ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
LadyCashback geeft weg: digitale kofferweger
04/08/2014

Een veel voorkomend probleem (vooral bij vrouwen): een te volle koffer met kleren die écht mee moeten op vakantie. En elk jaar begint het weer opnieuw. Stapeltjes kleding, accessoires en andere benodigdheden stapelen zich op en moeten dan, op het laatste moment, nog even in een koffer gestopt worden. Als dat maar past! Maar als het er dan ein-de-lijk in zit...dan kan het nog zijn dat je koffer te zwaar is!

Niets ergers dan er op Schiphol achter komen dat je een deel van de inhoud van je koffer moet achterlaten óf dat je flink moet bijbetalen om alles mee te mogen nemen. En is je koffer niet te zwaar, dan kan het probleem ook op de terugweg - na heel veel winkelen - nog ontstaan!Daarom geven wij aan 1 van onze leden een digitale kofferweger cadeau! Zo kun je altijd heel gemakkelijk checken wat het gewicht van je koffer is en of je wel of niet nog even naar dat winkeltje om de hoek kan voor dat leuke jurkje en die prachtige (musthave!) schoenen ;-)

Wil jij kans maken op een digitale kofferweger? Mee doe is heel gemakkelijk! Ga naar de LadyCashback prijsvragenpagina en bevestig gratis je deelname. Daarna is het afwachten geblazen..volgende week maken we de winnares bekend!

   
ONTVANG 2,25% CASHCOINS ONTVANG 2,25% CASHCOINS
visit register click click