Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Doe mee met de CashBoost wedstrijd
01/11/2013

Goed nieuws! Deze maand hebben we een extra ledenactie op LadyCashback: de CashBoost wedstrijd! Bij deze wedstrijd zijn je vriendinnen geld waard! Hoeveel geld? Dat hangt er van af of jij de winnaar wordt van deze spannende strijd.

Bij de CashBoost wedstrijd gaan we op zoek naar het lid dat de meeste vriendinnen kan aansporen om lid te worden van LadyCashback. Degene die aan het eind van de wedstrijd de meeste leden heeft aangebracht wint 100 CashCoins! De nummers 2-5 ontvangen 25 CashCoins en nummer 6-10 nog steeds 10 CashCoins. Daarnaast ontvang je ook de CashBoost vergoeding van 5 CashCoins voor ieder aangemeld lid wat tenminste 10 CashCoins spaart.Iedere deelnemer aan de CashBoost wedstrijd verdient dus cash voor het aanbrengen van nieuwe (actieve) leden. Maar hoor jij bij de winnaars, dan liggen er nog flink wat extra CashCoins voor je klaar!

Benieuwd hoe jij er voor staat? Op de CashBoost wedstrijdpagina zie je de actuele stand en een teller die laat zien hoeveel tijd je nog hebt om de eerste plaats te behalen. Ga dus direct aan de slag en versla je tegenstanders door zoveel mogelijk nieuwe leden aan te brengen.

De winnaars van de CashBoost wedstrijd worden op 2 december bekend gemaakt! Houd hiervoor de nieuwspagina in de gaten.

Zet ‘m op!

   
Close
4,00% CashCoins
10% korting op tuinartikelen van Intens wonen
Code:tuin10
visit register click click