ONTVANG 30,00% CASHCOINS ONTVANG 30,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
WIN CashCoins of shoptegoed!
26/01/2017


Ben jij niet zo van de winacties omdat je ‘toch nooit wat wint’? We kunnen nu wel wat clichés gaan opsommen (zeg nooit nooit, geen geluk in het spel is geluk in de liefde) maar dat wil je natuurlijk niet horen. Jij wil óók een keertje winnen. En dan het liefst wat CashCoins of shoptegoed als het even kan. Komt dat even goed uit: we mogen maar liefst 5x een Zalando bon weggeven t.w.v. €50,- én 100 CashCoins. De kans dat je iets gaat winnen is nu wel heel groot…


Wat zou jij gaan shoppen bij Zalando als je €50,- te besteden hebt? Een jurkje in poederroze? Maar die gestreepte longsleeve is ook wel erg leuk. Om over die zwarte schoudertas nog maar te zwijgen… De keuze is - met een beetje geluk - aan jou als je meedoet én wint! Geen Zalando giftcard gewonnen? Dan maak je kans op maar liefst 100 CashCoins! Oh, enne, de ledenactie loopt het hele jaar, dus je kunt in 2017 meedoen wanneer je maar wilt!


En zo doe je mee:

1. Ga naar de actiepagina op LadyCashback. Die vind je onder 'Winnen' in de menubalk bovenin.

2. Doe mee aan onze winactie met CashCoins of shoptegoed. Door op de button te klikken maak je automatisch kans 100 CashCoins of Zalando shoptegoed.

3. En nu is het afwachten… de winactie loopt t/m 31 december 2017. Duimen maar!    
ONTVANG 30,00% CASHCOINS ONTVANG 30,00% CASHCOINS
visit register click click