ONTVANG 1,50% CASHCOINS MediaMarkt
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
6 tips voor een babyshower

Tips voor de babyshower

Verwacht jouw beste vriendin, zus, nichtje of buurvrouw binnenkort een kleintje? Dan mag een babyshower absoluut niet meer ontbreken. Het organiseren van een babyshower is hartstikke leuk, maar soms best een tikkeltje lastig. Met deze tips heb jij binnen no-time de perfecte babyshower geregeld voor niet al te veel geld.

 

Vraag van te voren wie er mogen komen

Misschien denk je bij deze tip echt, he wat? Vragen? Snap ik best. Maar geloof me, het is echt beter om te vragen wie ze het liefste op haar babyshower wilt hebben. Misschien ben je een heel belangrijk persoon in haar leven vergeten, dat zou best een tikkeltje erg zijn. Als je het echt als een verrassing wilt houden kun je misschien haar vriend of man in het complot betrekken. Grote kans dat hij weet wie zij het liefste op haar babyshower wilt hebben.

 

Vraag iedereen een lekker hapje of drankje mee te nemen

Het regelen van de hele middag is vaak al een heel karwei. Als je dan ook de nog alle hapjes wilt verzorgen wordt het echt too much. Vraag daarom alle genodigden om een hapje of drankje mee te nemen. Dit is niet alleen een stuk gemakkelijker, maar scheelt ook heel erg in de kosten. Spreek met elkaar af wie wat meeneemt zodat je veel verschillende dingen op tafel hebt staan. En leuke lekkere hapjes hoeven echt niet duur te zijn. Koop een pakje lange vingers en doop ze voorzichtig in gesmolten chocola. Blauwe of roze muisjes eroverheen en je hebt een ontzettend goedkoop, lekkere hapje gemaakt voor op tafel!

 

Organiseer de babyshower thuis

Tenzij je een hele heftige activiteit in gedachten hebt natuurlijk. Maar met een hoogzwangere gast erbij is wellicht het klimbos geen goede optie. Kies daarom voor een creatieve activiteit. Of een high tea. Hartstikke gezellig en makkelijk thuis te organiseren. Door het thuis te organiseren bespaar je al flink in de kosten. Daarnaast heb je vaak alles bij de hand wat je nodig hebt, scheelt weer een hoop gesleep met spullen.

 

Kies voor leuke versieringen om het feest compleet te maken

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder leuke versieringen. Zeker voor babyshowers zijn er ontzettend veel leuke dingen te vinden. Wat dacht je van een leuke ooievaar? Vlaggetjes in de vorm van kinderwagens? Creërt allemaal een ontzetend leuke sfeer en je shopt deze versieringen al voor maar €2,-!

 

Koop een gezamenlijk cadeau

Babyshowers zijn eigenlijk afkomstig uit Amerika waar zwangere vrouwen op deze dag overspoeld worden door allemaal cadeautjes. WIj nuchtere Hollanders doen het natuurlijk een tikkeltje rustiger aan. En je kunt er ook niet vanuit gaan dat iedereen het geld heeft om vele cadeautjes te kopen. Kies er daarom voor om een gezamenlijk cadeau te geven. Hierdoor kun je een groter cadeau geven wat de soon-to-be kersverse ouders echt iets aan hebben. Daarnaast kun je iedereen om een kleine bijdrage vragen omdat het cadeau met de hele groep gegeven wordt. Scheelt ook een stuk in de kosten en is als je het mij vraagt nog leuker ook dat allemaal kleine cadeautjes.

 

Kies een leuke en ‘nuttige’ activiteit uit

Bij een babyshower wordt er vaak gedacht aan een high tea met leuke spelletje. Mochten jullie niet zo van de spelletjes zijn dan is een creatieve activiteit misschien ook erg leuk. Ga bijvoorbeeld met de hele groep rompertjes en hydrofiel luiers versieren. De rompertjes van de HEMA zijn enorm goedkoop en met een paar textielstiften erbij kun je ontzettend leuke creaties maken. En dan heeft de soon-to-be mama ook meteen kleertjes en hydrofiel luiers in huis, super handig! Want geloof me, die gaat ze vaak nodig hebben.

   
ONTVANG 1,50% CASHCOINS MediaMarkt
visit register click click