ONTVANG 5,00% CASHCOINS Waterontharder.com Tix.nl
Ontvang net als ik 1,00% CashCoins bij iBOOD.

Cashback en Korting bij iBOOD

Elke dag bij iBOOD met korting een superproduct tegen een scherpe prijs!

Elke dag heeft iBOOD een dagaanbieding tegen een scherpe prijs met een beperkte voorraad. Deze dagactie betreft elke keer een ander product; van pannen tot HD tv's en van geurtjes tot multimediaspelers. De aanbiedingen zijn vanaf twaalf uur 's nachts precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad in die 24 uur geheel uitverkocht raakt. Dan zul je weer tot middernacht moeten wachten tot de volgende spectaculaire aanbieding.
Categorieën
CashCoins
  • Extra informatie

Kortingsacties en kortingscodes voor iBOOD

Geen resultaten gevonden

iBOOD Beoordelingen 6 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Klus Klus  | 19/03/21   09:06:47 | Winkelbeoordeling :
Top service van iBood en met een zeer aantrekkelijke prijs gekocht. Ik was eerder wat sceptisch ingesteld, omdat ik iBood verders nog niet kende, maar nu des te meer overtuigd en zeer tevreden ! Mijn bestelling was snel geleverd, zoals van tevoren was aangegeven.
Clint Eastwood  | 12/02/21   07:53:57 | Winkelbeoordeling :
De bestelling kwam gisteren netjes verpakt op de beloofde tijd aan, en dat ondanks de sneeuw! Ik had een mooie bestekset gekocht bij iBOOD, degelijke kwaliteit en een mooie vervanger van onze oude bestekset, zoals gewoonlijk, alles in orde, niks op aan te merken!
Freddy Maertens  | 10/02/21   08:11:20 | Winkelbeoordeling :
Altijd geweldige aanbiedingen aan niet te kloppen prijzen. iBOOD is mijn favoriete website! Al meerdere keren iets besteld bij iBOOD en altijd keurig en netjes mijn bestelling op de afgesproken tijd geleverd. Top!
Close
Tot 5,00% CashCoins
25% korting op je eerste aankoop bij Groupon Shopping
Code:FIRST25
ONTVANG 3,00% CASHCOINS Dell Dekbed-Discounter
visit register click click