ONTVANG 3,50% CASHCOINS Scotch & Soda Outlet
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 5,00% CashCoins bij Boldking.

Cashback en Korting bij Boldking

Scheren zonder gedoe met de mesjes van Boldking

Doordat je scheermes vrijwel dagelijks gebruikt wordt, moet deze in orde zijn en vooral geen flauwekul zijn. Kies daarom voor de scheermesjes van Bolking en ontvang je nieuwe mesjes eenvoudig op de deurmat. Deze flexibele mesjes komen op alle (ook lastige) plekken, bestel je tegen een eerlijke prijs en worden bezorgd wanneer jij nieuwe nodig hebt. Dus wanneer je laatste mesje bot is, liggen nieuwe mesjes alweer op de deurmat te wachten zonder dat jij daar zelf aan hebt moeten denken. Wil jij ook dit gemak ervaren? Sluit dan direct jouw abonnement af.
Categorieën
CashCoins
  • Belangrijke webshop informatie
  • Extra informatie

Kortingsacties en kortingscodes voor Boldking

Geen resultaten gevonden

Boldking Beoordelingen 30 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Freddy Maertens  | 17/08/20   09:34:43 | Winkelbeoordeling :
Geweldige service bij Boldking voor een goede prijs. De verschillende mesjes zijn voor mij erg fijn. Omdat ik vaak last heb van ingegroeide baardharen gebruik ik de sensitieve skin mesjes. De haartjes worden net wat minder kort geschoren waardoor ik veel minder last heb.
Ferry Bouman  | 20/07/22   19:28:25 | Winkelbeoordeling :
Alle verschillende producten die ik in de voorbije 3 jaar dagelijks/wekelijks gebruik of heb gebruikt (en dat zijn ondertussen 5 of 6) zijn prima tot super. De e-shop van Boldking is ook eenvoudiger geworden, super!
Serkan Bulut  | 29/07/22   11:24:39 | Winkelbeoordeling :
Mijn ervaring is dat boldking het glads scheert van alle mesjes die ik tot nu toe gebruikt heb, Boldking levert verschillende soorten scheermesjes. Ik vond de omschrijving om het juiste mes te vinden heel sterk. Boldking's scheermessen scheren gewoon super fijn!
Close
1,00% CashCoins
€50,- extra korting op jouw zomervakantie bij Thomas Cook
Code:ZOMER50
ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
visit register click click