Tele2 Mobiel
Ontvang net als ik 7,50 CashCoins bij Simpel.

Cashback en Korting bij Simpel

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 2 acties

Sluit nu een abonnement af bij de goedkoopste Sim-Only van NL, namelijk Simpel en ontvang extra korting!

Slimmer, duidelijker en goedkoper. Dat is waar Simpel voor staat! Bij Simpel bepaal je zelf hoe hoog je belplafond is. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Je hebt de keuze uit twee duidelijke abonnementen met vele vaste voordelen. Voor de abonnementen betaal je slechts € 2,50 of € 5,-! Hiervoor krijg je 100 of 200 gratis belminuten. Veel voordeel.. Dat is Simpel!
Categorieën
CashCoins
7,50
  • Belangrijke webshop informatie
  • Extra informatie
Statistieken
  • Snelheid CashCoins toekennen:13.97 snel met 13.97 dagen
  • Betrouwbaarheid: 89% 89
  • Geüpdatet: 15 november 2018
cbk-alertbar-banner
Direct tijdens het browsen zien bij welke shops je cashback krijgt? Gebruik onze gratis alertbar

Kortingsacties en kortingscodes voor Simpel

7,50 CashCoins
banner
Simpel heeft een nieuwe Sim-Only actie, de eurokrakers. Met deze eurokrakers betaal je slechts €10 per maand voor 5GB internet, onbeperkt bellen en 500 sms'jes.
Geldig t/m: 16-11-2018 Naar de actie
7,50 CashCoins
banner
Met mobiel internet van Simpel maak je gebruik van het beste en snelste 4G netwerk van Nederland. Zorg er dus voor dat je razendsnel filmpjes kan kijken, muziek kan luisteren en kan internetten en stap over naar mobiel internet van Simpel.
Geldig t/m: 31-12-2018 Naar de actie

Simpel Beoordelingen 289 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Arnold Smit  | 04/11/18   22:29:07 | Winkelbeoordeling :
Tja, eigenlijk niet veel woorden nodig! Dit is gewoon , "Simpel'weg in mijn ogen de beste ! En ook "Simpel"weg de goedkoopste! Weinig of geen storingen gewoon een prima abonnement met zeer goede voorwaardes met alles erop en eraan ! En dat voor die prijs Ik dacht eerst dat het een grapje was maar het is echt zo! Verder ook een goede klantenservice die zeer klantgericht is en vriendelijk. Kortom ik kan dit Iedereen aanbevelen!
Harry Nak  | 29/10/18   07:58:10 | Winkelbeoordeling :
Onlangs mijn abonnement weer verlengd voor twee jaar bij Simpel. Het fijne aan Simpel is dat je ondertussen je abonnement nog bij kunt stellen. Dat is nog eens service! Daarnaast kun je een plafond instellen voor je internetbundel, wat ook handig is.
Betsie Butsers  | 24/10/18   15:25:18 | Winkelbeoordeling :
Een abonnement van Simpel afsluiten op de website ging gemakkelijk en supersnel. Sim met nieuw nummer volgende dag geleverd. Zelf sim geactiveerd op mijn simpel. Na 10 min was deze actief en was ik weer online, perfect!
  NLE Alles In 1 Pakket
nowGo Autoverzekering
visit register click click