erg prettig om te gebruiken. Bij bestelling van speciale items hoef je ook geen verzendkosten te betalen.
Sarah Wennekes  | 18/11/19  14:33:23 | Winkelbeoordeling :
Ik ben zeker zeer tevreden ik zoek alles op op de site en kijk of het in de winkel in de buurt beschikbaar is en ga het daar dan halen zodat ik niet voor niks naar de winkel ga om te kijken of ze het hebben zeker 5 sterren waard
miriam piccin  | 13/11/19  11:06:30 | Winkelbeoordeling :
Hallo,ik vind de AH de beste en winkel om boodschappen te doen. De reden hiervan is het grote assortiment en de vele lage prijzen. Ook hebben ze een huismerk waar ik zeer over te spreken ben. Ik doe ook weleens boodschappen via de website van AH, zeer overzichtelijk en een snelle service. Ik kan het iedereen aanbevelen om ook eens een kijkje op de website van AH want het is zeker de moeite waard.
Chanel West Coast  | 11/11/19  07:49:40 | Winkelbeoordeling :
Bij de Albert Heijn kopen we of laten onze boodschappen bezorgen als we wat minder tijd hebben, super ideaal allemaal bij AH, geweldige winkel, groot en altijd opgeruimd en altijd alles op voorraad. Leuke bonusaanbiedingen en vriendelijk personeel.
Jacks Teller  | 10/11/19  09:57:21 | Winkelbeoordeling :
Bij de Albert Heijn kun je super handig en makkelijk winkelen, ze hebben heel veel producten op voorraad. Ook is het gemakkelijk om online een bestelling te plaatsen en je kan kiezen hoe je deze bestelling geleverd ziet worden. Je kan de boodschappen zelf ophalen, maar ook thuis laten bezorgen.
Steelo Brim  | 01/11/19  18:58:08 | Winkelbeoordeling :
Ik ben super tevreden over de bezorgservice van AH. Netjes binnen het gekozen tijdvak, keurig via app op de hoogte van exacte tijdstip bezorger. Alle bezorgers vriendelijk, vrolijk en service gericht, heb tot nu toe 2 x meegemaakt dat er 1 artikel niet op voorraad was.
Flash Gordon  | 04/11/19  14:30:39 | Winkelbeoordeling :
Het is super handig om online te shoppen bij de AH als je niet naar de winkel kan of wil. Je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd, wie wil dat nou niet? Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Arnold Ehbel  | 03/11/19  10:35:12 | Winkelbeoordeling :
Goede webshop,overzichterlijk. Veel extra aanbiedingen voor vaste klanten,iser een keer iets fout gegaan wordt het correct opgelost door b.v. een vergoeding,goede versprodukten.Prima klantenservice,die goed luisteren.
marianne penninkhof  | 20/10/19  15:18:50 | Winkelbeoordeling :
Ah , zeer prettige winkel vooral de xl. Ruime keus,verse artikelen en zeer aantrekkelijke aanbiedingen. Ook hebben ze leuke acties zoals nu de ovenschalen actie. Het thuis bezorgen hebben ze ook goed geregeld ! Top
Siham Amraoui  | 15/10/19  11:43:42 | Winkelbeoordeling :
Albert Hein is een van mij favoriete supermarkten. Goede kwaliteit. Service is ook echt een 10. Niet goed geld terug. De aanbiedingen zijn ook altijd fijn. Ideaal dat je nu ook thuis kan laten bezorgen tot aan de deur. De kristwlzegels is ook een leuke spaaractie. Ik ben tevreden
Raymond de Zwart  | 10/10/19  20:28:46 | Winkelbeoordeling :
Zeer tevreden over bestellen bij Ah. Snelle levering. Goede bonusprijzen per week. Jammer dat er weinig betaalmogelijkheden zijn. Bezorgers leveren altijd alles netjes af tot in de keuken. Is er iets vergeten of kapot, dan word dat zeer snel in orde gemaakt.
karsh  | 10/10/19  15:23:21 | Winkelbeoordeling :
Fijne supermarkt, en leuke acties zodat er geen verzendkosten zijn. De online website is heel overzichtelijk! Ik bestel niet vaak online, maar het is zeker aan te raden voor een keertje ;​) Fijne cashback.
christina verschoor  | 10/10/19  08:39:17 | Winkelbeoordeling :
Heel fijn dat ze ook thuisbezorgen. Heel makkelijk. Je krijgt de tijd door dus je wet ongeveer hoe laat. Als ze iets vergeten zijn kan je het zo bij de ah in de buurt bij de klantenservice ophalen. Fijn om je voorraad bij te vullen.
Astrid Krieg  | 02/10/19  12:42:31 | Winkelbeoordeling :
AH heeft een duidelijke en overzichtelijke website. Leuk dat je persoonlijke bonus aanbiedingen in je mailbox binnen krijgt van de producten die je regelmatige koopt bij de AH winkel. Fijn dat er ook zoveel recepten op de website staan, dat maakt het makkelijker om iets te eten te kiezen.
Evert Jansma  | 02/10/19  12:52:54 | Winkelbeoordeling :
Sinds kort maken wij gebruik van de service van AH om boodschappen online te bestellen en dan thuis te laten bezorgen. Ik heb lang geaarzeld alvorens dit een keer uit te proberen, maar nu bevalt het uitstekend en we zullen dit blijven doen.
J.M.D. Pardoel-verkerk  | 02/10/19  14:08:51 | Winkelbeoordeling :
Een bedrijf van kwaliteit en betaalbaar Kortom al jarenlang een begrip als grootgrutter !! en online winkelen bij Appie beveel ik van Harte aan !! Hele goede ervaring mee !! Ja een echte aanrader voor iedereen !!
Linda  | 02/10/19  10:47:01 | Winkelbeoordeling :
Uitgebreid aanbod, overzichtelijk en goed service, mocht er toch iets niet (goed) geleverd zijn. Nagenoeg alles wat in de vaste winkels te krijgen is, kun je ook via de site bestellen. Wijzigen van een bestelling is ook makkelijk.
Chila van den Eertwegh  | 02/10/19  08:11:15 | Winkelbeoordeling :
Naast boodschappen doen kun je ook de allerhande box bestellen, gratis bezorgd vanaf drie gerechten. Alle producten zijn verdeeld in verschillende categorieën, daardoor gemakkelijk zoeken op wat voor jou relevant is. Bonus zichtbaar. In de app bezorgtijd zichtbaar, va 50 euro is bezorgen gratis.
Veronika Kalou  | 30/09/19  08:00:37 | Winkelbeoordeling :
Wij doen onze boodschappen geregeld online bestellen bij de Albert Heijn. Het word netjes thuisgebracht en scheelt daardoor enorm in het sjouwen en impuls aankopen. Regelmatig is er een kortingscode waardoor ook het bezorgen zelfs gratis is.
Carlijn Kant  | 27/09/19  13:08:46 | Winkelbeoordeling :
Fijne webshop. De website is duidelijk en overzichtelijk. Je kunt er alles vinden wat je ook in de winkel kunt vinden. De aanbiedingen zijn er duidelijk vermeld. Ook kun je je boodschappen laten bezorgen wat fijn is.
Henri van Heijningen  | 25/09/19  15:13:25 | Winkelbeoordeling :
Al jaren laten we wekelijks de boodschappen thuis bezorgen. En is er een extra bestelling geen probleem, geen extra kosten via het abonnement mag je iedere dag een bestelling laten komen. Versheid is prima.
Inki Kroon  | 24/09/19  18:05:31 | Winkelbeoordeling :
De service bij Albert Hein staat zowel in de winkels.als online hoog in het vaandel. Regelmatig maak ik gebruik van AH.nl voor het gemak in drukke tijden. Doordat er vaak producten in de bonus zijn waar je gratis bezorging mee krijgt, kan je goedkoop gebruik maken van het bezorgen. altijd even vriendelijke en beleefde bezorgers en de producten zijn in goede staat.
Diana Otten  | 22/09/19  07:21:29 | Winkelbeoordeling :
Keurige service. Nette winkel. Ook goede aanbiedingen. Folder is ook altijd overzichtelijk. Winkel hetzelfde. Kortom, een keurige winkel en net personeel om in te winkelen.! Sommige prijzen van producten zijn wel wat aan de duren kant.
Anna Theune  | 19/09/19  21:18:47 | Winkelbeoordeling :
Bijzonder fijne supermarkt. Ik ben vooral fan van n hun verse broodjes. Ruime sorter Inc en prettig winkelen, geen vakkenvullers die in de weg lopen, juist heel goed gemanierd en bovendien op een rustiger maniet/ tijdstip. Bonus is fijn, web winkel ook.
Miriam Schoufour  | 14/09/19  10:56:57 | Winkelbeoordeling :
Ah vind ik vooral een luxe winkel. Hebben veel variatie aan producten. De hamster weken zijn voordelig. De stapel kortingen die je tegenwoordig hebt zijn ook ideaal. Nu mogen wat mij betreft wel wat meer de dagelijkse producten in de reclame komen.
Henrie Nak  | 06/09/19  18:50:10 | Winkelbeoordeling :
Super handig en makkelijk om online te shoppen bij ah.nl, je kan alles bestellen en wordt gewoon geleverd, wie wil dat nou niet? Ze leveren zelfs in je huis. Je kan eenvoudig je producten zoeken en in de winkelwagen doen. Afrekenen en de supermarkt kan je overslaan!
Peter Voogt  | 04/09/19  11:32:58 | Winkelbeoordeling :
Makkelijk en snel je boodschappen bestellen doe je bij Albert Heijn online. Keuze uit een zeer ruim assortiment en je kiest het bezorgmoment dat jou uitkomt. Jouw boodschappen worden dan tot in je keuken bezorgd.
shaida salarbux  | 30/08/19  15:24:23 | Winkelbeoordeling :
fijn dat je alles heel snel kan bestellen en ook op een tijdstip kan laten bezorgen wat voor mij erg praktisch is. de spaaracties kun je ook niet mislopen. de bezorgen brengen het echt in je huis, is prima zo
Arianne Hollander  | 28/08/19  09:48:13 | Winkelbeoordeling :
Goede winkel klantvriendelijk. De prijs is in verhouding met andere winkels ook goed. Vooral de basic artikelen hebben een goede prijs en producten zijn goed. Online hebben ze ook alles. Goede levering en goede acties. Alleen website die hey niey altijd even goed.
Mirjam van der Walle  | 18/08/19  13:51:54 | Winkelbeoordeling :
Ik doe al mijn boodschappen bij Albert Heijn omdat ze een uitgebreid assortiment hebben en veel variatie. Soms laat ik het thuis brengen wat echt heel makkelijk is vooral met verjaardagen bijvoorbeeld en ik haal het regelmatig ook op bij de pickup point, ook net zo makkelijk.
Yvonne Krabbendam  | 17/08/19  08:26:50 | Winkelbeoordeling :
Niet meer in de rij voor boodschappen, thuis bezorgd wanneer wij dat willen. Is er een keer iets mis, altijd snel en netjes opgelost. Door overmacht een keer niet thuis op het bestelmoment? Er werd uitstekend meegewerkt om de bestelling toch nog dezelfde dag binnen te hebben.
Anne Smit  | 18/08/19  18:35:52 | Winkelbeoordeling :
ah.nl is in mijn ogen de makkelijkste manier om je boodschappen thuis te krijgen! lekker vanuit je luie stoel boodschappen doen Ik bedoel kan het nog mooier en dat voor een mooie prijs Ik ben er zeer content mee en kan het iedereen aanbevelen
Yvonne  | 14/08/19  11:22:10 | Winkelbeoordeling :
Heerlijk om grote boodeschappen voor jouw verjaardag zo in de keuken te laten bezorgen.Gemakkelijk thuis bestellen en laten bezorgen, Je ziet gelijk al hoeveel je kwijt bent, lege flessen nemen ze ook zo weer mee.
 

Schrijf een review en ontvang een vergoeding in jouw account

Close
tot 6,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS ONTVANG tot 60,00 CASHCOINS
Essent
visit register click click