ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
TIP: Kies je zorgverzekering via LadyCashback
10/12/2013

December is de maand van gezelligheid, van lekker eten, van kerstversiering en van feestjes. Maar het is ook de maand van eindrekeningen, cadeautjes kopen en…je zorgverzekering oversluiten.

Het uitzoeken van een nieuwe zorgverzekering is een klusje waar je even voor moet gaan zitten, maar het loont zeker de moeite! Jaarlijks veranderd de dekking van verzekeringen en daarmee ook de premie voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Daarnaast kunnen jouw behoeften in een jaar ook behoorlijk zijn veranderd! Met goed vergelijken kun je dus meer/betere zorg regelen, tegen een (hopelijk) scherpe prijs!

LadyCashback wil je daar graag een handje mee helpen. We hebben daarom een speciale zorgpagina gemaakt met een overzicht van alle verzekeringen die je via LadyCashback kunt afsluiten. Je kunt de verzekeringen met elkaar vergelijken, speciale acties bekijken en je weet gelijk hoeveel CashCoins je kunt verdienen als je overstapt via LadyCashback.CashCoins voor je verzekering? Ja zeker! Geef je saldo een boost en sluit je zorgverzekering af via LadyCashback. Dan heb je je eerste voordeel al verdiend! Naast Cashback voor een goedgekeurde via LadyCashback afgesloten verzekering, hebben we nog een leuke verrassing voor je. Wie in december een zorgverzekering afsluit via LadyCashback ontvangt GRATIS een luxe Swarovski Shamballa Giftset! Zo begin je het nieuwe jaar shiny&new met prachtige Shamballa sieraden.

Sluit dus nu je zorgverzekering naar keuze af via LadyCashback, ontvang CashCoins in je account én ontvang een luxe Shamballa Giftset. Perfecte deal toch?


Bekijk de LadyCashback Zorgpagina en sluit je zorgverzekering af >>

Voorwaarden:
- Cadeaus en/of prijzen gelden enkel voor leden die via onze websites een zorgverzekering naar keuze afsluiten
- Zorgverzekering moet correct zijn geregistreerd (TIP: sluit direct na doorklikken af, bezoek geen andere sites, neem niet telefonisch of per mail contact op met zorgverzekaar)
- Cadeaus worden pas uitgegeven als zorgverzekering status goedgekeurd heeft
- Kans maken op prijs kan ook enkel indien zorgverzekering is goedgekeurd
- Maximaal 1 cadeau per huishouden

   
ONTVANG 15,00% CASHCOINS Steve Madden
visit register click click