ONTVANG 35,00% CASHCOINS ONTVANG 35,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 5,25% CashCoins bij Somfy.

Cashback en Korting bij Somfy

Geniet van alle gemakken met het Smart Home systeem van Somfy

Om optimaal te genieten van comfort en gemak is het Smart Home systeem van Somfy de perfecte oplossing. Hiermee bedien je vanaf een afstand verlichting, zonnewering, de verwarming en nog veel meer. Ook biedt Somfy uitgebreide alarm systemen om ongewenste gasten buiten de deur te houden en klimaatbeheersing om zo controle te krijgen over je energierekening.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie

Kortingsacties en kortingscodes voor Somfy

Geen resultaten gevonden

Somfy Beoordelingen 3 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Sjaak Swart  | 14/01/22   10:20:08 | Winkelbeoordeling :
Niet alleen de kwaliteit van de producten is goed van Somfy maar ook de service. Had voor een behoorlijk bedrag besteld maar had een ander basisstation nodig, wordt alleen verkocht in combinatie als een pakket. Ik heb gebeld en het artikel werd zonder extra kosten naar me verstuurd, top!
Loise Hamilton  | 12/01/22   16:18:06 | Winkelbeoordeling :
Wij hadden een technische probleem met de rolluiken in de kinderkamer, dat dankzij het goede advies aan de telefoon binnen 10 minuten opgelost kon worden. De goed opgeleide servicemedewerkers zijn zeer beleefd en de technische bekwaamheid is uitstekend van Somfy!
Freddy Maertens  | 07/07/21   09:17:05 | Winkelbeoordeling :
Had voor een behoorlijk bedrag aan artikelen besteld maar had een ander basisstation nodig (niet goed gelezen). Die wordt alleen verkocht als een pakket. Ik heb gebeld of ik het artikel ook los kon bestellen, kort daarop werd het artikel zonder extra kosten naar mijn huis verstuurd. Top!

Vergelijkbare shops

Close
5,00% CashCoins
Ontvang 50 gratis foto's bij smartphoto
Code:WELKOM50
ONTVANG 35,00% CASHCOINS ONTVANG 35,00% CASHCOINS
visit register click click