ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Thuiswinkel Awards
03/04/2016

Onlangs zijn de Thuiswinkel  Awards weer uitgereikt en veel van onze webshops zijn in de prijzen gevallen! Er zijn drie verschillende categorieën:  XL Publieksprijzen, XS Publieksprijzen en Vakprijzen. Het verschil tussen de Publieksprijzen en de Vakprijzen is dat de Publieksprijzen gekozen zijn door de consument en de Vakprijzen zijn gekozen door de vakjury.

XL Publieksprijzen
In de categorie baby en kind ging de prijs naar kleertjes.com. Op het gebied van levensmiddelen en supermarkten ging de prijs naar Body& Fitshop. Voor reizen ging de prijs naar corendon.nl. In de categorie schoenen ging de prijs naar vanHaren.nl. Op het gebied van speelgoed en cadeaus ging de prijs naar Greetz.nl. Voor de categorie warenhuizen is bol.com in de winnaar.  FonQ.nl won de prijs op het gebied van wonen en tuin.

XS Publieksprijzen
Sneltoner.nl won de prijs voor computer hard- en software. In de categorie hobby en cadeau ging de prijs naar Datona.nlWaterbedkampioen.nl won de prijs voor slapen en Keessmit.nl won de prijs voor wonen en tuin en Bebsy.nl won de prijs voor vakanties en tickets.

Vakprijzen
De Bijenkorf won de Vakprijs voor Beste Omnichannel Winkel van Nederland. Dit houdt in dat De Bijenkorf jou als klant zowel online als offline van de beste service voorziet. De Vakprijs voor de Beste Webwinkel van Nederland ging naar bol.com. Deze prijs spreekt wel voor zichzelf maar hierdoor wordt bol.com ook genomineerd voor de European E-commerce Entrepreneurial Award. ViaXL.nl won de Vakprijs voor Cross Border E-commerce.  Dit houdt in dat deze webshop niet alleen veel succes heeft in Nederland maar ook in het buitenland veel succes heeft.

Wil jij bij de winnaars met korting shoppen? Hieronder vind je nog eens alle webshops die in de prijzen zijn gevallen:
kleertjes.com,  Body&FitshopCorendon.nl , vanHaren.nl , Greetz.nlbol.comFonQ.nl Sneltoner.nl,  Datona.nl
Waterbedkampioen.nl, Bebsy.nl,  Keessmit.nl De Bijenkorf en VidaXL.nl

   
Close
4,00% CashCoins
10% korting op tuinartikelen van Intens wonen
Code:tuin10
ONTVANG 20,00% CASHCOINS ONTVANG 20,00% CASHCOINS
visit register click click