ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
How to: Picknicken
07/04/2016

Het begint weer mooi weer te worden en we willen daar optimaal van genieten. Het is heerlijk om lekker buiten te zijn en daarom tijd voor picknicken. Het klinkt misschien oubollig maar picknicken is weer hartstikke hip. Omdat het zo hip is, hebben we wat tips voor je!

De voorbereiding
Als je gaat picknicken is het fijn dat je op alles voorbereid bent. Een goede voorbereiding is het halve werk dus denk daarom aan deze tips:
- Koop wegwerp bekers, borden, bestek en servetjes
- Zorg voor thermosflessen en koeltassen
- Vergeet een kurkentrekker, flesopener en snijplank niet
- Zorg dat je alle drankjes minimaal 4 uur koel hebt liggen voordat je weggaat
- Misschien het belangrijkste van de picknick is het kleed. Zorg dan ook dat je een groot kleed meeneemt en misschien wat kussens om het zitcomfort te verbeteren.

Eten en drinken
In principe kan je alles meenemen wat je wilt. Het is wel handig om broodjes en dergelijke van te voren te smeren zodat je dit alleen maar uit de mand hoeft te pakken. Vind je het lekker om een salade mee te nemen? Lekker, maar denk eraan dat dit in de zon snel minder lekker wordt. Als je veel lekkere kleine hapjes mee wilt nemen, kan je dit het beste in afsluitbare bakjes meenemen. Neem geen dranken mee wat erg zoet ruikt, hier komen veel ongewenste gasten zoals bijen en wespen op af. Daarnaast is het handig om pakken of flessen met te nemen met een draaidop zodat je ze makkelijk af kan sluiten.

Picknicken maar
Als je alles voorbereid hebt en al het eten en drinken in huis hebt, is het tijd om te gaan. Zoek een mooie plek, het liefst half in de zon en half in de schaduw. Zo kan je jouw etenswaren in de schaduw neerzetten. Als je kinderen mee hebt is het misschien wel zo leuk om in de buurt van een speeltuintje te gaan zitten. Nu is het aan jou om jouw picknick geslaagd en gezellig te maken!

 

   
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click