ONTVANG 15,00% CASHCOINS Steve Madden
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
LadyCashback is online!
08/08/2013

Online shoppen mét extra korting, de droom van iedere vrouw die van winkelen houd! En met een paar klikken op je muis is het geregeld, dus makkelijker kan haast niet ;-)

Hoe werkt het? Als je naar LadyCashback.nl gaat, op één van de links van de aangesloten webshops klikt en daar een aankoop doet, betaalt LadyCashback.nl een deel van jouw aankoopbedrag terug. Hiervoor moet je wel lid zijn van LadyCashback.nl, maar dit lidmaatschap is helemaal GRATIS. Nog meer korting? Let op speciale acties en kortingscode voor nog meer voordeel!

Hoe meer CashCoins je spaart, hoe voller je portemonnee als je de volgende keer weer gaat shoppen! De ladies achter LadyCashback.nl begrijpen dat (we houden zelf namelijk ook van winkelen ;-) ) en hebben daarom nog wat extra manieren bedacht om extra cash te verdienen. Om je op weg te helpen, zetten we alles even voor je op een rijtje:

Shop voor CashCoins
Bij LadyCashback.nl vindt je maar liefst meer dan 2.500 shops waar je met korting kunt shoppen. Lekker rondneuzen tijdens de sale of juist als eerste de meest populaire items uit de nieuwe collectie scoren, alles kan.
Bezoek de webshops via LadyCashback.nl en ontvang extra CashCoins in je account voor iedere bestelling!Om je te helpen de beste deals te scoren, houden we je op onze website ook op de hoogte van zoveel mogelijk aanbiedingen, kortingscodes en dagaanbiedingen.

Gezellig samen shoppen
Een goede vriendin shopt nooit alleen! Natuurlijk wil je al deze extra korting delen met je vriendinnen, zodat jullie samen online de beste koopjes kunnen scoren. Nodig je vriendinnen uit en ontvang hiervoor een vriendinnenbonus in je account op LadyCashback.nl. En deel je jouw favoriete deals via Facebook of Twitter? Dan ontvang je daarvoor als bonus 0,01 CashCoin.

Wij betalen voor de mails die jij leest!
De beste reclame e-mails zijn die e-mails waarbij je betaald krijgt om ze te lezen! Daarom verdien je bij LadyCashback CashCoins met het lezen van mailtjes, en nog meer als je in gaat op de actie in de e-mail. Even een mailtje openen, op de juiste link klikken, het is zo verdiend. Vanaf nu stuurt LadyCashback dagelijks betaalde e-mails. Klik voor CashCoins en zie je saldo dagelijks oplopen!

Dames onder elkaar: welke webshop is goed, en welke niet?
Lekker roddelen, maar dan over webshops. Door je ervaringen met een bepaalde webshop te delen op deze website, krijgen we een goed beeld over assortiment, service, kwaliteit, enzo. Fijn om te weten wat andere denken, vóór jij ergens een aankoop doet! Je review wordt beloond met 0,10 CashCoin.

Lekker klikken voor CashCoins
Regelmatig vind je op LadyCashback.nl nieuwe banners om op te klikken voor extra CashCoins. Een dagelijks bezoekje aan de website loont dus de moeite!

Cash of leuke cadeaus? Alles kan!
Heb je genoeg gespaard, dan kun je je saldo laten uitbetalen. We storten het bedrag met plezier op je rekening :-). Maar je mag het ook gelijk uitgeven in onze LadyCashback CadeauShop. Er is van alles te koop en de cadeaus worden binnen 10 dagen naar je toegestuurd.

Wat vind jij?
Bij LadyCashback.nl vinden we het belangrijk wat JIJ vindt! Wil je ons je mening geven, dan kan dat gemakkelijk via een testimonial. Zo kunnen andere ladies ook gelijk zien hoe er over LadyCashback.nl gedacht wordt, hoeveel CashCoins anderen al hebben verdiend en waarom iedereen lid zou moeten worden van LadyCashback.nl. Zodra je testimonial geplaatst is, ontvang je 0,25 CashCoins in je account.

En verder?
Natuurlijk blijf je dagelijks mails ontvangen om te klikken voor extra CashCoins! En achter de schermen werken we hard aan nog meer nieuwigheden, waarmee je meer geld en hele mooie prijzen kunt verdienen. Houd de website dus goed in de gaten!

Heb je vragen, tips of suggesties? Laat het ons weten.

   
Door Marjo Eitjes op 08-08-2014 om 08:35:25
Gefeliciteerd met jullie eenjarig bestaan! hoop dat er nog vele jaren volgen. Hartelijke groet, Marjo
: LadyCashback.nl Team
   Nunca sabremos dónde van a parar...
Door louise pijleman op 19-08-2013 om 16:03:46
Hallo ik krijg helemaal geen mails Louise.
Door Joukje Stienstra van Slooten op 13-08-2013 om 21:20:17
Hallo, Ik heb nog steeds geen mail ontvangen. Ik heb deze vraag al eerder gesteld. Wel een mail terug ontvangen, maar niet echt een antwoord op DEZE vraag. Met vr.gr. Joukje
ONTVANG TOT 6,00 CASHCOINS PLUS
visit register click click