Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 3,00% CashCoins bij KoopJeDeal.

Cashback en Korting bij KoopJeDeal

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 1 acties

Shop met korting voor de allerleukste producten bij KoopJeDeal

KoopJeDeal biedt dagelijks de allerleukste producten aan tegen de allerlaagste prijzen. Elke dag staan er enkele aanbiedingen online die slechts 24 uur geldig zijn. Elk product wordt bij KoopJeDeal met minimaal 50% korting aangeboden! Blijf KoopJeDeal dus in de gaten houden, want er komt vast en zeker ook iets leuks langs voor jou! Ook hebben zij een webshop waar meerdere producten op staan. Hier vind je producten uit de categorieën Elektronica, Home & Living, Sieraden en Verzorging. Daarnaast is KoopJeDeal de eerste dagaanbieding site met een volwaardige spaaractie. Zo krijg je 50 Punten als je je registreert bij ons en je inschrijft voor onze nieuwsbrief, 2 Punten per euro die je uitgeeft bij KoopJeDeal en 25 Punten per bestelling die een vriend plaatst als jij hem hebt uitgenodigd. Elke 10 punten zijn maar liefst 50 cent waard!
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie
Statistieken
  • Registratie: 24.72 uur 1.03
  • Snelheid keuring: 8.08 dagen 8.08
  • Betrouwbaarheid: 99% 99

Kortingsacties en kortingscodes voor KoopJeDeal

3,00% CashCoins
banner
Ontvang 5% korting bij KoopJeDeal
Naar de actie

Blog KoopJeDeal

KoopJeDeal Beoordelingen 62 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Tim Trabelsi  | 25/11/22   11:12:21 | Winkelbeoordeling :
Super snelle levering van mijn aangekochte producten (Hoeslakens). Goede kwaliteit voor een realistische prijs. Met het afrekenen mijn welkomkorting vergeten in te geven. Nadien heb ik hiervoor een mail gestuurd en mooi toch mijn korting teruggestort gekregen, toch een mooi gebaar van KoopJeDeal!
Harry Swinkels  | 05/11/22   11:07:23 | Winkelbeoordeling :
Ik heb deze keer gordijnen besteld bij KoopJeDeal en die zijn razendsnel geleverd en een prima kwaliteit voor deze prijs, geheel compleet met haken, hoefde alleen nog een zoom op maat zelf te doen, hangen perfect!
Anna Theune  | 06/10/22   20:55:36 | Winkelbeoordeling :
veel wisselende producten, de moeite waard om in de gaten te houden Snelle levering van mijn bestelling sneller Dan verwacht. Goede kwaliteit. Er komen wel extra kosten bij, naast de prijs van het product. Verzendkosten zijn. Niet goedkoop. Wel een nadeel: best verslavend...
Close
2,28% CashCoins
Ontvang 25% korting op jouw bestelling bij Wijnvoordeel
Code:25SBWV
visit register click click