ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Waarom de fidget spinner?
31/05/2017

Waarschijnlijk heb je ze op internet overal al voorbij zien komen: fidget spinners. Oftewel handspinners. De kleine spinner die niet groter is dan je handpalm, pak je met je duim en wijsvinger in het midden vast, waarna je met je andere hand een zetje geeft om het in beweging te brengen.  Het is een enorme rage, maar waar is het eigenlijk goed voor?

Beter concentreren
De fidget spinner is een grote rage onder kinderen. Ze nemen het mee naar school en moeten het hebben: alle andere kinderen hebben het ook! Sommige scholen hebben het speelgoed al verboden maar er zijn ook scholen die het positieve van het speelgoed inzien. De fidget spinner zou namelijk goed zijn voor betere concentratie. Hier zou het speeltje 20 jaar geleden oorspronkelijk ook voor ontwikkeld zijn.

Fabel of feit?
Kunnen kinderen zich inderdaad beter concentreren door de fidget spinner of is dit een fabel? In de oorsprong is het bedoelt om hyperactieve, angstige of autistische kinderen te helpen ontspannen. Doordat het spinnen tussen je vingers geluid maakt, zou de spinner juist afleidend kunnen werken. Dilemma! Als we de onderzoekers moeten geloven draagt de fidget spinner echt bij aan een betere concentratie. Doordat kinderen iets in hun handen kunnen bewegen zonder dat het al te veel lawaai maakt, heeft de omgeving hier minder last van en zijn ze gefocust. Dit draagt bij aan een algehele betere concentratie.

Cashback op je fidget spinner
De spinners zijn niet aan te slepen. Het is zo enorm populair dat ze in fysieke winkels helemaal uitverkocht zijn. Gelukkig is de spinner online wel bestelbaar en ontvang je cashback over je aankoop. Waar je ‘m kan bestellen? Bijvoorbeeld bij LightInTheBox, bol.com en AliExpress

   
De beste cashback aanbiedingen van dit moment:
AliExpress 3,25% CashCoins

AliExpress

Shop voordelig kleding, sieraden, huis & tuin, elektronica, accessoires en nog veel meer bij AliExpress

Naar de actie
Close
5,00% CashCoins
10% korting op alles bij Yourdecoration
Code:YDTT10
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click