ONTVANG 2,00% CASHCOINS shopDisney Superwinkel.nl
Wie gaat er winnen?
22/08/2017

Donderdag 31 augustus is het moment daar: de kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 in Rusland. Nederland en Frankrijk zullen tegen elkaar voetballen. Zal Nederland deze spannende wedstrijd winnen? Of gaat Frankrijk met de winst aan de haal? Denk jij de uitslag te weten? Doe dan mee aan onze ‘Sports Prediction’ en voorspel de uitslag!

De echte voetballiefhebbers kijken natuurlijk al wéken uit naar 31 augustus. Dan is de kwalificatiewedstrijd voor het WK van 2018 in Rusland. Maar om mee te mogen doen, moet Nederland zich natuurlijk nog wel weten te plaatsen. En dat wordt nog spannend, want de wedstrijd Nederland - Frankrijk is een typisch geval ‘erop of eronder’. Wat denk jij? Gaan we winnen van Frankrijk, of verliezen we (en daarmee dus ook een plek in het toernooi volgend jaar)? Voorspel nu de uitslag en je maakt kans op een flinke boost in je saldo!

Meedoen is heel eenvoudig: Log in (of maak hier een account aan) en ga naar deze pagina. Vul vervolgens je voorspelling in. Denk jij dat Nederland gaat winnen, verliezen of gelijk gaat spelen? Selecteer één van deze opties en je doet al mee! Let the battle begin…

   
ONTVANG 5,00% CASHCOINS Bongo Oxxio
visit register click click