ONTVANG TOT 6,00 CASHCOINS PLUS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Tips voor het organiseren van een bruiloft

Ga je bijna trouwen? Stress! Om het je allemaal wat gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal tips onder elkaar gezet. Dus, keep calm en organiseer die dag van je leven op zo’n manier dat er niks meer fout kan gaan!

Bepaal van te voren hoeveel mensen er welkom zijn op jouw bruiloft

Waarschijnlijk zou je het liefst de vriend van de nicht van je neef, en de rest van de wereld uitnodigen, maar dat is niet het beste wat je in deze situatie kan doen. Bepaal dus van te voren hoeveel mensen er mogen komen, en stel dan pas de gastenlijst samen. Als je het andersom doet, zal je zien dat er een stuk meer mensen uitgenodigd gaan worden dan je in eerste instantie wilde. Vind je het lastig om niet de halve wereld uit te nodigen? Maak dan een criteria voor jezelf, heb je iemand bijvoorbeeld langer dan 10 maanden niet gezien of gesproken? Dan moge het duidelijk zijn dat diegene ook niet op je bruiloft thuishoort. Tenzij het om een familielid of vriend gaat die in het buitenland woont, natuurlijk.

Investeer in bestaande schoonheid, als het om decoratie gaat
Is jouw locatie een hotel, boot of boerderij? Heb jij even geluk, want dit soort locaties hebben vaak maar weinig decoratie nodig. De locaties hebben namelijk al genoeg charme van zichzelf. Dus als je die ene ballon daar links in de hoek vergeten bent, zal het minder snel opvallen dan wanneer je een zaaltje hebt gehuurd. Bovendien is een unieke locatie ook nog eens veel leuker, en vaak gezelliger. De boodschap moge duidelijk zijn; laat dat sportzaaltje uit je jeugd lekker zitten, en kies een externe locatie!

Onderschat het eten en drinken niet
Wijn is duur, en lekker. Daarom wil je er waarschijnlijk veel van inslaan, maar je wil ook geen kapitalen kwijt zijn. Wanneer je ergens veel van inkoopt is het helemaal niet onredelijk om te onderhandelen met degene van wie je de wijn koopt. Ook is het slim om een wijn te kiezen die goed samen gaat met zowel de lunch als de cake. Op deze manier hoef je je niet druk te maken of niet per ongeluk de verkeerde wijn is ingeschonken, en moet je meer van hetzelfde inkopen, wat weer meer reden tot onderhandelen geeft.

We zien het de laatste tijd in steeds meer dingen: minimalisme. Scandinavische kledingmerken zijn dan ook steeds populairder, en ook andere dingen hoeven niet meer zo bond. Ook in bruidstaarten zien we deze trend terugkomen, en wordt ‘The Naked Cake’ genoemd. Daarnaast weet je op deze manier zeker dat iedereen de taart lekker zal vinden, iedereen houdt tenslotte van een dik stuk cake met een simpel laagje jam ertussen! Als je van plan bent om de taart door een winkel te laten maken, zorg er dan voor dat je niet voor verrassingen komt te staan en laat die taartdoos niet ongeopend tot het moment daar is om de cake aan te snijden. Het laatste wat je namelijk wil op de mooist dag van je leven is een taart die niet aan je wensen voldoet, of erger nog, totaal anders is dan jij besteld had!

Zet de bloemetjes lekker buiten
In letterlijke en figuurlijke zin. Want het is natuurlijk belangrijk om er een groot feest van te maken, en daar kunnen bijpassende bloemen niet bij ontbreken. Ga bijvoorbeeld naar Bloemen.net en laat je informeren over welke bloemen er zijn in het seizoen dat jij gaat trouwen. Misschien wist je van sommigen het bestaan helemaal niet af, en vind je die ene bloem die volop aanwezig is in het seizoen van jouw bruiloft ontzettend mooi.    
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click