ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Dit is je laatste kans...
31/12/2020

zorg laatste

... om over te stappen van zorgverzekering! Vandaag is de laatste dag van het jaar dat je nog kunt overstappen. Wij laten je snel een paar goede opties zien. Lees mee en stap over!

OHRA + 25,00 CashCoins
Liever niet te veel betalen voor je zorgverzekering? Kies voor OHRA Zorgverzekering. OHRA helpt je op weg met de adviesmodule waarmee je het juiste pakket kiest en de vergoedingenwijzer waarin je ziet waar je recht op hebt. Daarnaast kun je op elk moment je zorgverzekering inzien en aanpassen met de online mogelijkheden. En houd je fysiobehandelingen over? Dan neem je ze gewoon mee naar 2020! 

Just + 15,00 CashCoins
Just is een voordelige ziektekostenverzekering met een lage premie en een uitgebreide dekking. Je betaalt bij Just namelijk alleen voor de zorg die je nodig hebt. En omdat het een online zorgverzekering is, regel je alles via internet of je smartphone. En dat is extra goedkoop. Je kunt de basisverzekering uitbreiden met aanvullende verzekeringen die op je budget gebaseerd zijn. Dus wil je goed maar wel betaalbaar verzekerd zijn? Kies dan vandaag nog Just.

Independer zorgverzekering + 11,25 CashCoins
Zit jouw zorgverzekering er niet tussen of wil je nog vergelijken? Bij Independer vergelijk je eenvoudig online alle zorgverzekeringen van Nederland. Independer onderhandelt met alle verzekeraars om voor jou de beste deals te regelen. Vind de beste zorgverzekering tegen de scherpste premie en bespaar fors op je zorgverzekering. Daarnaast ontvang je een gratis tandongevallen-verzekering bij Independer!

>> Kijk ook op deze pagina om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken en ontvang CashCoins bij je overstap! 

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
OHRA Zorgverzekering 25,00 CashCoins

OHRA Zorgverzekering

Met de OHRA Zorgverzekering heb je volledige vrijheid in de keuze van je zorgverlener.

Naar de actie
Independer Zorgverzekering 13,50 CashCoins

Independer Zorgverzekering

Vergelijk alle zorgverzekeringen van Nederland bij Independer.nl! Vind de beste zorgverzekering tegen de scherpste premie en ontvang extra korting

Naar de actie
Close
Tot 3,50% CashCoins
Profiteer van 20% korting op lenzen bij SmartBuyGlasses
Code:SBC20
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click