ONTVANG 30,00% CASHCOINS ONTVANG 30,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
De favoriete outfit van Kristin
17/08/2015

De dames op de redactie van LadyCashback zijn dol op kleding. Kleding shoppen, kleding passen, kleding kopen én kleding dragen. En we hebben allemaal wel één of meerdere favoriete items die we iets vaker uit de kast trekken dan de rest van onze kleding. Voor een tijdje maar, tot we weer een nieuwe favoriet hebben en de vorige weer eventjes op de plank blijft liggen. We vroegen ons daarom af wat JOUW favoriete kledingstuk deze zomer is


…en daar hebben aardig wat vrouwen op geantwoord! Van korte broek tot lange jurk en van bikini tot hemdje, iedereen heeft wel een geliefd kledingstuk. Uit alle inzendingen hebben we een winnares gekozen. En die winnares is Kristin Bahrt. Vanessa, van harte gefeliciteerd! Met ‘maxi dress’ als favoriete fashion item deze zomer ben jij de winnares van maar een zwart/rosé horloge geworden. Veel plezier met deze prijs!

Wil je ook kans maken op leuke prijzen? LadyCashback organiseert regelmatig leuke winacties. Daarnaast kun je ook elke dag meedingen naar de Jackpot!

   
ONTVANG 30,00% CASHCOINS ONTVANG 30,00% CASHCOINS
visit register click click