ONTVANG Tot 3,25% CASHCOINS ONTVANG Tot 3,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Ontvang net als ik 3,00% CashCoins bij Alibaba.com.

Cashback en Korting bij Alibaba.com

bij deze shop ontvang je cashback + extra korting met 2 acties

Alibaba.com is de grootste marktplaats van de wereld en is onderdeel van de Ali Baba groep uit China. Ze bieden meer dan 360 miljoen producten aan van meer dan 2 miljoen aanbieders wereldwijd!

Deze producten bevinden zich in circa 40 categorieën waaronder mode & fashion, electronica, gezondheid, medisch, schoenen en huis & tuin. De voordelen van Alibaba.com zijn dat alle verkopers geverifieerd zijn op verschillende manieren, ze een multi-language site hebben en ze een geavanceerd logistiek systeem hanteren om orders van verschillende groottes snel en efficient te verschepen.
Categorieën
CashCoins
  • Belangrijke webshop informatie
  • Extra informatie

Kortingsacties en kortingscodes voor Alibaba.com

3,00% CashCoins
banner
Profiteer van de wekelijkse deals van Alibaba.com
Geldig t/m: 28-02-2023 Naar de actie
3,00% CashCoins
banner
Shop alles voor je huis en tuin bij Alibaba.com
Geldig t/m: 31-08-2022 Naar de actie

Alibaba.com Beoordelingen 5 Beoordelingen

Waardering
Prijs
Verzendkosten
Service
Cashbacksnelheid
Janine Van der hor  | 19/05/22   21:05:31 | Winkelbeoordeling :
bestel hier regelmatig ben tevreden over de service. heb mijn spullen altijd ontvangen of terugbetaling ontvangen bij geen levering. de prijzen zijn vaak erg aantrekkelijk en het is gewoon leuk hier te winkelen.
Amy Hazewinkel  | 20/06/21   00:45:53 | Winkelbeoordeling :
Ik spreek mijn mening uit over alibaba.com en geef hun vijf Sterren. Heel veel verschillende spullen hebben ze te koop wat je ook maar opnoemt Alibaba.com heeft het. Bezorgingkosten is te doen kan wel iets minder maargoed al met al top online store
Amy Hazewinkel  | 24/05/21   02:55:07 | Winkelbeoordeling :
Snele service klantgericht goede kwaliteit en eigenschappen Je kunt hier daadwerkelijk alles krijgen wat je je maar bedenkt. Als je op een product zoekt zie je verschillende advertenties van fabrikanten. Bij deze advertenties staat altijd vermeld wat de minimale afname is. Hoewel dit er bij staat is er vaak nog wel te onderhandelen met de fabrikant. Als er bijvoorbeeld een minimale afname is van 200 stuks, dan is het vaak wel mogelijk om 100 stuks te krijgen. Wel moet je hier dan vaak meer voor
ONTVANG Tot 3,25% CASHCOINS ONTVANG Tot 3,25% CASHCOINS
visit register click click