ONTVANG Tot 48,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 48,00 CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Zorgpremie 2016 uiterlijk 19 november bekend
16/11/2015

Vind je het ook zo lang duren voordat de zorgpremie 2016 bekend worden gemaakt door de zorgverzekeraars? Je bent niet de enige. De zorgverzekeraars laten dit jaar weer langer op zich wachten met de zorgpremies voor het nieuwe jaar. Op dit moment heeft alleen verzekeraar DSW haar premies voor 2016 bekendgemaakt. Verzekeraars hebben nog tot uiterlijk 19 november de tijd, dat is de uiterste 'deadline'.

Premies uitstellen is een strategische keuze
Met het vroeg naar buiten brengen van de premie stelt een zorgverzekeraar zich kwetsbaar op. Het is voor zorgverzekeraars interessant om zo laat mogelijk de premie bekend te maken, zodat ze eerst kunnen afwachten wat de concurrenten doen. Vervolgens kan de verzekeraar dan haar eigen premie hier zo scherp mogelijk op afstemmen. Half november worden niet alleen de premies bekend gemaakt, ook de veranderingen in de voorwaarden voor je zorgverzekering 2016 worden naar buiten gebracht.

19 november zijn alle premies en voorwaarden bekend
De zorgverzekeraars hebben nog tot 19 november de tijd om hun premies en voorwaarden voor 2016 bekend te maken. Dat is nog genoeg tijd om op basis van overwegingen, acties en reviews te beslissen of je wel of niet overstapt van zorgverzekeraar. Overstappen kan namelijk nog tot 1 januari 2016.

> Nu alvast een kijkje nemen? Dit is het overzicht met aangesloten zorgverzekeraars!

   
Close
2,45% CashCoins
Ontvang 5% extra korting op je bestelling bij Snurky.nl
Code:SNURKY-5
ONTVANG Tot 48,00 CASHCOINS ONTVANG Tot 48,00 CASHCOINS
visit register click click