ONTVANG 1,00% CASHCOINS bol.com
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Vijf manieren om geld te besparen als kersverse ouders

Dat kinderen veel geld kosten is geen onbekend feit. Maar wanneer je in verwachting bent van een baby, of er net eentje hebt gekregen, zouden er nog weleens een hoop onverwachte kosten op je af kunnen komen. Daarom hebben wij de vijf meest belangrijke manieren om geld te besparen als kersverse ouders voor je op een rij gezet.

Sla luiers in alsof je je voorbereid op een oorlog

Dacht jij aan één pak luiers voorlopig wel genoeg te hebben na de geboorte van je kind? Think again. Luiers zijn op voordat je het door hebt, en als je een los pak moet halen, dat niet in de aanbieding is, zal dat je duur komen te staan. Dit klinkt misschien als een rare bespaartip: maar bespaar nooit op luiers. Het is uiteindelijk veel voordeliger om grote voorraden in te slaan wanneer er een goede aanbieding loopt, dan constant te wachten tot het op is en losse pakken te kopen.

Koop niet om het kopen
Baby´s zijn heel schattig, en verdienen het daarom ook om schattige dingen te krijgen, maar hou het wel binnen de perken. Ook kan je beter dingen laten liggen, waarvan je weet dat ze toch nooit het daglicht gaan zien. Kortom: koop geen dingen om het kopen.

Ook zijn er veel dingen op de markt waarvan je denkt dat je ze nodig zal hebben, maar dat in werkelijkheid niet zo is. Dit noemen we ook wel marketing. Een aantal voorbeeld zijn badthermometers, flessenwarmers en machines om eten voor je baby mee te kunnen maken. Klinkt allemaal ideaal, maar echt nodig zal je het niet hebben, lekker laten liggen dus!

Het is dan ook raadzaam om te gaan praten met vrienden of misschien wel je ouders over wat je wel en niet echt nodig hebt.

Sluit je aan bij baby clubs en haal het meest uit je freebies!
Wanneer je je aanmeld bij zogenaamde baby clubs kan je nog weleens van een hoop dingen gaan profiteren. Het is namelijk vaak zo dat je dan in aanmerking komt voor product samples en kortingsbonnen, en welke kersverse ouder wordt daar nou niet blij van?

Ook dit helpt: koop een maat groter
Je eigen baby aankleden: leuker wordt het niet. Wanneer je gaat shoppen is het echter verstandig om altijd een maat groter te kopen dan je baby op dit moment heeft. De uitspraak “mijn kinderen groeien als kool” komt namelijk ergens vandaan, en ook jij zal merken dat je baby de volgende maat alweer bereikt heeft voordat je het door hebt. Het wordt natuurlijk nog leuker wanneer je jouw babykleertjes met korting kan kopen, hiervoor kan je goed terecht bij Prénatal, zij hebben een breed assortiment aan spullen voor je baby.

Of koop je babykleertjes tweedehands
Er is niks, maar dan ook helemaal niks, mis met het kopen van tweedehands kleertjes! Breng het naar de stomerij, en de kleding kan prima nog een ronde mee. Bovendien is het ook nog eens duurzaam, en krijg je vaak originelere dingen in handen dan wanneer je naar een winkel gaat die nieuwe spullen verkoopt. Last but not least is het ook nog eens stukken goedkoper dan nieuwe kleding, koop lekker tweedehands dus!

   
ONTVANG TOT 6,00 CASHCOINS PLUS
visit register click click