ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Mijn aankoop is nog in behandeling: hoe zit dat?
28/08/2019

in behandeling

Bestel je wel eens aankopen via onze website? Heel fijn! Maar staan ze na een week nog steeds op ‘in behandeling’? Dat kan kloppen. Wij leggen je graag uit hoe dit precies zit. Lees je mee?

Mijn aankoop is nog in behandeling, hoe kan dat?
Als je via onze site iets hebt besteld bij de betreffende webshop, komt deze aankoop binnen 48 uur in jouw account te staan. Maar meestal blijft de aankoop een aantal weken staan op de status ‘in behandeling’. ‘Hoe kan dat eigenlijk en gaat het wel goed?’, zul je je misschien afvragen. Het zit namelijk zo: alle aankopen die zijn gedaan, worden gekeurd door de betreffende adverteerders. Pas als een adverteerder jouw aankoop heeft goedgekeurd, kunnen wij de status van de aankoop in jouw account ook wijzigen naar ‘Goedgekeurd’. Hoe lang dit duurt, verschilt per webshop. Sommige webshops keuren binnen enkele dagen, terwijl het bij andere webshops enkele weken kan duren.

Maar wat als mijn aankoop is afgekeurd?
Ojee, mijn aankoop is afgekeurd. Wat nu? Dat kan in sommige gevallen helaas voorkomen. Een adverteerder kan een aankoop afkeuren als er bijvoorbeeld gebruik is gemaakt van een kortingscode die niet via onze website is verkregen, of als een aankoop is geannuleerd of geretourneerd. Is dit bij jou echter niet het geval? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Wij zoeken in dat geval graag voor je uit wat er is misgegaan en vragen de adverteerder om een herkeuring.

Yes, mijn aankoop is goedgekeurd!
Dat betekent natuurlijk maar één ding: laten uitbetalen. We hebben verschillende manieren om jouw aankopen te laten uitbetalen. Je kunt jouw saldo hier laten uitbetalen in euro’s, op de CashbackCard of in cadeaukaarten. We hebben verschillende cadeaukaarten waar je uit kunt kiezen, waaronder Douglas, De Bijenkorf, bol.com en HEMA.

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
Douglas 3,00% CashCoins

Douglas

Geuren, verzorgingsproducten, make-up en veel meer met korting bij Douglas

Naar de actie
HEMA 1,75% CashCoins

HEMA

De beste artikelen met de laagste prijzen vind je bij HEMA! Shop nu extra voordelig met korting.

Naar de actie
De Bijenkorf 3,00% CashCoins

De Bijenkorf

De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis van Nederland met een ruim assortiment aan topmerken

Naar de actie
ONTVANG 1,00% CASHCOINS ONTVANG 1,00% CASHCOINS
visit register click click