ONTVANG 30,00% CASHCOINS ONTVANG 30,00% CASHCOINS
Meld je aan en ontvang direct 7,50
Help
Welke autoverzekering past bij jou?
11/03/2016

Een paaltje geraakt? Een ongeluk zit in een klein hoekje.. Natuurlijk flink balen, maar met de juiste verzekering kan je de schade beperken. Een goede autoverzekering is er niet alleen voor schade, maar ook bijvoorbeeld voor diefstal of pech onderweg. Je hebt een ruime keuze uit verzekeraars en daarom zijn er websites waarmee je gemakkelijk kan uitzoeken welke verzekering bij jou past.

De premie die je betaalt voor een autoverzekering hangt af van diverse factoren. Het minimale wat je moet afsluiten is de WA-verzekering. De WA-premie is meestal gebaseerd op het gewicht van de auto. Je dekt de schade die jij met jouw auto aan anderen en hun bezittingen toebrengt en waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent.

Wil je meer dekking? Kies dan voor beperkte casco of volledige casco. Met een beperkt casco ben je verzekerd tegen ruitbreuk, diefstal van je of uit je auto, schade door storm, brandschade, joyriding en schade door loslopende dieren. Met een volledige casco ben je all risk verzekerd. Je dekt dan ook schade bij berging, bewaking en vervoer en schade door aanrijding. Ten slotte profiteer je van een uitgebreide service, zoals een gratis vervangende auto en pech onderweg in het buitenland
Schadevrije jaren
Bij de meeste verzekeraars krijg je korting wanneer je schade vrij rijdt (no-claimkorting). Op deze manier bouw je schadevrije jaren op, maar de premie kan snel omhoog gaan wanneer je een claim indient. Dit gebeurd echter niet wanneer het de schuld was van de andere partij.

Hoeveel kilometers rij jij in één jaar?
De een rijdt dagelijks en een ander hooguit één keer in de week. Het kan daarom voordelig zijn om te kiezen voor een verzekeraar die het aantal kilometers meerekent voor de premie. Mensen die minder rijden betalen minder premie of krijgen aan het eind van het jaar een gedeelte terug. Naast het aantal kilometers dat je rijdt kan een premie ook afhangen van je leeftijd of woonplaats. Jongeren betalen vaak meer premie en hetzelfde geldt voor mensen in de stad.Budgetverzekering
Een budgetverzekering kan erg voordelig zijn, maar heeft ook nadelen. Wanneer je schade rijdt moet je meer vergoeden en profiteer je niet meer van een uitgebreide persoonlijke service. Ben je een ervaren automobilist en heb je nog nooit schade gereden, dan kan een budgetverzekering erg voordelig zijn!

Bereken jouw premie en ontdek hoeveel je kan besparen. Als je jouw autoverzekering afsluit via LadyCashback, ontvang je in veel gevallen CashCoins en ben je nog voordeliger uit. Kijk hier voor alle verzekeraars die bij ons zijn aangesloten.

   
ONTVANG 30,00% CASHCOINS ONTVANG 30,00% CASHCOINS
visit register click click