ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
5 manieren om overknee boots te combineren

Enkellaarsjes, Chelsea boots en bikerlaarzen; move over. We gaan de hoogte in! De overknee boot domineert dit seizoen het straatbeeld en dat is absoluut geen trend om aan je laars te lappen. Maar hoe draag je deze extreem lange laars eigenlijk op z’n állermooist? Wij hebben dé 5 gouden tips! Lees je mee?

Met skinny jeans
We beginnen maar met een makkelijke én de minst gewaagde. Skinny jeans zijn sowieso al met alles te combineren, dus waarom niet met overknee boots? Casual, chique en trendy; dit kan al niet meer misgaan. Daarnaast is deze smalle jeans ook de enige broek die je kunt combineren met de overknee boot (succes met een flared jeans erin proppen). Maak je look af met een lange jas of blazer en je trotseert de herfst stijlvoller dan ooit.

Met een kort rokje
Met een kort rokje? Wie nu Pretty Woman-achtige taferelen voor zich ziet: zo gaan we de boel dus níet combineren. Vermijd torenhoge naaldhakken of (lak)leren laarzen, want dat kan wel snel eindigen in een gevalletje Pretty Woman. Ga liever voor suède overknee boots met een brede hak of gewoon zonder hak. Draag een (gebreide) trui boven je rokje en je hebt - in combinatie met je overknees - meteen een streetstyle-waardige look te pakken. Douze points!

Met een (gebreide) oversized trui
We haken nog even verder in op de look met de (gebreide) trui. Ga voor een oversized breisel of sweater en combineer met overknee boots. Dit is veruit de meest gedragen combinatie en dat snappen wij ook wel. Een oversized trui + overknee boots = een winning team (en dat moet je eigenlijk nooit veranderen).

Met een midi rok
Misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar - mits goed gecombineerd - zeker niet de minste! Om het je makkelijker te maken hebben we twee stelregels bedacht. Nummer 1: contrast is het sleutelwoord en nummer 2: kijk naar de lengte van je laars én je rok. Zorg dat je rok een piepklein stukje over je laars heen valt en het lijkt alsof je benen eindeloos doorlopen. Sexy! Pas ook op met materiaalgebruik. Leren laarzen en een leren rok is een no-go. Ga daarom voor contrast. Leer en suède is bijvoorbeeld een prachtig duo.

Met een blousejurk
Ook een graag geziene combinatie; overknee boots onder een blousejurk. Het geheel oogt niet alleen nonchalant, maar ook heel stijlvol. Ga voor een extreem nonchalante look door een overhemd van vriendlief uit de kast te plukken. Riem erom en je bent good to go. These overknee boots are made for walking!

   
ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
visit register click click