Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 2,25% CashCoins bij Thalys.

Cashback en Korting bij Thalys

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

Koop met korting jouw treintickets bij Thalys

De Thalys heeft verschillende verbindingen naar belangrijke Europese steden. Zo reis je gemakkelijk tussen bijvoorbeeld Amsterdam, Parijs en Brussel, want dankzij de enorm hoge snelheid van de trein wordt de ellenlange reis een makkie. Thalys is de perfecte oplossing voor de reiziger die liever niet met het vliegtuig gaat, voor de zakenman die tijdens het reizen nog even aan zijn werk wil en voor de stelletjes die een romantisch weekend in de Franse hoofdstad voor de boeg hebben. In de treinreis heb je alle mogelijkheden om je te ontspannen of om te werken. Shop jouw ticket nu met korting bij Thalys!
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie

Kortingsacties en kortingscodes voor Thalys

2,25% CashCoins
banner
Reserveer vast een reis voor de zomer bij Thalys
Geldig t/m: 16-07-2023 Naar de actie

Thalys Beoordelingen 5 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Ron Veltman  | 17/03/18   19:45:03 | Winkelbeoordeling :
Met een groepje vrienden een weekend naar Antwerpen. Leuk, maar we passen niet in 1 auto. en parkeren in Antwerpen is een drama. Daarom hebben we gekozen voor een kaartje bij Thalys en bijna in het centrum van Antwerpen uitstappen.
Adri Veltman  | 17/03/18   11:11:19 | Winkelbeoordeling :
Omdat ik in mijn eentje naar Lille (B) wil gaan is het voor mij niet fijn met de auto te gaan. Dus ga ik heerlijk relaxen met de Thalys. Stopcontact, Wifi en fijne stoelen. Retourtje voor slechts €41, daar kan ik niet zelf voor rijden.
Bhakti Dharma  | 22/06/16   08:16:34 | Winkelbeoordeling :
Onlangs nog 2x met Thalys gereisd naar Frankrijk. Comfortabele snelle treinen en goede service. De wifi aan boord is niet altijd stabiel, maar wel gratis tegenwoordig. Goed alternatief voor het vliegtuig om naar Parijs te gaan.
Close
4,00% CashCoins
Lucardi Juwelier: Ontvang €5 korting bij besteding van €35
Code:CADEAUTJE
visit register click click