ONTVANG 2,00% CASHCOINS fonQ
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Klik en verdien direct CashCoins
21/02/2018

klik en verdien acties

Van een testimonial schrijven tot de Alertbar downloaden; er zijn veel mogelijkheden om extra CashCoins te ontvangen. Maar ben jij al bekend met onze nieuwe ‘klik en verdien’ pagina? Lees snel verder om hier alles over te ontdekken!

Klikken en direct CashCoins verdienen; klinkt haast te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet! Op onze nieuwe klik en verdien pagina vind je de leukste acties. Klik jij op een actie? Dan ontvang jij meteen 0,01 CashCoins! Voor elke actie waar jij op klikt, worden er 0,01 CashCoins toegevoegd aan je account. Ook een leuke bijkomstigheid: je verdient niet alleen CashCoins door te klikken, de acties zelf zijn ook niet mis! Zo kun je op dit moment een gratis horloge claimen, een stofzuiger van Miele testen én ontvangen, maak je kans op een elektrische fiets of kun je maar liefst €50,- besparen op een tankkaart. Elke dag zullen er nieuwe acties verschijnen op de klik en verdien pagina. Win-win!

>> Ga direct naar deze pagina en verdien extra CashCoins!

   
Door sjoukje scholtens op 25-02-2018 om 15:56:51
Super leuke toevoeging van LadyCashback.nl hoop dat er nog vele manieren om te sparen bij komen. Zodat je iets sneller en zonder aankopen beloont kan worden. LadyCashback.nl ga zo door
Close
2,50% CashCoins
6% korting op museumkaartjes bij Tiqets
Code:TIQETSMUSEUMS
ONTVANG 1,50% CASHCOINS MediaMarkt
visit register click click