ONTVANG 40,00 CASHCOINS Ziggo Zakelijk Expedia.nl
Premies zorgverzekering 2016 zijn bekend!
25/11/2015

Waarschijnlijk heb je al iets gehoord over de premies voor de zorgverzekeringen in 2016. De laatste premies zijn bekend gemaakt en het is vanaf nu weer mogelijk om over te stappen van zorgverzekering. Iedere zorgverzekeraar is anders en rondkijken kan je daarom veel geld besparen. Zet jouw wensen voor een zorgverzekering op een rijtje en kijk waar ze het voordeligst zijn.

Besparen op je zorgverzekering
Je kunt geld besparen door in 2016 te kiezen voor een andere zorgverzekering. Bespaar bijvoorbeeld geld met je aanvullende verzekering, vrije zorgkeuze of de hoogte van je eigen risico. Via LadyCashback kun je nog meer besparen, je krijgt namelijk een flinke korting wanneer je een nieuwe zorgverzekering afsluit! En daarnaast krijg je ook nog een heel leuk cadeau. Bij veel zorgverzekeraars geven wij namelijk een gratis reis weg. Ga op een vliegreis naar Turkije of op een minicruise naar Noord-Engeland!

Sluit een nieuwe zorgverzekering af voor komend jaar, geniet van extra korting én van een gratis vakantie naar Turkije of Noord-Engeland.

> Bekijk hier het overzicht om te weten bij welke zorgverzekering je korting krijgt en een gratis vakantie ontvangt. 

   
ONTVANG 3,50% CASHCOINS Scotch & Soda EasySwitch.nl
visit register click click